Natálie Jirásková ve dvoudílných plavkách odhalila pevný hrudník, který zachytila na video. O jejím vztahu s Adamem Mišíkem promluvila krásná maminka Iva Kubelková

Natálie Jirásková a Iva Kubelková
Natálie Jirásková a Iva Kubelková
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 14. 8. 2022

Důvod, proč se zpěvák a herec Adam Mišík (26) zakoukal do krásné Natálie Jiráskové (17), je velmi prozaický. Je krásná, chytrá a má tělesné proporce bohyně. Dcera Ivy Kubelkové (45) aktuálně natočila video, ve kterém odhalila své přednosti - zejména její dekolt probudí v řadě mužů touhy. Slibná modelingová kariéra je jí nepochybně otevřená. "Priorita to pro ni není," uvedla nedávno pro ŽivotvČesku.cz její maminka.

Na sociálních sítích své fanoušky Natálie Jirásková potěšila pohledem na opálené a štíhlé tělo, které zachytila na kameru svého mobilního telefonu, a které nyní hýčká jeden z nejpopulárnějších zpěváků mladé generace. Společně si vyrazili před dvěma týdny na dovolenou do Řecka a následně do Chorvatska. Podle své maminky má ale její dcera v současnosti jiné životní priority, než by mohla být třeba kariéra modelky - i když postavu na ni má ideální.

"Priorita to pro ni není, což si myslím, že je dobře, speciálně i v dnešní době. Zatím si myslím, že má myšlenky hlavně jinde, i když ji to samozřejmě občas baví, že si něco takového může vyzkoušet a třeba si přivydělat nějakou korunu. Já si myslím, že je důležité, aby šla cestou, která ji potáhne, která ji bude bavit a která bude zajímat hlavně ji," řekla už dříve pro ŽivotvČesku.cz Iva Kubelková.

Pozornosti si nyní mladičká Natálie Jirásková užívá více než kdy dřív. Kromě její krásy na tom má podíl také vztah s Adamem Mišíkem. Přestože po ní zřejmě může toužit mnoho chlapců v její věkové kategorii, ona je nyní šťastně zadaná s mužem, se kterým si rozumí i její rodina.

"Je to tak, že já sama jsem přesvědčena o tom, že člověk si jde v životě nějakou cestou, kterou si musí projít. Jde o to, že ta cesta je určena jemu a pro něj ta cesta má smysl, aby se mohl posunout, na sobě pracovat a nikdo kolem nemá právo, aby to hodnotil. To samé platí o našich dětech, které mají taky svou cestu. Myslím si, že člověk je pak už vlastně jen opora pro to dítě, že je tam pro něj, ale zkušenosti jsou nepřenosné," vysvětlila pohledná Iva Kubelková a vicemiss z roku 1996 pro ŽivotvČesku.cz ohledně dotazu, jak vnímá lásku své dcery a mladého umělce.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.