Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tady je Mišíkovo: Natálka Jirásková se ukázala v celé kráse

Natálie Jirásková v plavkách: Tahle kráska patří Adamu Mišíkovi
Zdroj: se souhlasem N. Jiráskové, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Postava

To, že Adam Mišík (25) má v Natálce Jiráskové (17) krásnou přítelkyni, všichni dávno věděli. Nyní se ale ukazuje, jak moc to zpěvák s dcerou modelky Ivy Kubelkové vyhrál. Jirásková se svým fanouškům na Instagramu ukázala v plavkách a pochlubila se svými křivkami tak, jak ji doposud ještě neviděli...

Natálka Jirásková měla vždycky předpoklady k tomu být krásnou. Aby také ne, když je dcerou nádherné modelky a moderátorky Ivy Kubelkové. Jak se ale postupně ukazuje, jednoho dne dcera svou maminku nejspíš překoná. Pokud se tak už dávno nestalo.

Přítelkyně Adama Mišíka se na Instagramu pochlubila videem, na kterém pózuje před kamerou oděná jen do plavek. Svým fanouškům tak ukázala své nádherné křivky - ženské boky, útlý pas a obdařený dekolt. Zkrátka Natálka už má tělo dospělé ženy.

"Ostatně si toho všímají i její fanoušci, kteří ihned v komentářích přispěchali s ódami. Krásná po mamince," chválil Natálku Bořivoj. Stejně to viděla i Aneta. "Ty jsi prostě nádherná žena," napsala. Někteří pak nemohli uvěřit tomu, že koukají na sedmnáctileou dívku. "17let?? Klobouk dolů. Dokonalá krása…," vzkázal Tomáš.

Společná dovolená v Řecku

Mišík si tak musí dávat zatraceně velký pozor a o Natálku pečovat jako o klenot, jakým se zdá být. Zájemců o ruku do budoucna bude jistě více než dost. Zatím je ale mezi párem všechno růžové. Nedávno spolu byli i na společné dovolené v Řecku, kam vyrazili krátce po filmovém festivalu v Karlových Varech, kde byli pracovně a skoro pořád také středem pozornosti.

"Od Varů jsme spolu pořád někam jezdili a bylo to fajn, byla to taková poklidná rodinná dovolená. Každopádně toho máme oba hodně, Natálka studuje a já mám pracovní závazky, takže si vážíme, že jsme spolu mohli trávit ten čas o něco intenzivněji, jinak to není tak možné," uvedl Mišík v rozhovoru pro eXtra.cz.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy