Maminka.czGalerie

Dvojník Kristoffa z Ledového království nebo Harryho Pottera? Těchto 20 lidí jako by z oka vypadlo hrdinům z filmů!

Simona Formánková 19.  3.  2024
Sní vaše děti o tom, že by se chtěly stát Elzou, Spider-Manem nebo třeba Harry Potterem? Jakpak by ne! Podívejte se do naší galerie na "šťastlivce", kteří jako by z oka vypadli oblíbeným filmovým a pohádkovým hrdinům. Podoba některých je až zarážející!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

U malých dětí se vedou nekonečné diskuse o tom, komu je více podobné. Mamince, tatínkovi, babičce nebo tetičce z pátého kolene? Každý si tam obvykle nějaký společný rys najde. Jenže existují i tací, kteří jsou svým vzhledem až nápadně podobní filmovým postavám a hrdinům, které všichni dobře známe. A přestože jejich přání možná nebylo vypadat jako kreslená postava nebo jiný pohádkový oblíbenec, jejich fotky rozhodně nemohou zůstat bez povšimnutí. 

VIDEO: Tajemství českých pohádek: Co jste o nich nevěděli?

Filmoví fanoušci a milovníci senzací tyto snímky posbírali a spojili s fotkami a obrázky oblíbených hrdinů. Podobnost některých z nich je až zarážející. Uznejte, že potkat v metru téměř všechny postavy z filmu Harry Potter se vám jen tak nepoštěstí. A co potom kreslené a vlastně imaginární postavy? Podívejte se do naší galerie, s kým vším si mohou být lidé podobní.

Poznáte všechny postavy z Harryho Pottera?

Klepněte pro větší obrázek

Cole LaBrant z komediálního tria Vine jako by z oka vypadl Kristoffovi z Ledového království.

Klepněte pro větší obrázek

Jon Snow jenom jako fešák ve Hře o trůny? Vůbec ne! 

Klepněte pro větší obrázek

Na další povedené dvojníky se podívejte v naší fotogalerii.

Témata: Galerie, Instagram, Fotografie, Herec, Sociální sítě, Harry Potter, postava, film, Spider-Man, oko, Kopie, Podoba, Dvojník, Le království, Ledové království, Hra o trůny, Spiderman, Oblíbenec, Oka, Hrdina