13. Mezinárodní job days lékařství a zdraví v Praze

"Jsme velmi hrdí na to, že se nám díky maximálnímu úsilí opětovně podařilo přivést do Prahy ty nejlepší nemocnice a zdravotnická zařízení z Německa, Rakouska, Švýcarska, Slovenska a České republiky na 13. Mezinárodní job days lékařství a zdraví, které slouží jako informační platforma o možnostech kariérního uplatnění pro lékaře, lékařky, čerstvé absolventy a absolventky stejně jako studenty a studentky lékařských fakult," říká vedení renomované pořádající Agentury RTK International. Celá řada vystavovatelů se odborným návštěvníkům v Praze představí vůbec poprvé. Mezinárodní job days lékařství a zdraví se řadí k největším náborovým akcím zdravotnické personálu ve střední a východní Evropě a jsou určeny jak lékařům, čerstvým absolventům a studentům lékařských fakult, tak i zdravotním sestrám a bratrům, pečovatelskému personálu a ergoterapeutům a fyzioterapeutům.

Letošní Mezinárodní job days, které proběhnou v Praze ve dnech 7.-8. října 2022, otevírají své brány s novým rekordním počtem vystavovatelů. "Na akci se představí 36 špičkových nemocnic a zdravotnických zařízení z Německa, Rakouska, Švýcarska, Slovenska a České republiky. Poprvé se pod jednou střechou uskuteční hned 3 akce - 13. Mezinárodní job days lékařství a zdraví, 8. Mezinárodní job days pro zdravotnický a pečovatelský personál a nově 1. Mezinárodní job days pro fyzioterapii a ergoterapii. Na job days srdečně zveme všechny lékaře, čerstvé absolventy a studenty lékařských fakult, zdravotní sestry a bratry, pečovatelský personál a ergoterapeuty a fyzioterapeuty, aby se přišli informovat na své pracovní možnosti v zastoupených 5 zemích.“ V rámci doprovodného programu se každý den uskuteční velká tombola o skvělé ceny, které se odborní návštěvníci mohou zúčastnit zcela zdarma.

Místo:

NH Prague City

Mozartova 261/1,

150 00, Praha

0.96 km ze stanice metra Anděl

Otevírací doba:

Pátek:

7.10.2022

10:30 -17:30 hodin

Sobota:

8.10.2022

10:00 - 15:00 hodin

Vstup zdarma

Kontakt na pořadatele:

Agentura RTK International

Další informace: media@agentura-rtk.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zdraví-práce-vzdělání-firmy-Agentura RTK International

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Věda, vzdělávání a školství
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.