Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

TV Nova představila nový program na podzim: Kromě MasterChefa nechybí další divácké stálice

Kuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt v kulinářské roadshow TV Nova Souboj na talíři.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 2 fotografie
televize

Televize Nova odhalila své plány na podzim. Svým divákům nabídne divácké stálice - tedy oblíbené pořady MasterChef Česko, Souboj na talíří nebo Love Island. Kromě nich Nova chystá i vědomostní show Na lovu, jak uvádí TV Nova v tiskové zprávě, kterou má redakce eXtra.cz k dispozici.

„Naše letošní podzimní nabídka je bez přehánění nebývale pestrá a bohatá. V podstatě až do konce roku budeme denně uvádět premiéry nových dílů oblíbených seriálů, reality show nebo zábavních formátů,“ uvedla v tiskové zprávě ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská.

MasterChef bude cestovat v rámci republiky

Mezi divácky oblíbenými pořady, které budou mít na podzim své pokračování, nechybí kuchařská show MasterChef. Na začátku jsou stovky nadšených amatérských kuchařů, na konci jeden splněný sen. „Tentokrát budeme hodně cestovat a hledat exotické prvky v rámci české kuchyně. Když se totiž řekne česká kuchyně, všichni si představíme knedlíky nebo smažák. Chceme ale ukázat, že tím česká gastronomie nekončí,“ popisuje novinky režisér pořadu Radovan Síbrt na webu TV Nova.

Kromě MasterChefa se vrátí i komediálně-kuchařská road show Souboj na talíři. Kuchařští kamarádi Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt budou znovu cestovat po republice, poznávat zajímavé podniky i jejich kuchyni a snažit se vybraná jídla sami připravit.

Vrátí se také reality show plná zábavy, slunce a romantiky Love Island. „Hlavní novinkou budou samozřejmě zcela noví soutěžící, nové úkoly, hry, tematické večery a program mimo vilu, na který se chceme letos hodně zaměřit,“ říká kreativní producent Jan Bors.

Soutěž Na lovu představí nového lovce

Diváci se dočkají také nových dílů vědomostní soutěže Na lovu, kterou TV Nova poprvé uvedla loni na podzim a která se ihned stala nedílnou součástí podvečerního programu pro téměř třetinu diváků u televizních obrazovek. Ti se letos seznámí s novým lovcem a na sobotní večery jsou pro ně připraveny neméně divácky vyhledávané Hvězdné speciály. V nich se objeví první liga českého showbyznysu, jako například Vojta Kotek, Táňa Dyková, Janek Ledecký, nebo moderátor kultovních soutěží Riskuj! a Videostop Jan Rosák.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy