Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondřej Bábor (31) strávil se svou přítelkyní Natálkou letní dovolenou ve Slovinsku, ze které už je zpět v práci. My jsme ho zastihli minulý týden v Divadle Broadway na zkoušce muzikálu Okno mé lásky, kde se odebíraly míry pro výrobu kostýmů. Když jsme ho ale zahlédli na včerejší zkoušce, nešlo si nevšimnout, že má zpěvák aktuálně problém s chůzí a o poznání smutnější náladu.

„Na jedné ze zkoušek jsem si nešťastně nakopl malíček. Když jsem přišel domů, vše vypadalo v pořádku, ale v noci se to ozvalo a začalo fialovět,“ řekl Super.cz herec, který si již v minulosti způsobil ošklivá zranění při pádu z motorky.

Proto navštívil zdravotnické zařízení a z verdiktu lékařů po provedeném rentgenu nebyl vůbec nadšený. „Jedná se o zlomeninu malíčku, na to se nedostává sádra, takže to mám jen zafixované. Ale bolí to dost při každém kroku. Na zkoušky chodím, ale na nějaký čas se budu muset vyhýbat choreografiím. Doufám, že se to brzy zahojí,“ dodal zpěvák, který se objeví muzikálu s hity Olympiku Okno mé lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám