První zhodnocení Mišíka Kubelkovou? RECEPT NA LETITOU LÁSKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

První zhodnocení Mišíka Kubelkovou? RECEPT NA LETITOU LÁSKU

Festival v Karlových Varech: Iva Kubelková a Natálie Jirásková
Festival v Karlových Varech: Iva Kubelková a Natálie Jirásková (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Natálie Jirásková (17) podědila po mámě neskutečný půvab a hned urvala srdce  Adama Mišíka (26). Jak se na vztah své dcery s o devět let starším zpěvákem dívá sama Iva Kubelková (45)?

Kubelková žije po boku staršího partnera George Jiraska (63), se kterým nedávno oslavila 20. výročí a je vidět, že láska je rozhodně neopouští. V den výročí se pochlubila společnou fotkou na Instagramu, kam si po vzoru influencerů vtipně připsala: „IVA20 je slevový kód na 20 letý vztah, který jsem na začátku našeho vztahu zadala do systému. Tak ho posílám všem, kteří to potřebují. 20 let spolu! 20 let mě nese na svých bedrech. Láska, respekt a vzájemný obdiv. Zní to tak snadně a není. Najít v životě spřízněnou duši se kterou můžete tvořit pár a vytvořit rodinu je dar a já si ho vážím. A nikdo mi to nezkazí. Přeji to všem. Samozřejmě, že to chce trpělivost a oboustranné kompromisy, ale pevná víra, že vaše společno má smysl, vás vždy udrží. A kdo vám v tomto směru může radit? Nikdo! Žijte to, co cítíte. To co je mezi vámi, víte jen vy.“

Tolerantní mamka Iva Kubelková: Dceři Natálii schválila noc s Mišíkem!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Iva věří v osudová setkání, proto své dceři, krásné Natálii, do vztahu s Adamem Mišíkem vůbec nemluví. Pro ŽivotvČesku jen pronesla: „Je to tak, že já sama jsem přesvědčena o tom, že člověk si jde v životě nějakou cestou, kterou si musí projít. Jde o to, že ta cesta je určena jemu a pro něj ta cesta má smysl, aby se mohl posunout, na sobě pracovat a nikdo kolem nemá právo, aby to hodnotil. To samé platí o našich dětech, které mají taky svou cestu. Myslím si, že člověk je pak už vlastně jen opora pro to dítě, že je tam pro něj, ale zkušenosti jsou nepřenosné.“

Iva Kubelková o dceři (17) a Mišíkovi (25): Nezměním to!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
lekno
17. 8. 2022 • 12:07

Moc zjednodušené.. Kdyby se každý tohoto držel, může se rovnou zrušit celosvětový právní systém a zavládne anarchie. Bude všude platit jen právo silnějšího, právo zotročit, co se dá. K tomu vede takový názor, podle mě..
V civilizované společnosti je ale potřebné zakotvit LIDSKÝ právní řád pro zajištění základních práv lidí a všeho živého. Do něj patří i hodnocení lidských činů.. A rodič je zde od toho, aby svému dítěti poskytl základy morálky, mimo jiné.. On nese hlavní zodpovědnost za jeho výchovu, za jeho vývoj. Aby v dospělosti to dítě nežilo jako nemorální divé zvířátko, například..

lekno
17. 8. 2022 • 12:03

Ten její citát.: „Jde o to, že ta cesta je určena jemu a pro něj ta cesta má smysl, aby se mohl posunout, na sobě pracovat a nikdo kolem nemá právo, aby to hodnotil.".. Opravdu, Iva ? Trošku alibistické mi to přijde – ten citát může taky hezky posloužit jako nasládlá omluva pro všechny ty, kteří na „své cestě“ porušují zákony - páchají nepravosti, jsou zvrhlí, ubližují jiným, parazitují, kradou, zotročují, vraždí, znásilňují, týrají lidi či zvířata.. No podle tohoto citátku : „Nikdo kolem nemá právo, aby to hodnotil. Neboť to je jejich cesta, po které si jdou, kterou si vybrali..“ Pomastí si oni břicho s takovým citátkem. Nikto se přece nemá starat do toho, jak si oni žijou..

BUBLAVA
16. 8. 2022 • 07:13

Jéžíš, jaké "urvala"??? Vždyť se pohybují ve stejné společnosti snobů, neupřímnosti a lži. UMĚLÝ SVĚT. Brrr😵👎👺

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.