Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Můj muž to dokáže: Velký návrat Gondíkové a muž Perkausové na jehlách

Moderátory pořad baví.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 3 fotografie
televzní show

Televize Prima připravila pro diváky na podzim novou zábavnou show, ve které muži plní bizarní úkoly a jejich ženy si na jejich výkonnost sázejí. Evropané ji znají jako show My Man Can. V Česku bude pořadem provázet dvojice Adéla Gondíková, která se tímto opět vrací na televizní obrazovky a Ondřej Urban a v roli soutěžících budou slavné české a slovenské dvojice. Pořad představila televize v tiskové zprávě, kterou má redakce eXtra.cz k dispozici.

V Evropě soutěž znají jako My Man Can a u nás poběží s názvem Můj muž to dokáže! Zatímco v jiných evropských státech o velké peníze soutěží běžní lidé, u nás půjdou s kůží na trh celebrity a jejich manželé a manželky, milenci i sourozenci. Vyhrát mohou sto tisíc korun a to, co s nimi udělají, je už čistě na nich. Budou to ale těžce vydřené peníze a není vyloučeno, že po cestě k nim přijdou k újmě na těle i na duši. A tak zatímco vy se u obrazovek budete královsky bavit, ve slavných rodinách může tahle soutěž zamávat se vztahy. Proč? Jen si to představte…

Muži budou bojovat v bizarních disciplínách

U pokerového stolu sedí čtyři ženy, jejichž muži jsou za jejich zády v prosklené kukani a naprosto netuší, do čeho je jejich ženy uvrtají. „Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu?“ zeptá se moderátorka Adéla Gondíková čtyř slavných žen. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi.

„Show Můj muž to dokáže je v Evropě známá a úspěšná. Jde o licencovaný pořad My Man Can, který je velmi úspěšný například ve Velké Británii. Tam ale soutěží běžní občané, kteří se přihlásí do castingu. V naší verzi budou soutěžit v první sérii slavné osobnosti. Diváci je tak poznají v opravdu kuriózních situacích, v nichž s naprostou jistotou ještě nikdy nebyly. Mají můj obdiv, zvláště mužská část soutěžní dvojice bude muset prokázat odvahu, nadhled a humor,“ říká o nové show generální ředitel televize Prima Marek Singer.

Návrat Gondíkové k moderování

Zábavnou soutěží provedou Adéla Gondíková a Ondřej UrbanJe to velká zábava. Pro nás pro ženy obzvlášť. My máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Sledovat například manžela Evy Perkausové, svalovce, jak na vysokých podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět. Jsem ale ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným ponížením snáze vyrovnávají. Tenhle pořad je ale především velkým zdrojem zábavy,“ popisuje princip nové show Adéla Gondíková.

Pro ni je moderování pořadu návrat na televizní obrazovky v této roli po delším čase. Dříve se svým bratrem uváděla například pořady Snídaně s Novou, Rady ptáka Loskutáka, Go Go Šou​, případně Tescoma s chutí​. V poslední době se věnovala spíše herecké tvorbě.

Zahrála si v seriálu Ordinace v růžové zahradě (vrchní sestra Monika Jirková), filmu Doktor od jezera hrochů (Monika Šumavská) seriálu 1.MISE (Michaela Kratochvílová), nebo seriálu Hasičárna Telecí

Ondřej Urban: Jsem takový pokusný králík

Její moderátorský kolega Ondřej Urban bude mít na starost mužskou sekci. Všechny úkoly, kterými muži projdou, sám dopředu vyzkoušel, a tak jako jediný dopředu ví, co slavné pány čeká. „V této soutěži jsem takový pokusný králík, zatímco Adéla má na starost ženskou část soutěžících. Ženy budou sedět u pokerového stolu a na své chlapy budou sázet žetony. A já mám na starost chlapy; budeme blbnout a plnit připravené úkoly. Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži, abych jim byl dobrým rádcem. A musím říct, že některé úkoly jsou opravdu hodně obtížné,“ přiznává Ondřej Urban.

Co jejich muži dokážou nebo nedokážou, to zjistí například Mahulena Bočanová, Eva Perkausová, Gabriela Soukalová, Dana Morávková, Eva Burešová, Zorka Hejdová, Kateřina Brožová a další slavné ženy. A jakou důvěru mají ve svých drahých polovičkách, to poznají například Martin Zounar, David Gránský, Honza Dědek, Roman Vojtek, Marek Vašut, Jaro Slávik a další. I to se ukáže na podzim na Primě v show Můj muž to dokáže.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy