ChargeUp uvádí wallbox MyBox. Jde o český výrobek

3
ChargeUp uvádí wallbox MyBox. Jde o český výrobek
Fotografie: ChargeUp
  • Společnost ChargeUp chce nabízet elektromobilistům komplexní služby
  • Proto uvádí vlastní řadu wallboxů MyBox od českého výrobce

V nedávném rozhovoru s obchodním ředitelem společnosti ChargeUp Ondřejem Synkem jsme se dozvěděli, že dcera společnosti Unicorn plánuje nabízet nejen back-endové řídicí systémy nabíjecí infrastruktury, ale i vlastní nabíjecí hardware. Má to přinést především podstatně rychlejší odezvu při případných problémech, protože komunikace se subdodavateli nabíjecích zařízení bývá problematická. Dalším krokem k tomuto cíli je uvedení vlastní řady wallboxů MyBox vyvinutých a vyráběných kroměřížskou společností Elexim, která používá komponenty a materiály výhradně od evropských dodavatelů.

Robustní a designově podařené nabíječe se dodávají ve dvou variantách. MyBox nabídne 22 kW a nativně podporuje inteligentní řízení výkonu, čímž splňuje podmínky k udělení dotace z programu Nová zelená úsporám, MyBox Profi potom poskytuje možnost nabíjení 2× 22 kW. Na výběr je provedení s integrovaným kabelem, nebo zásuvkou. MyBox Profi nabízí čtečku RFID čipů a bude brzy k mání i s designovým stojanem. Při konstrukci byly použity jakostní materiálu typu kaleného skla, plastu, lakované oceli či nerezu dobře odolávající vandalismu i povětrnostním vlivům.

Wallboxy MyBox budou k mání výhradně u ChargeUp, kde budou nabízeny samostatně, i jako součásti komplexních nabíjecích řešení. Podporují totiž protokol OCPP 1.6 i nejnovější 2.x a bude je možné použít i jako veřejnou zpoplatněnou službu.

Diskuze ke článku
Ing. Petr Pecha
Ing. Petr Pecha
Kde a jak se dají poptat? Udělal jsem pokus a poptal jsem je, ale zatím žádná odpověď.
MICHALEC, Jakub
MICHALEC, Jakub
Zkuste také poptat na stránkách společnosti TSG, s.r.o., jsou jejich smluvním partnerem. Tedy mohou Vám také zaslat nabídku ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze