Dcera Martina Stropnického se tajně vdala. Dorazil na svatbu i tatínek?

Dcera Martina Stropnického (65) se o víkendu tajně vdala. Herečka Anna Stropnická (33) si za manžela vzala kolegu z branže a dlouholetého partnera Jana Grundmana (41). Zda přiletěl z Izraele i otec, je ale otázkou.

V sobotu 6. srpna se dle deníku Blesk z usměvavé herečky Anny Stropnické stala vdaná paní. Dcera herce a velvyslance ČR v Izraeli řekla „ano“ svému dlouholetému partnerovi z branže herci Janu Grundmanovi. Utajovaná svatba se konala pouze v úzkém kruhu rodiny a přátel. Stále však zatím není jasné, zda Annu k oltáři vedl tatínek Martin Stropnický a kde přesně veselka proběhla.

Stejně jako Anna se nedávno tajně oženil i herec Jakub Štáfek:

Dle prvních snímků, které zveřejnila Aniččina sestra, také herečka Františka (27), se nejednalo o přehnaně honosnou veselku. Obřad a následná party s kapelou se nejspíše konaly v jednom z travnatých pražských vnitrobloků. Dobrá nálada rozhodně nechyběla a všichni hosté si den plný štěstí a pohody užívali.

Zúčastnil se svatby i tatínek Martin Stropnický?

Zda na svatbu své dcery dorazil i Martin Stropnický, stále není jasné. Je ale zřejmé, že Anna byla vskutku krásnou nevěstou. Ve svatebních šatech, kterým dominoval krajkový vršek s výstřihem do písmene V, vypadala jako princezna. Vlasy měla jednoduše zapletené a celý look doplnila kyticí, která výsledný efekt jen podtrhla. Ženich Jan Grundman vynesl tmavomodrý oblek, ve němž vypadal velmi elegantně.

Martin Stropnický má dcery celkem tři. Vedle Anny a Františky ještě nejmladší Kordulu (16). Ta na sebe strhla velkou pozornost především fotografů na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se objevila po boku své matky Veroniky Žilkové (60).

Ačkoliv Kordula své soukromí na sociálních sítích dosud příliš neprezentovala a její profily spíš zely prázdnotou, nyní se to změnilo. Jen před několika dny sdílela na svém Instagramu sérii balkonových snímků z Barcelony, kde byla na dovolené.

Ještě předtím navíc ve svých stories ze stejného pobytu zveřejnila fotografii v plavkách. A na nulové reakce si rozhodně stěžovat nemůže. Snímky už nasbíraly přes 1 200 lajků a desítky pozitivních komentářů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.