InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zbyněk Musiol potěšil fanoušky hattrickem hned v prvním domácím zápase

Fotbalisté Lomu smetli Mariánské Lázně 4:0 a po dvou kolech vedou divizi. , Autor: Josef Janda

Fotbalisté Lomu smetli Mariánské Lázně 4:0 a po dvou kolech vedou divizi.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Po těsné výhře v Rokycanech se divizní fotbalisté Sokola Lom představili v neděli odpoledne v nové sezoně poprvé na domácím hřišti na táborské Svépomoci. Svěřenci trenéra Martina Bárty přivítali Viktorii z Mariánských Lázní a více než tři stovky příznivců nečekaly na gól dlouho. Už ve 4. minutě se trefil nejlepší střelec týmu v loňské sezoně a druhý nejlepší střelec minulého divizního ročníku Zbyněk Musiol. Útočník Lomu přidal po půlhodině další kousek a všichni napjatě čekali, zda se dočká hattricku. Hosté z lázní se ke kloudnému zakončení dostávali stěží i po přestávce, přičemž šli už v 48. minutě po Štůlově červeném zákroku do deseti. Lomští využili přesilovku čtvrt hodiny před koncem Romanem Vávrou, který navýšil náskok domácích už na tříbrankový. Vítězství Lomu 4:0 zařídil opět kapitán Zbyněk Musiol, který oslavil hattrick v 84. minutě. Fotbalisté Lomu vyhráli jako jediní oba zápasy nové sezony a jsou po dvou kolech na prvním místě. V příštím kole pojedou Bártovi svěřenci v neděli 21. srpna na hřiště rezervy Domažlic.

 

TJ Sokol Lom – FC Viktoria Mariánské Lázně 4:0 (2:0), branky: 4., 31. a 84. Musiol, 75. Vávra, rozhodčí Šálková – Langmajer, Kastl, ŽK (1-2): 21. Tauber – 61. Holub, 66. Drahorád, ČK (0-1): 48. Štůla, 320 diváků.

Lom: Š. Pecháček – Mácha (78. Madar), Vávra, Grobár (61. Kučera), Janů (61. Neužil), Slavík, Skopec, Tauber (46. Kubovský), Šimák, Škrleta (82. Škarda), Musiol.

Mariánské Lázně: Šmejkal – Růžička, Štůla, Kovář, Samek (70. Prokop), Pěček (46. Patrovský), Kořistka, Drahorád, Prokop (88. Florian), Gavrylovskyj (46. Renza), O. Pecháček (57. Holub).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme k utkání Lomu s Mariánskými Lázněmi další podrobnosti.

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace