STALO SE: Žena ztropila šílenou scénu v autobuse, nakonec prokopla sklo ve dveřích a dala pěstí řidiči
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Napadení řidiče autobusu pasažérkou předcházela událost, kdy 43letá žena nastoupila do autobusu a odmítla si koupit jízdenku. O policejním vyšetřování jejího chování nyní informuje mostecká Policie ČR.

Na nutnost zakoupit si jízdenku byla cestující upozorněna řidičem. I přesto si lístek nekoupila a setrvala uvnitř autobusu. Jeden z cestujících jí nakonec lístek koupil. Řidič tedy v jízdě pokračoval.

"Žena však řidiče i ostatní pasažéry nadále slovně urážela a po chvíli začala kopat do skleněné výplně dveří, kdy se jí podařilo výplň prokopnout. Řidič zastavil, a když zjistil poškození dveří, chtěl ženu na zastávce zadržet. Té se to však nelíbilo a řidiče fyzicky napadla pěstí do obličeje," uvedla mluvčí policistů Ilona Gazdošová. Následně byla zadržena hlídkou městské policie.

Vzhledem k chování ženy byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol, která potvrdila přítomnost 0,84 promile alkoholu v dechu. Policejní komisař sdělil pasažérce obvinění z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru