A teď už je jasné, že je to kluk a jmenuje se Tristan William Forejt.

„Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka už je na světě a už se nemůžeme dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás, rodinko moje,“ poděkoval své partnerce Evě na sociální síti kuchař Přemek Forejt. 

Dokonce pár slov řekl i za svého novorozeného syna. „Tak už jsem tu taky 15/8 2022, Tristan William Forejt,“ dodal na Instagramu, kde mu rázem řada lidí začala gratulovat. Mimo jiné i herečka Eva Decastelo.

Pohlaví i jméno Eva s Přemkem tajili a dlouho také i samotné těhotenství. Odhalili ho netradičně v závěrečném díle Tvoje tvář má známý hlas, kde společně zazpívali duet a herečka dala na odiv své rostoucí bříško. 

Jakmile to sami potvrdili, začala Burešová rostoucí pupík dávat na odiv ve stylu slavné popové star Rihanny, která v podstatě celé těhotenství chodila s odhaleným bříškem.

VIDEO: Eva Burešová o druhém miminku

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o druhém miminku Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Před porodem Forejt se svou partnerkou koupil nedaleko Benešova domek se zahradou a jezírkem, kde společně budou své tři děti vychovávat. 

Eva má z předchozího vztahu s hudebníkem Michalem Krásným syna Nathaniela, Přemek má z předchozího vztahu dceru Stellu. O té nazpíval písničku se skupinou Nebe, která nese její jméno. Stejně tak zpěvačka svému synovi věnovala píseň Malý princ

Fotogalerie
30 fotografií