Hlavní obsah

Kopal do bezvládného těla. Muže v Havlíčkově Brodě obvinili z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Okolnosti brutálního útoku vyšetřují policisté v Havlíčkově Brodě, kde 43letý muž podle kriminalistů napadl o sedm let mladšího soka. Incident začal v garáži a při jeho pokračování venku na ulici zraněný upadl bezvládně na zem, kde do něj obviněný dál kopal. Napadeného muže odvezli vrtulníkem do nemocnice, násilníka obvinili z pokusu o vraždu.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Několik svědků v pátek kolem sedmé hodiny volalo policii do ulice Štáflova v Havlíčkově Brodě. Starší z mužů měl neoprávněně vniknout do garáže, kde podle vyšetřovatelů zaútočil.

„Napadený a velmi vážně zraněný muž se dostal z garáže ven na ulici, kde brutální útok pokračoval,“ informovala v pondělí o případu mluvčí policie Dana Čírtková.

Násilník podle mluvčí bil soka hlavně do hlavy, až napadený upadl na zem. „Zůstal ležet na chodníku, kde útočník do jeho bezvládného těla ještě kopal,“ zmínila Čírtková.

Policisté podezřelého na místě zadrželi a záchranka napadeného muže přepravila vrtulníkem do nemocnice s vážnými zraněními ohrožujícími život.

Hlasy mi říkaly, že mi chce uříznout uši, prohlásil muž k pokusu o vraždu

Krimi

Kriminalisté v sobotu zadrženého muže obvinili z pokusu o vraždu a porušování domovní svobody, za což mu hrozí deset až osmnáct let vězení, načež ho v neděli soud poslal do vazby.

„Motivem brutálního útoku bylo s největší pravděpodobností řešení osobních partnerských vztahů,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám