InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cyklistka se lekla automobilu a při pádu se zranila. Po řidiči a automobilu pátrá policie

Místo havárie.  , Autor: Policie ČR

Místo havárie.     Autor: Policie ČR

TÁBORSKO - Dopravní policisté pátrají po řidiči, který se svým vozidlem míjel cyklistku a ta havarovala. Při pádu z kola se zranila. Vyzývají také případné svědky aby se přihlásili.

 

Táborští dopravní policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření havárie, která se stala v neděli  7. srpna, krátce po půl desáté dopoledne. V této době jela třiatřicetiletá cyklistka na kole značky Author profile po silnici druhé třídy číslo 122 v katastru obce Rataje, směrem od Opařan na Senožaty. Cyklistka se údajně lekla vozidla, které jí, podle ní, velmi blízko předjíždělo a havarovala v pravém silničním příkopu. Při pádu utrpěla zranění, se kterým byla převezena vozidlem ZZS do nemocnice. Alkohol byl u ní vyloučen dechovou zkouškou.

Táborští dopravní policisté pátrají po totožnosti tohoto dosud neznámého řidiče a vozidla nebo po případných svědcích události, kteří by mohli poskytnout potřebné informace vedoucí k objasnění dopravní nehody a ztotožnění řidiče. Žádají řidiče, kteří projížděli uvedeným úsekem kolem půl desáté dopoledne v neděli 7. srpna a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby předali policistům záznam, který by jim při objasňování uvedené havárie mohl výrazně pomoci.

Rovněž žádají řidiče, který v uvedené době a úseku míjel cyklistku, aby se přihlásil v budově Územního odboru PČR Tábor na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, a to nejlépe po předchozí domluvě na telefonním čísle 974 238 250. Případní svědci mohou své informace předat na výše uvedených kontaktech. Případ šetří praporčík Aleš Jiran.

Diskuse k článku - 7 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Cyklista 

    Reagovat

     

    Že takhle nekomentujete bezohledné řidiče!!!!

    Vloženo 17.8.2022 08:05:40

  • Řidič 

    Reagovat

     

    Štrejchl ji skoro zrcadkem

    Vloženo 17.8.2022 08:04:58

  • straý šofér 

    Reagovat

     

    Po řidiči pátrá policie. To jako aby ji řidič podal vysvětlení že nedodržel odstup 1a půl metru a proto se ho cyklistka lekla? Kolaři jezdí dva až tři vedle sebe a reagují až na dlouhé troubení. Vůbec si ti omezenci neuvědomí, že jsou to především oni kdo riskují svoje životy.

    Vloženo 16.8.2022 15:48:57

  • Řidič 

    Reagovat

     

    Nechápu, co dělá cyklistka na silnici, když se leká projíždějících aut

    Vloženo 16.8.2022 12:05:08

    • T 

      Reagovat

       

      Srazil mě pár cm zrcátko ode mě!!!! To jste všichni chytří , když jste u toho nebyli!!!!!

      Vloženo 17.8.2022 08:07:21

      • N 

        Reagovat

         

        Věřím, nepříjemná situace na silnici se zraněním, nepřeji to nikomu, ale jak může někoho srazit zrcátko OA, které je několik cm od cyklisty? Asi vítr... Jezdím na kole i autem, a pokud jedu na kole, z principu logiky se nelekám auta, které právě kolem mě projelo, ikdyž míjelo pravým zrcátkem moje levé řídítko, protože nemám zrcátko na kole, abych viděl, co se děje za mnou... Tudíž není se čeho leknout... V tu chvíli si člověk maximálně jen zanadává, co to bylo za deb.la, pokud jel nesmyslně... Ale leknout se auta po projetí kolem mě jako cyklisty? Nezažil jsem a je mi víc než 33... Být tím dotyčným řidičem, tak se po přečtení článku dobrovolně přihlásím, pokud to čte ;-)

        Vloženo 19.8.2022 01:12:54

    • R 

      Reagovat

       

      A občas se řidiči vylekají cyklistů a neumí si na silnici poradit. A to chápeš,co dělá takový řidič na silnici ?

      Vloženo 17.8.2022 11:13:33

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace