JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.08.2022 5:34:00

Této vládě nevěří ani ratingové agentury

Této vládě nevěří ani ratingové agentury

Komentář na facebookovém profilu k snížení ratingového výhledu ČR agenturou Moody’s

 Agentura Moody’s v pátek zhoršila ratingový výhled pro ČR na negativní, což se v historii nikdy předtím nestalo, a to ani v krizových letech 2008-2009, ani v době bezprecedentní zdravotnické krize.

Podle ministra Zbyňka Stanjury může Andrej Babiš za to, že agentura Moody's pochybuje o schopnostech této vlády. To snad už nemůže ani myslet vážně. Pětikoalice je už osm měsíců u vlády a osm měsíců se pouze vymlouvají a fňukají - to už ale přestalo zabírat.

Této vládě nevěří lidé, firmy a nově ani ratingové agentury. Ty se obávají, že se Česká republika pod vedením vlády Petra Fialy propadne do hluboké recese. Je to tristní výsledek jejich neustálého nicnedělání. Místo nářku a alibismu by měli začít konečně něco dělat pro tuto zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama