Lidé (Lidé)
Lidé  |  11.08.2022 14:15:26

Trammell Crow Company rozšiřuje svůj tým v České republice o dva nové členy

Společnost Trammell Crow Company (TCC), přední globální developer a investor v oblasti komerčních nemovitostí, získala v rámci svojí evropské expanze dvě nové posily. Dominika Surovcová bude zastávat post obchodní ředitelky pro Českou republiku, Jaroslav Bělina pak nastupuje jako nový ředitel výstavby pro tuzemský trh. Přímým nadřízeným obou bude Petr Kovařík, ředitel TCC pro Českou republiku a Slovensko.

Dominika Surovcová Dominika Surovcová bude ze své pozice obchodní ředitelky zodpovídat za zajišťování pozemků k potenciální akvizici, za rozvoj byznysových příležitostí, vytváření obchodních vztahů s vlastníky pozemků, s konzultanty, nájemci a za dohled nad komerční stránkou projektů TCC.

Dominika do TCC přichází s více než desetiletými zkušenostmi získanými působením v segmentech nemovitostí, bankovnictví či poradenství. Před nástupem do TCC pracovala jako ředitelka nemovitostí a provozu ve společnosti Scott.Weber Workspace v Praze. Zde dohlížela na výstavbu, projektový management a zabývala se určováním nových investičních příležitostí v rámci realizace několika projektů plně servisovaných kanceláří. Dříve působila rovněž jako vedoucí projektového managementu a provozní manažerka ve společnosti Cimex Invest, jež patří k největším soukromým investorům do nemovitostí v České republice. Na této pozici řídila a koordinovala skupinové projekty z oblastí developmentu, správy nemovitostí, IT, HR, nových obchodních příležitostí a implementace nových systémů. K přechozím působištím Dominiky patří i společnosti Economia či UniCredit.

Jaroslav Bělina převezme coby nový ředitel výstavby TCC pro Českou republiku zodpovědnost za vytvoření a rozšiřování souboru dodavatelů, za projektový a nákladový management i za technickou část projektů TCC.

Jaroslav dříve zastával post projektového manažera pro developera a správce komerčních nemovitostí CTP Invest. Do jeho agendy spadalo řízení a monitorování stavu řady projektů od zahájení výstavby po jejich dokončení. Dříve pracoval jako site manažer pro Metrostav, k projektům, na nichž se podílel, patřila mimo jiné výstavba logistického areálu SEGRO Logistics Park v Hostivici či rezidenční development Garden Towers na pražském Žižkově.

Petr Kovařík, ředitel Trammell Crow Company v České republice a na Slovensku, řekl: „Příchod Dominiky a Jaroslava do našeho týmu je v souladu s expanzním postupem TCC a dokládá důvěru, se kterou pohlížíme na trhy logistického a průmyslového developmentu v České republice i na Slovensku. Oba přináší bohaté zkušenosti a cenné dovednosti, jež nepochybně zužitkujeme během aktuálních příprav na zahájení výstavby našich budov třídy A – a na cestě k tomu zařadit se mezi špičkové developery působící jak v lokálním, tak celoevropském měřítku.“


Trammell Crow Company (TCC), založená v roce 1948, je přední globální developer a investor v oblasti komerčních nemovitostí. Společnost dosud realizovala nebo získala téměř 2 900 budov v hodnotě 75 mld. dolarů o rozloze přes 655 mil. stop čtverečních. K 31. březnu 2022 činila celková hodnota aktivních projektů TCC 19,8 mld. dolarů, přičemž hodnota plánovaných projektů dosahovala 10,1 mld. dolarů. Ve Spojených státech a Evropě zaměstnává společnost 700 odborníků. 
Týmy expertů Trammell Crow Company poskytují prvotřídní servis klientům ve 26 velkých městech Spojených států a Evropy. TCC zajišťuje služby pro uživatele a investory v oblastech kancelářských, průmyslových a zdravotnických nemovitostí a prostřednictvím své dceřiné společnosti High Street Residential působí na trhu s rezidenčními nemovitostmi typu multi-family. Věnuje se také víceúčelovým projektům. TCC pro své klienty realizuje development či akvizice nemovitostí na míru jejich potřebám. V oblasti investování se společnost specializuje na spekulativní developerské projekty typu joint venture, akvizice/re-development, developerské projekty typu build-to-suit a na poskytování developerských služeb na bázi motivačních poplatků.
TCC je nezávisle provozovaná dceřiná společnost skupiny CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE) se sídlem v Dallasu, je součástí indexů Fortune 500 a S&P 500 a je největší světovou společností poskytující služby v oblasti komerčních nemovitostí a investic (z hlediska příjmů za rok 2021). 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688