iPhone dokázal přežít 7 hodin na dně moře

iPhone přežil koupel v Lamanšském průlivu poté, co ho ztratil paddleboardista kousek od pobřeží Spojeného království. Zatímco Apple propaguje odolnost svého iPhonu 13 proti stříkající vodě, paddleboardista neúmyslně testoval své zařízení v mnohem drsnějších podmínkách.

iPhone vyvázl bez poškození

“Telefon se po 5 minutách paddleboardingu potopil na dno moře,” napsal uživatel Van_D00m na Redditu. “Sedm hodin, dokud neutichl příliv a znovu se zapnulo. Vystopoval jsem to a po více než 5 hodinách pobytu v moři bez pozoruhodného poškození.”

Časový plán je velmi nejasný, přičemž iPhone byl údajně ponořen na pět hodin, zatímco mezi nehodou a odlivem bylo sedm hodin. Není také jasné, co má uživatel na mysli pod pojmem „znovu se sám zapnul“.

V této části účtu je nejpravděpodobnější, že Find My začal znovu fungovat, jakmile byl příliv pryč. Je tu však také otázka, kde se to stalo. Snímek obrazovky Find My iPadu odkazuje na „Gingers iphone“, který se nachází v severním Atlantském oceánu.

Přesto mapa, která zdánlivě označuje polohu uživatele Van_D00m, jasně ukazuje Lamanšský průliv a pobřežní města Spojeného království. Zdá se, že uživatel je asi 20 mil od přímořského letoviska Brighton.

Nemůže to být tak, že uživatel pořídil snímek Find My dlouho po incidentu, protože iPhone nebohé Ginger je uveden jako ten, který byl před čtyřmi minutami v severním Atlantském oceánu. Lze si představit, že jeden iPad používali dva uživatelé, přičemž ten pravděpodobně suchý zpátky na pobřeží.

Skutečnost, že iPhone přežil pět až sedm hodin zcela neporušený, je pozoruhodná. Není to ale zdaleka nejdelší doba, po kterou byl iPhone ponořen ve vodě. Dalším příkladem ze Spojeného království je, že uživatel v Gloucestershire upustil iPhone do řeky Wye v srpnu 2021. V červnu 2022 byl obnoven, neporušený.

Předchozí článek

Dodávky iPhonů v Číně vzrostly v červnu 2022 meziročně o 227 %

Následující článek

Apple se v nových reklamách zaměřil na odolnost iPhonu 13

Související články