Kvitová po odvráceném mečbolu a Martincová v Cincinnati vydřely postup! Krejčíková se dál trápí

15. 8. 2022, 18:27
Aktuality 105
WTA CINCINNATI - Petra Kvitová v tie-breaku druhé sady odvrátila mečbol a nakonec loňskou finalistku Jil Teichmannovou po téměř tříhodinovém boji přetlačila. Skoro tři hodiny na postup potřebovala i kvalifikantka Tereza Martincová proti lucky loserovi Nurii Párrizasové. Vstup do turnaje WTA 1000 v Cincinnati naopak nezvládla Barbora Krejčíková a po jasné porážce s Veronikou Kuděrmetovovou pokračuje v trápení.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová sice na trávě v Eastbourne získala svůj první titul po více než roce, ale jinak prožívá další podprůměrnou sezonu. Dvaatřicetiletá Češka, která zahájila přípravu na US Open porážkou s Alison Riskeovou-Amritrajovou před týdnem v Torontu, do Cincinnati přijela s nelichotivou letošní bilancí 17-15.

V Ohiu mohla zaznamenat už osmý nezdar v úvodních zápasech v tomto roce. Dvojnásobná semifinalistka a loňská čtvrtfinalistka však na poslední chvíli zahájila obrat a loňskou finalistku Jil Teichmannovou nakonec po téměř třech hodinách boje přetlačila 6-7(2) 7-6(6) 6-3. Švýcarce tak vrátila nedávnou porážku z Madridu a srovnala s ní vzájemnou bilanci.

Kvitová do utkání vstoupila brejkem, jenže ho nepotvrdila a po hodině o set přišla ve zkrácené hře, v níž uhrála jen dva body. Náskok brejku si vypracovala také v následujícím dějství, ani tentokrát ale vedení nezvýšila, v desáté hře nevyužila setbol a Teichmannová o dva gamy později podávala na postup. Ten jí bývalá světová dvojka nedovolila, v tie-breaku odvrátila mečbol a poslala zápas do rozhodující sady. V ní sebrala všechny zbytky sil, nepředvedla jediné zaváhání na servisu a soupeřce ho vzala dvakrát.

O účast mezi nejlepší šestnáctkou bude usilovat proti Belindě Bencicové, nebo Soraně Cirsteaové.

Rovněž kvalifikantka Tereza Martincová otočila utkání prvního kola silou vůle. Zatímco před týdnem v Torontu po úspěšné kvalifikaci schytala velmi těžký los a nestačila na Belindu Bencicovou, v Cincinnati se na ni usmálo štěstí a na úvod hlavní soutěže dostala lucky losera Nurii Párrizasovou.

S 31letou Španělkou, která v žebříčku figuruje o pár míst výše, ale měla obrovské potíže a na kurtu musela bojovat přes dvě a půl hodiny. Už v koncovce druhé sady to přitom vypadalo, že bude muset kvůli bolestem levé nohy vzdát. Sedmadvacetiletá Češka, jež se nechala několikrát ošetřovat a už nějakou dobu nastupuje s tejpem pod pravým kolenem, však zabrala, začala hrát více agresivně a nakonec urvala vítězství poměrem 6-7(4) 6-4 6-3.

V úterý odpoledne má nastoupit k souboji o osmifinále se světovou dvojkou Anett Kontaveitovou. S Estonkou jediné dosavadní střetnutí prohrála.


Pořád to nejde. Pro Krejčíkovou skončil turnaj v prvním kole
Barbora Krejčíková ještě v lednu navazovala na fenomenální loňskou sezonu. Šampionka French Open 2021 měla v Sydney na dosah svůj čtvrtý triumf na nejvyšším okruhu a na Australian Open se probila až do čtvrtfinále. Po neúspěšných únorových vystoupeních v Dauhá a Dubaji ale kvůli zranění lokte tři měsíce nehrála a návrat jí vůbec nevychází.

Prvního vítězství se dočkala až na třetím turnaji a dnes v Cincinnati zaznamenala už pátý nezdar proti úvodní soupeřce. Loňská čtvrtfinalistka, která před týdnem v prvním kole v Torontu prohrála hned s Karolínou Plíškovou, nestačila dvakrát 3-6 na Veroniku Kuděrmetovovou.

S Ruskou v obou setech rychle prohrávala 1-5, pokaždé sice skóre kosmeticky upravila, ale vývoj ani jednoho dějství už dále nezdramatizovala a ve 13. zápase po návratu zaznamenala osmou porážku. Kuděrmetovová mohla být příští soupeřkou Karolíny Muchové. Pětadvacetiletou Češku, která měla vyzvat šampionku z Toronta Simonu Halepovou, však do hry nepustí zranění pravého zápěstí. Její pozici nahradí lucky loser Anastasia Potapovová.

Do hlavní soutěže letošního ročníku Western & Southern Open vstoupí ještě dvě Češky. V rámci úterního programu se představí Karolína Plíšková a Marie Bouzková.

• WTA 1000 CINCINNATI •
USA, tv. povrch, 2.527.250 dolarů
pondělní výsledky (15. 8. 2022)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (ČR) - Teichmannová (Švýc.) 6-7(2) 7-6(6) 6-3
Martincová (ČR) - Párrizasová (Šp.) 6-7(4) 6-4 6-3
Kuděrmetovová (-) - Krejčíková (ČR) 6-3 6-3
Anisimovová (USA) - Kasatkinová (9-) 6-4 6-4
Alexandrovová (-) - Fernandezová (13-Kan.) 6-4 7-5
Rybakinová (Kaz.) - Šarífová (Egypt) 6-3 6-2
Riskeová-Amritrajová (USA) - Sorribesová (Šp.) 6-1 7-6(2)
McNallyová (USA) - Sasnovičová (-) 6-3 3-6 7-6(2)
Azarenková (-) - Kanepiová (Est.) 6-3 4-6 6-3
Tomljanovicová (Austr.) - Townsendová (USA) 6-4 3-6 7-5
Garciaová (Fr.) - Martičová (Chorv.) 6-3 6-3
Stephensová (USA) - Cornetová (Fr.) 6-1 6-0
• Čtyřhra - 1. kolo •
Bouzková/Siegemundová (ČR/Něm.) - Rosolská/Routliffeová (Pol./N. Zél.) 6-3 6-7(7) 10-7
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

105
Přidat komentář
Pavlis
Včerejší Petřin zápas jsem neviděl. Z pár úseků na YT ale soudím, že to musel být mazec. Dvě zkrácené hry za sebou, Peti zřejmě dost chybovala. Bylo také velké teplo. Ovšem, odvrácení mečbolu, to se cení. Já když si vzpomenu na Dauhá 2018 proti Wozniacki, fíha. První kolo v Cincinati tedy asi něco podobného.
Reagovat
Blondie
Peťa byla v prvních dvou setech naprosto bezkrevná, bez emocí, možná jí bylo zle z vlhka. Ve třetím se rozjela, začala do toho nejen víc mlátit, ale i ječet, pěstička byla... no a konec dobrý, vše dobré :)
Reagovat
Blondie
https://sport.aktualne.cz/tenis/kouzlo-v-ohiu-kvitova-byla-jako-telo-bez-duse-lvici-probudil/r~677541461d3a11ed8d680cc47ab5f122/

Jo. Byla v prvních setech jak pod nějakým závěsem...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Lvi spí okolo 20h denně, tak se jí nelze divitsmile
Reagovat
com
vsak aby Kvitovic nespala v dalsim zapase.. Proti Bencic bude rada, kdyz to nebude vostuda smile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
spíš aby se včas vzbudilasmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bude zajimave, kdo tenhle Masters nakonec vyhraje nejen u holek...:) Mne by trebas vubec neprekvapilo, kdyby se ucastnila ta Brenda, zeby to trebas i vyhrala:D Se tam muze stat vsechno...

No, ale par jistot dnes mame.

Kaja Muchova dnes urcite nevyhraje, to je tutovka.

A Naomi bude na kurtu blbnout, to je dalsi tutovka:)
Reagovat
frenkie57
Kája Muchová určitě nevyhraje, ona totiž ani nenastoupí, odhlásila se již včera. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
proto jsem to psal:)
Reagovat
Mantra
by si měla trochu promluvit s veteránem Jirkou Veslejch, von se v daný situaci dobře vyzná a jak je vidět našel niku na trhu - resp.postavil se k tomu docela rozumě a má výsledky, které mu bohatě stačí smilesmile
Reagovat
Mantra
docela jsem to trefil. Dnes si myslím, že Moucha nevyhraje, to je tutovka smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kde přišla Muška ke zranění zápěstí?smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
já myslím, že to souvisí spíše s losem turnaje, než uplně se zápěstím, bude to takové rozhodnutí: počkáme koho nám nalosují a podle toho se rozhodneme, zda to zkusíme... no a Simča je jasná volbasmile
Reagovat
frenkie57
Minulý týden , na turnaji ITF, kvůli němu z něj odstoupila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hm, ale nikde se o tom nepíšesmile
Reagovat
Kozoroh
Nerad to říkám, ale Petra už žádnou velkou díru do světa neudělá. Její vabank tenis soupeřky mají skvělě přečtený a Petra za ty roky neučinila změnu ve své hře. smile
Reagovat
Mantra
správně u ní už to zůstane vždy 50-50 a bude se to jen horšit... zůstala za vývojem, na změny už nemá čas, asi ani chuť(není se co divit), zkrátka má splněno smile a teď už je to jen jízda po světě, ze strvačnosti.
Reagovat
LukasH
Tohle se ale pořád omílá, přitom Petra ten styl hry změnila. Kdo koukne na zápasy z roku 2018 a 19, tak vidí. První půlku 2019 byla konzistentní, na antuce hrála top spiny, měla nejlepší pohyb (za kariéru), nevyhazovala. Jenže si zranila ruku a teď nemůže měnit styl snad ani kdyby chtěla. Ani trénovat moc nemůže, protože ruka už to nevydrží.
Reagovat
horska.kraslice
Je to tak.
Reagovat
Mantra
takže platí co jsem psal, prostě nic nezmění(ať už z jakékoliv příčiny) a bude to 50-50, spíš horší, věk nezastaví

tím nechci nikoho popuzovat, to jsou fakta

a taky platí co jsem psal o tom, že má splněno

dej si smile nebo smile a buď v klidu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nerad to rikam, ale WTA je v tuto chvili absolutne v rozkladu a nepredikovatelne... ale je dobre ze si to napsal, trebas to zabere jak s tim Czecchinatemm:)))
Reagovat
EllNino
To jsi řekl moudro :) Petra je ráda za každou výhra, a díru do světa už fakt neudělá ... ale myslím, že ji udělala celkem velkou, takže v pohodě :)
Reagovat
misa
Bývala světovou dvojkou v dobách, kdy musela tenistka mít na tuhle pozici opravdu cenné tituly.
Reagovat
EllNino
když si vezmu, že v sezóně 2011 vyhrála Wimbledon, TM, Madrid Premier Mandatory, Paříž Premier a Bisbane s Linzem INT, a stejně to na 1. místo nestačio :) Bohužel měla moc výpadků, které jí to neumožnily (Hluchá období mezi Paříží a Madridem, mezi Wimbledonem a Linzem) - nicméně vyhrát v jedné sezńě GS, TM, Fed Cup :) Asi to 1. místo nemrzí (vlastně jí o to 1. místo připravila i neúčast v Brisbane ve prospěch Hopman Cupu, ale když ho vyhrála, tak je to asi úplně jedno)
Reagovat
Holahej
smile
Reagovat
peggy
Výkon Krejcikove je katastrofa její hra odpovídá hre na turnajich nižší úrovně.Nemela by hrát tam kde na to nemá.
Reagovat
Krisboy
smilesmile
Reagovat
EllNino
Je to tam, ale je úplně vyřízená ...

Petra i Tereza předvedly hezké obraty, nevěřil jsem po prvním setu ani jedné :)
Reagovat
tommr
do středy se zase může dát do kupy. A i kdyby se jí to nepovedlo tak má za dnešní výhru slušný body a prachy který jí už nikdo nevezme ... smile
Reagovat
vergus
Hraje už zítra odpoledne, to sotva zregeneruje (vzhledem k tomu, že na konci mezi míčky belhala jak stařenka), natož proti běhavce Anett smile
Reagovat
EllNino
To nepochopím nikdy prostě, proč jednak kvalifikanti většinou hrají následující den, ale tohle už je fakt extrém ... kvalifikantka jede 3 dny v kuse těžké zápasy v úmorném vedru a vlhku, a když má možnost si zahrát proti světové dvojce, tak jí nedají ani den volna a musí nastoupit proti odpočaté top hráčce hned další den, když není odehráno ani celé první kolo, a jedná se o tzv. předkrm :/

Mohli vybrat kterýkoli jiný zápas 2. kola, kde by byly podmínky trochu regulérní, ale vyberou Terezu a Anett ... de*ilita s prominutím :)

Jednou takhle zařízli Lucku Šafi v Torontu/Montréalu, když se loučila s kariérou, vyhrála těžkou kvaldu i 1. kolo proti Dashe Gavrilové a přesně to samé se stalo i jí - hned druhý den nastoupila proti Julče Goerges s volným losem, Lucka uhrála set, ale pak už nemohla a odpadla ...

Kravina a děje se opakovaně, a navíc dají světovou dvojku na kurt č. 4, to je další diletantství
Reagovat
Vlk-v-trave
Problem je, ze ted nikdo ten zebricek nebere moc vazne... takze se nedivim, ze Kontaveit nevnimaji jako sv. 2 a soupli ji nekde na bocni kolej...

S temi zapasy ano, to souhlasim, u chlapu to lae pochopu, nebot stale jeste ten zebrik, ikdyz ne letos, nejak odpovida. A takovy nasazeny ma proste vyhodu, nebot si na ni zapracoval... krom toho fyzicky muzske tele lepe odolava... takze je vetsi sance, priklad Pella, ze se dokaze probit na antuce prez kvaldu az do finale. U holek se to stava spis jen diky losu...

U holek tohle praktikovat je minimalne sporne, ale zase.... chteji to same co chlapi, tak to maj mit:)
Reagovat
Vlk-v-trave
*to ale chapu...
oprava:)
Reagovat
Vlk-v-trave
*telo a ne tele:D
Reagovat
EllNino
mně nejde o holky vs. chlapi ... mně jde o to, že mohli klidně dát jinej zápas jako "předkrm", a ne unavenou kvalifikantku, co jde hrát 4. zápas ve 4 dnech, proti dvojce, co jde na první zápas
Reagovat
Vlk-v-trave
No, zatim tam ten rozdil neni, ale je mozne ze prijde...
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Já nevěřila tak moc, že jsem šla spát. Omlouvám se a smile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Vysvětlí mi prosím někdo, jakej má smysl tohle dohrávat? Ikdyby postoupila, tak další zápas nenastoupí, jasně chápu prachy, ale timhle stylem bude týden mimo minimálně
Reagovat
EllNino
Podle mě to teda až tak hrozně není, když může takhle běhat ...
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
tak v tom případě to je krásné divaldosmile
Reagovat
aligo
Ještě jí vyčítej, že chtěla vyhrát a že vyhrála smilesmilesmile
Reagovat
vergus
Je vidět, že ten zápas byl fakt extrémní, když Petra na konci neměla sílu ani střílet ty svoje outy za základní čáru. Na sledování to ale bylo fakt psycho (něco jak s Putnou před pár roky v IW, tam to skore taky bylo nějak podobně)
Reagovat
EllNino
Skvělá otočka a kvalitní tenis z obou stran, Petra porazila loňskou finalistku, na což asi spousta lidí zapomněla, Jil tu loni prohrála až s Ash :)

Nevěřil jsem, že dokáže vyhrát tříhodinový zápas s Jil, ale ukázala, že to v ní ještě pořád je :)

Aspoň jedna výhra před US Open, ve 2. kole nejspíš konec na Belindě, ale to už je asi jedno :)

Odvrácený mečbol potěšil :) Hodně štěstí dál!
Reagovat
Mri
Tak kdo nevěřil? Přiznejte se!
Reagovat
Dobry-den
Pořád nevěřím. Vona fakt vyhrála? smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
Blondie
Já tentokrát fakt vůbec...
Překvapila, mám radost!
smile
Reagovat
EllNino
Proč něco nezmění? Tohle přesně Španělce vyhovuje :/
Reagovat
EllNino
Má brejk smile
Reagovat
Alien
Jsem bytostně přesvědčen, že po vynikajícím 2.setu bude naše Lvice v setu posledním excelovat! Peťo pojď!
Reagovat
Dobry-den
Chudera vypadá na umření, přesto má set. Musí jí být fakt zle. Snad je to jenom křeč, která odezní.
Reagovat
EllNino
V každém gemu brejkboly a nakonec Parrizas podává na výheu v 1. setu
Reagovat
EllNino
Hezky bojuje
Reagovat
EllNino
V podstatě proti sobě hrají úplně stejně zaměřené hráčky, ale Parrizas je v tom trochu lepší
Reagovat
EllNino
Wtf, nevěřím smile
Reagovat
Blondie
Taky čučím.

Budu víc tommrovat.
Dneska mě Peťa štve. A to ju miluju.
Reagovat
Alien
Tak od toho setbolu jede naše Lvice opět jako pila! Myslím si, že na blížícím se US Open bude pasována na jednu z největších kandidátek na titul! Bravo!
Reagovat
Blondie
Od Peti dneska otresny, otraveny vykon.
Jako kdyby chtela byt co nejrychleji z kurtu. Zadna oslava bb, zadna radost nad jeho promenenim, nasledne odevzdani servisu trimetrovymi auty.
Co to jako je?
Ja chapu, ze nekdy se nedari vubec nic, ale tohle je tak zpruzeny projev...
Reagovat
hanz
Řekl bych takový již běžný....
Reagovat
Blondie
Ne.
Jindy se snaží, ale zoufale to nejde.
Tady jako kdyby byla z toho proměněného BB otrávená, protože bude muset být na kurtu déle. Takhle jsem Petru snad ještě neviděla.

To je snad poprvé, co si i já přeju, aby ten match už hlavně skončil, protože tohle bolí.
Reagovat
EllNino
Mně vlastně celkem překvapuje, že ten zápas neskončil 2:0 pro Petru, protože to celou dobu vypadá, že vede, ale stejně to nakonec nevyjde smile
Reagovat
EllNino
neproměněný setbol a absolutní odpadnutí :/
Reagovat
Blondie
Tohle byl asi nejhorší zápas, co jsem od Petry viděla. Ne tenisem, ale přístupem :( možná se pletu, ale... od první hry jsem ani na moment nevěřila, že vyhraje.

Jako jasně, Jill nemusí doservírovat a já asi furt nějak naivně držím pěsti, ale... :/
Reagovat
EllNino
Jako ať se na mě nezlobí, ale je praštěná ... setbol vystřelí do sítě a pak na vlastním servisu 3 dvojchyby? ...
Reagovat
Blondie
Chce být z kurtu pryč. Jinak si dnešní výkon bez povzbuzování, jen otrávené chození neumím vysvětlit :( to je teda novinka...

Ale comy víme, co za tím je...
Reagovat
EllNino
Martincová a Kvitová se na využívání brejkbolů asi domluvily ...
Reagovat
Blondie
To jsou šoky... SET 3
Reagovat
Alien
Tak Petra dnes předvádí skvostný a téměř dokonalý výkon a dokazuje, že stále patří k světové extra třídě! Vyvarovat se několika zbytečných 2m autů, mohla dokonce 1.set překlopit na svojí stranu. Dále je nutné vyzdvihnout její absolutní vtažení do zápasu, příkladnou bojovnost, zarputilost a odhodlání poprat se o každý míček! Jen tak dál, velká gratulace!
Reagovat
hanz
Vondroušová už na to všechno hodila .....
Reagovat
EllNino
Prosímtě a co má dělat, když měla ještě nedávno sádru? :)
Reagovat
hanz
Nic, ten náš ženskej ansábl rozpustit úplně, pro ostatní jsou tak akorát jako BYE, hlavněže se kasáme, kolik jich máme ve stovce, ale že na každým turnaji uhrajou tužku ....
Reagovat
EllNino
Jasně :) Všechny vyházet z okna defenestrativně ...

Nedávno vyhrála turnaj Petra, Maruška, Katka, minulý týden hrála Karolína semifinále na 1000 turnaji, ale tobě to nemá cenu říkat :) Ty to všechno víš, jen si rád rýpneš
Reagovat
hanz
Protřídit - jedny do důchody, další naučit se to, co neumí (hlavně servírování a taktiku) a mládí v před! Tohle už je dejavú, okoukané, předem jasné, jak to skončí.
Reagovat
hanz
Kvitka opět vyházeno, nic nového.
Reagovat
EllNino
Skvělý TB :/
Reagovat
EllNino
Vlastně klasický set, kdy se mi zdá lepší, má šance, brejkbol, vedení 30:0 na returnu, ale ne a ne to kliknout do sebe ... no a pak přijde slabší chvilka a je po setu ...

Na obrat už nebudou síly
Reagovat
hanz
Tajchmanka má v palici srovnáno, moc dobře ví, že se Kvitka vyháže sama, takže jí stačí nahazovat míče do kurtu.
Reagovat
Frick
Tyhle hráčky nechci vidět...
Reagovat
Dobry-den
Nahradí je Nemohoucí, Vjinémstavu, Rozpadlá a Skrečová. smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
Evženka se vrací smile
Reagovat
misa
Ach jo, zase hodiny čekat než si mládenci zapinkají a můžou začít nějaké zajímavé zápasy :(
Reagovat
Fandina
:-DDDD
Ale ano, já se také víc bavím, když hrají holky. Ale upřímně, větší sportovní zážitek mám z kluků. smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Vzpomínám zatím na mládí s Andym a Stanem.smile
Reagovat
Blondie
Říkala jsem loni, že jestli bude letos Bára na konci sezóny v TOP30, budu příjemně překvapena. Jenže velké a náročné obhajoby jí ještě šíleně ztížilo dlouhé zranění :(

Letos prostě jen držet pěsti, uvidíme, co ukáže příští rok. Věřím, že tam nějaké zářivé momenty budou.
Reagovat
EllNino
Trápení :/
Reagovat
EllNino
je to těžké ... ta prohra s Hibino v Praze ji asi hodně srazila dolů, protože do té doby nehrála zase tak blbě ... a tady chytla na úvod dva brutální losy, ač byla kousek od nasazení ...ale ani s Karolínou, ani s Veronikou nebyla konkurenceschopná...

V jejím případě bych snad zažádal o nějakou WC na přístí týden, ať nejede obhajovat čtvrtfinále úplně bez sebevědomí :/
Reagovat
com
ale prozatim je ceskou jednickou, aspon to ji muze uspokojovat smilesmile
Reagovat
EllNino
bohužel, za chvíli bude dvacítka bez našich
Reagovat
com
Karolina se neustale drzi zuby nehty.. Jeste nakej podobnej vysledek jako z Toronta a ve dvacitce bude i na konci roku smilesmile
Reagovat
Blondie
Počkej, počkej, ona nevyhraje USO? :D
Reagovat
Dobry-den
Dlouho jí nebude. Vystřídá ji Marie Bouzková. Už za pár týdnů. smilesmilesmile
Reagovat
misa
V současnosti je Marie 4 body za nejlepší českou tenistkou sezony 2022 Petrou Kvitovou. Ale losy nepomáhají, takže to spíš nedopadne :)
Reagovat
EllNino
to je teda vizitka pro ostatní Češky, že stařenka Petra má letos nejvíc bodů smile
Reagovat
misa
Ustupujeme na všech frontách.
Reagovat
Blondie
No jo, ale nezapomínejme, že s Wimbledonem by vedla Maruška :-)
Reagovat
lars
pokud ma tenistka delsi dobu zdravotni problem, tak tezko muze byt vvsoko v zebriku
Reagovat
EllNino
Ano, letos měly všechny naše elitní tenistky nějaký zdravotní problém, a některé na dlouhou dobu (obě Karolíny, Markéta, Bára, vlastně i Katka dlouho nehrála, Petra to samé, i Tereza sem tam něco), nejméně zraněná byla Maruška, ale ta zase měla covid atd.

Snad příští sezóna bude bez dlouhodobějších zranění
Reagovat
com
jeste bych doplnil Kristynu smile Taky byla zdravotne indisponovana necelych 9 mesicu a stale to trva smile Jestlipak se nam na okruh po case vrati smile
Reagovat
tommr
českou jedničkou je zatím pořád Karolína a zůstane jí i nadále pokud v Cincinnati nevypadne hned v prvním kole. Vzhledem k losu by to měla zvládnout ...
Reagovat
tommr
to byl strašnej výprask. Bára byla prostě úplně marná. Kdyby nebyla Kudermetova takovej nervák a dvakrát nedopodávala set tak mohlo být skore ještě horší ... smile
Čistě teoreticky by se Bára s Kudermetovou mohly v Cincinnati potkat ještě jednou ve finále debla. Obávám se ale že Bára si tu neformu přenese i do debla a zkazí Katce celej turnaj ... smile
Reagovat
Dobry-den
Báru asi můžeme pro letošek definitivně odepsat. Na stovku už nemá, nicméně kvůli setrvačnosti žebříčku z ní nevypadne dřív než v lednu po turnajích v Austrálii...smile
Reagovat
tommr
ze stovky snad nevypadne ale bude se plácat někde okolo 80tky podobně jako Katka ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist