Tatiana Dyková je zklamaná a zmatená: Nové jméno nepřijali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tatiana Dyková je zklamaná a zmatená: Nové jméno nepřijali!

Tatiana Dyková
Tatiana Dyková (Stanislav Milata)

Když se před třemi lety Tatiana Vilhelmová (44) vdala za zpěváka a herce Vojtěcha Dyka (37), rozhodla se učinit velký krok. Své tehdejší příjmení Vilhelmová vyměnila za příjmení po manželovi, Dyková.

Jak ale Tatiana sama přiznala, to se ale mezi lidmi neujalo. „Prostě ty lidi to nepřijali, je to zvláštní. Všichni mě mají zafixovanou jako Vilhelmovou,“ svěřila kolegovi a režisérovi Jiřímu Strachovi (48) v pořadu Se Strachem Nacafe. To, že se jedna z nejžádanějších českých hereček rozhodla změnit své příjmení, její manžel v médiích už dříve ocenil.

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

Léta si budovala svoji úspěšnou kariéru s příjmením Vilhelmová a vybudovala si na něm svoji značku a zdá se, že u svých fanoušků i filmových tvůrců tak už zůstane. „Tím, že jsi mě uvedl jako Vilhelmovou, jsi vlastně ukázal, že Vilhelmová tady byla, je a bude. I když se vdá, i když se převlíkne za medvěda, takže perfektní, značka Vilhelmová funguje,“ vysvětlila s úsměvem Tatiana kolegovi.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Renata Gmati
13. 8. 2022 • 11:00

Paní Dyková se může jmenovat jak chce když jí to úřady dovolí.

janakveton
12. 8. 2022 • 23:21

To je přece normální, že si už známé herečky nechávají své původní jméno a jméno po manželovi přejímají jen ty, které se vdávaly třeba ještě za studií.

manunu
12. 8. 2022 • 08:24

ella: Dyk není umělecké jméno. Je to jméno jeho maminky (Věra Dyková). Michal David je umělecké jméno a jeho manželka je Davidová. Není s tím problém, ale musí to mít i v občanském průkazu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.