Petr Rychlý jako Čestmír Mázl: Návrat do ORDINACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl: Návrat do ORDINACE!

Čestmír Mázl se vrátí do Ordinace.
Čestmír Mázl se vrátí do Ordinace. (TV Nova)

Nová sezona Ordinace odstartuje pořádně zostra. Petr Rychlý (56) se hlásí zpět do »Růžovky«. Postava oblíbeného doktora Čestmíra Mázla zmizela po útoku drogového kartelu na dlouhých 7 měsíců z televizní obrazovky. Nyní se však diváci dočkají jeho návratu!

Televize Nova vyslyšela všechny prosby fanoušků Ordinace a na novou sezonu pro ně přichystala pořádné překvapení. A že Mázlův návrat bude v plné síle, o tom nelze pochybovat!

Příliš živý sen

Vše začne nečekanou návštěvou v ložnici Michaely Badinkové (43), která hraje Mázlovu manželku Alenu. „Proč nespíš?“ zazní z úst manžela, o němž si myslela, že je mrtvý. „Je to jen hodně živý sen, nebo opravdu slyším Čestmírův hlas?“ prolétne hlavou Aleně, která na manžela sice nezapomněla, ale své srdce už otevřela lásce s fešným medikem Ondřejem, jehož hraje Jiří Böhm (35). Nevinný dotaz je však jen začátkem...

Splněné přání

Co bude dál, jak se zachovat, co bude nejlepší pro všechny? To jsou otázky, na něž si společně s hlavními hrdiny budou odpovídat i diváci Ordinace, kteří skálopevně věřili, že se jejich hrdina vrátí ze záhrobí zpět. „Byly to dlouhé měsíce, během kterých diváci dokazovali, že jim na Čestmírovi záleží a nejsou ochotni se s ním jen tak rozloučit. Mám radost, že vydrželi a Ordinaci neopustili, když jejich oblíbenec Čestmír Mázl zmizel,“ řekla Aha! kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Mázl se do ordinace vrátí jako Alenin sen.

Video se připravuje ...

Jen vidina?

Fanoušci seriálu prý nepřestali doufat, že se Mázl vrátí. „A tak jsem ráda, že jim jejich přání nyní můžeme splnit a zároveň jim slíbit, že úvod sezony není jediný případ, kdy se Čestmír coby Alenin sen či vidina v ději objeví. Tvůrci s ním i nadále počítají jako s plnohodnotnou postavou Ordinace, ačkoli dostala tuto možná trochu neobvyklou podobu,“ vysvětlila Matásková. A doplnila, že se diváci mají opravdu nač těšit.

Přepadení drogovým kartelem

Stejně jako velkolepý návrat byl bombastický i Rychlého »konec« v Ordinaci. Scenáristé nechali postavu doktora Mázla zmizet v Mexiku během jeho lékařské mise v Latinské Americe. A to velmi dramaticky! Před sedmi měsíci ho unesl drogový kartel, později byl prohlášen za mrtvého.

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...

„Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel namístě s pěti dalšími lidmi,“ těmito slovy byla Aleně Mázlové oznámena manželova smrt. Truchlení je konec, Mázl je zpět a s ním nová kapitola jejich vztahu – nebo snad milostného trojúhelníku?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.