InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov si zastřílel proti Čížové, padly dva hattricky

KOVÁŘOV – Fotbalisté Kovářova zvolili pro letošní generálku formát, že si pokusí před startem sezony vylepšit náladu a naladit formu s papírově slabším soupeřem. Na své hřiště si tak pozvali na sobotu ještě nedávno divizní Čížovou, která už ale hrála v minulé sezoně jen I. B třídu, kde skončila jasně poslední a minimálně na rok tak zmizela z krajské fotbalové mapy. Od nového ročníku se bude hrát v Čížové jen okresní přebor. Záměr vyšel Kovářovu do puntíku. Utkání bylo od začátku jasně v jeho režii a jedinou otázkou bylo, kolik gólů svému soupeři nastřílí, protože Čížová sice měla ve svém středu pár šikovných fotbalistů, ale vůbec nestačila fyzicky a nezachytávala rychlé útoky ofenzivních hráčů domácích. Nakonec si Kovářovští v generálce otevřeli střelnici, vyhráli 11:1 (6:0) a hattricky se o to postarali Miroslav Suchan a Luboš Holub mladší.

Svým výkonem zaujal na pozici levého obránce také šestnáctiletý dorostenec Jakub Hrdlička, který korunoval povedené představení i svým prvním gólem za muže. Do nové sezony vstoupí Kovářov v sobotu 20. srpna od 17 hodin doma s Dačicemi.

TJ ZD Kovářov – TJ Sokol Čížová 11:1

(6:0). Branky Kovářova: M. Suchan, Holub 3, Brůžek 2, Hrdlička, Janeček, Rak.

Sestava Kovářova: Baštýř – Novák, Zítek, Jarošík, Hrdlička – Kukučka, Janeček – Rak, Brůžek, Holub – M. Suchan. Střídali Grůbr – Svojše, Suk, Buzek.

Ve středečních Milevských novinách přineseme třeba hodnocení trenéra Jiřího Jaroše. Kouč Kovářova prozradí, proč se pro generálku rozhodl právě pro Čížovou, která bude hrát pouze okresní přebor, nebo jací hráči mu udělali radost. A dostávají na tréninku zabrat? I to se dočtete ve středu.

Diskuse k článku - 7 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Karel 

    Reagovat

     

    No to muselo být radosti ,přejet takový mančaft.Doufám, že jste se pořádně poplácaly po zádech a zapily to.Příště bych vyzval Vráž a dal jim jich dvacet.

    Vloženo 14.8.2022 20:09:51

    • V 

      Reagovat

       

      Já bych zase na tvým místě příště vyzval nějakou učitelku češtiny k doučování. Píšeš jak prvňák.

      Vloženo 14.8.2022 21:57:25

      • Karel 

        Reagovat

         

        Ty si to trefil,po prázdninách jdu do druhé,tak snad se to zlepší.Co se však nezlepší je ten sranda fotbal v Kovářově.Čuchám v prvním kole zase jasnou penaltu pro Vás ????

        Vloženo 15.8.2022 00:07:35

        • Bořek 

          Reagovat

           

          Ahoj Karle,
          Myslim,že jim křivdíš, nebude jen jedna, ale možná i dvě, nějaká ta čk a bude to vše křišťálově čisté,jako již několik let :-D

          Vloženo 18.8.2022 23:24:13

    • Někdo další 

      Reagovat

       

      Ahoj Karle, přijdeš za klukama do kabiny jim to říct?

      Vloženo 14.8.2022 23:23:55

  • Fanoušek 

    Reagovat

     

    To je válec!

    Vloženo 14.8.2022 12:43:24

    • Pavel 

      Reagovat

       

      Klasicky, než přijde sezóna...

      Vloženo 14.8.2022 13:42:16

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace