InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opilý muž napadal člena bezpečnostní služby. Pustil se i do strážníků

ilustrační foto

ilustrační foto

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Sedmatřicetiletý agresivní muž se pokusil ve čtvrtek 11. srpna večer napadnout člena bezpečnostní služby obchodního centra v Nádražní ulici v Českých Budějovicích. Útok mu překazili strážníci. Když se dotyčný snažil napadnout i jednoho z nich, skončil v poutech. Zbytek noci strávil na záchytné stanici. Tím však pro útočníka případ nekončí.

Při kontrole obchodního centra Mercury ve čtvrtek kolem 22. hodiny strážníci spatřili muže, který se snažil fyzicky napadnout zaměstnance bezpečnostní služby. Když k útočníkovi přistoupili, muž se vydal s napřaženou paží k úderu i proti jednomu ze strážníků.

Muž s útoky nepřestal ani přes výzvy strážníků a tak proti němu použili donucovací prostředky a nasadili agresorovi  pouta. „Následně provedená orientační dechová zkouška na alkohol u něj ukázala výsledek 2,65 promile. Muž ale odmítal ustat ve svém hlasitém projevu a strážníky častoval hrubými výrazy. Zbytek noci strávil na protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanici," popsala mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Teď se bude násilník zpovídat z přestupku neuposlechnutí výzvy a znevážení postavení úřední osoby při výkonu její pravomoci a také z přestupku proti občanskému soužití.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace