Monika Bagárová sdílela fotku dcery v růžových šatech. Přitom se chtěla pochlubit svou písničkou

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
monika bagarova
Zdroj: Profimedia

Pro svou dceru by Monika Bagárová udělala cokoli. Dokázala to i klipem Vysněná, který se dočkal světla světa v květnu letošního roku. Monika v něm pro svou malou Ruminku zpívá o dokonalosti a dokazuje fanouškům, co všechno pro ni dcera znamená. Stejně tak denně na instagramu sdílí se svými sledujícími snímky své dcery a chlubí se, jak je její holčička roztomilá.

Na poslední fotografii, kterou přidala Bagárová na sociální síť, ukázala, že je malá Ruminka kouzelná holčička, která se velmi snadno a rychle může proměnit v princeznu. Dceru totiž Monika oblékla do růžových šatů s obrovskou nařasenou suknicí.

Potom už stačilo jenom počkat na roztomilý úsměv a cvaknout fotoaparátem. S palmičkou na hlavě a plyšovým králíčkem v ruce je Ruminka zkrátka roztomilá a mohla by z fleku působit jako dětská modelka. Monika navíc neváhala a v příspěvku podpořila i svou tvorbu.

Vysněná

V písničce Vysněná Monika popisuje, jak moc je pro ni Ruminka důležitá. Je ale vidět, že to funguje i naopak: holčička může dost dobře být i připomínkou písničky, kterou se Monika chlubí. K fotografii totiž připsala, že je Ruminka její vysněná a zeptala se, jakou část její písničky mají fanoušci nejraději. Ze své dcerky tak udělala v podstatě reklamu na vlastní klip.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

„Moje vysněná. Jaká část textu z Vysněné je vaše oblíbená?“ napsala zpěvačka k fotce rozkošné holčičky. Kromě toho, že se pochlubila svým potomkem v nádherných šatech, tak navíc i připomněla, že nedávno vydala písničku, co rozhodně stojí za poslechnutí.

Kromě princeznovské fotografie a připomínky písničky mají sledující možnost okomentovat také druhý snímek, na kterém Ruminka leží pod dekou a oddává se klidnému spánku. Sice už nevypadá jako malá princezna, roztomilost ale jednoduše neschová.

Zpívající fanoušci

V komentářích pod snímky je cítit melodii Moničiny písničky. Většina jejích fanoušků se totiž rozhodla odpovědět na dotaz, a postupně tak přibývají různé úryvky z textu. „Díky tobě můžu říct, jaký je dvě srdce mít,“ napsalo několik fanoušků a zdá se, že tato fráze je mezi lidmi nejoblíbenější.

Kromě ní se ale objevují i další. „Jsi vše, co na světě mám, jsi přístav, kam připlouvám,“ napsala jedna fanynka, další doplnila: „V těch nejtěžších chvílích jsi to ty, kdo mi rozumí.“ Oblíbenou částí textu pak jsou i slova „lásku, kterou ti dávám, prosím předávej dál.“

Na závěr pak jeden z komentujících doplnil, že celá písnička je podle jeho slov nádherná a je vidět, že Monice na její holčičce hodně záleží. „Zatím pro mě nejkrásnější písnička, kterou jsem slyšel. Ta slova jsou tak krásná a od srdce,“ napsal. Zatímco text písničky obsadil v komentářích první místa, roztomilost holčičky nějak, zdá se, upadla do pozadí.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články