Dcera Moniky Bagárové ukázala svůj pěvecký a komediální talent. Baví se nejen její maminka

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
monika bagarova
Zdroj: Nextfoto

Monika Bagárová pravidelně fanouškům na instagramu ukazuje, co její dcerka umí. Ta ukázala, že se ráda předvádí nejen před svou maminkou. Monika na dceru může být pyšná, protože od malička je miláčkem nejen sledujících, ale také celé její rodiny. S maminkou dokonce natáčí a doprovází ji skoro na každém kroku.

Bagárová nedávno sdílela video, na kterém je vidět právě rozkošná Ruminka, která možná dala na vědomí, čemu se bude v budoucnu věnovat. Vidět ji můžete v krátkých šortkách, tílku a výraznou mašlí ve vlasech.

Bude z ní tanečnice?

Největším doplňkem jsou ale její velké brýle orámované červenými obroučkami. Monika Ruminku natáčí a přitom s ní řeší, co to má na očích. „Hezký bomby,“ odpovídá pohotově malá tanečnice.

A proč tanečnice? Poté, co mamince řekne „fajné bomby“, tak se roztančí, což Moniku od srdce rozesměje. A není divu. Ruminka se drží, aby neupadla, a pohybuje se do rychlého rytmu. Nejeden fanoušek by se k ní určitě připojil!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ruminka má svůj styl, který pobaví

Nakonec Ruminka správně řekne, že má na očích brýle, Monika po ní zopakuje, že řekla „fajné bomby“, a video končí. Reakce fanoušků jsou samozřejmě pozitivní. V jednom případě dokonce zaznělo, že by si malá Rumia rozuměla s Matějem od Nikol Leitgeb.

Monika Bagárová se své dceři věnuje na maximum. Práce má ale dostatek, natáčí písníčky i videoklipy k nim, také jsou v plném proudu letní festivaly, na kterých můžete Moniku vidět. Skloubit tak musí Ruminku i vystupování.

Navíc jejího expartnera Makhmuda Muradova nechtějí pustit do České republiky, takže svou dceru nemůže vidět, a Monice tak nepomůže. Dokud se jeho situace nevyřeší, bude muset zůstat v zahraničí, kde má nové pracovní příležitosti.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články