Pieters ve startovním poli na Czech Masters nechybí. Hrát budou i další čtyři bývalí vítězové

DP World Tour
Pieters ve startovním poli na Czech Masters nechybí. Hrát budou i další čtyři bývalí vítězové

Pořadatelé turnaje Czech Masters oznámili další velmi zajímavá jména, která se již brzy představí na Albatrossu. O hattrick se pokusí Thomas Pieters, chybět nebudou ani další bývalí vítězové turnaje DP World Tour. 


D+D REAL Czech Masters se uskuteční již poosmé ve své historii. Dosud zná celkem šest vítězů, dvakrát triumfoval pouze Thomas Pieters. A belgická hvězda nebude na Albatrossu chybět ani letos.

Pieters má za sebou skvělý rok. Na začátku listopadu triumfoval na Portugal Masters, v lednu poté vyhrál turnaj Rolex Series Abu Dhabi HSBC Championship. Velké akce poté v cut neproměnil, po dvou kolech měl dohráno na The Players a Masters, poté se mu ale podařilo projít cutem na PGA Championship, U.S. Open i The Open a připsal si i tři umístění v TOP 10 včetně druhé pozice na BMW International Open.

35. hráč světa tak znovu bude patřit mezi velké favority nadcházejícího Czech Masters. Chybět samozřejmě nebude ani Johannes Veerman, obhájce loňského triumfu. Na Albatrossu se představí taktéž Andrea Pavan, Haydn Porteous a Jamie Donaldson.

Scházet bude pouze vítěz z roku 2016 Paul Peterson. 

D+D Real Czech Masters již dřive představilo dvě hlavní hvězdy pro svůj turnaj, od 18. do 21. srpna budou o vítězství bojovat Angličan Ian Poulter a slovenský golfista Rory Sabbatini.