Můj čas na kafíčko

Velkou slávu Annie Girardot vystřídal bolestný pád!

Můj čas na kafíčko

Slavná herečka měla problémy s penězi a drogami.

Pamětníci si určitě vzpomínají, jak šla v době své největší popularity Annie Girardot (†79) z role do role. Potom ale udělala pár chybných kroků…

Byla jednou z nejlepších francouzských hereček. Sedmdesátá léta zkrátka patřila Annie Girardot (†79) nejen v zemi galského kohouta, ale po celé Evropě, Československo nevyjímaje. Nebyla žádnou kráskou z plakátů, měla ale obrovské charisma a uměla zahrát jak komické, tak dramatické role. Úspěch ale později vystřídaly velké starosti.

Násilník z filmu byl drsný i v manželství

Hodně lidí má dětství bezstarostné, to ale nebyl případ Annie. O otce přišla, už když jí byly čtyři roky. V době dospívání se odehrávala druhá světová válka. Annie byla svědkem vylodění spojenců v Normandii a na vlastní oči viděla

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden