Spadli jsme zase na zem, máme určité cíle a takhle to nejde, přiznal Zoubele, který musel v kabině zvyšovat hlas

Spadli jsme zase na zem, máme určité cíle a takhle to nejde, přiznal Zoubele, který musel v kabině zvyšovat hlas
OBSAHUJE VIDEO

Šestatřicetiletý veterán Lukáš Zoubele sice ve FNL skóroval po více než roce, nicméně na domácí výhru proti rezervě Sigmy Olomouc to nestačilo a jeho Jihlavě se tak nepodařilo potvrdit nedávný venkovní tříbodový zisk z Vlašimi.

Pro nejzkušenějšího hráče Vysočiny byl získaný bod málo. "Bylo to velké špatné. Nevím, co to bylo. První domácí zápas jsme si představovali určitě jinak. Vyhrajete venku a musíte to umět potvrdit. Spadli jsme zase na zem a teď musíme pracovat,“ neskrýval zklamání ostřílený svěřenec trenéra Jana Kameníka.

"V šatně jsme si něco řekli, ale asi to tam zůstalo. Kdybychom prohráli, byla by to malá tragédie. Oddechli jsme si. Máme určité cíle a takhle to nejde. V kabině zvýšíme hlas, aby to příště bylo lepší,“ doplnil kolega Gabriela, Selnara, Arauja-Wilsona a spol., který má v české nejvyšší soutěži odehráno téměř 200 zápasů.

Sám ještě cítí manko z letní přípravy a na svém vrcholu ještě určitě není. Jeho výkonu pak nepřidalo ani velké vedro. "Byla to pro mě ždímačka. Těším se, až bude trochu chladněji, tohle byl extrém. Přípravu jsem skoro neměl, laboroval jsem s ramenem. Momentálně jsem na sedmdesáti procentech, v 66. minutě mě chytly křeče," postěžoval si bývalý hráč Kladna, Teplic, Jablonce, Brna či Viktorie Žižkov.

V sobotu dopoledne v Chrudimi by už to z jeho strany mělo být zase o něco lepší.

Zdroj: fcvysocina.cz