ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7717 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Estonští Trad.Attack! míří do Prahy, v Arše vystoupí s českými dýdžeji

0 jsk 16.8.2022

Estonská trojice Trad.Attack! má namířeno do pražského Divadla Archa, kde ji mimo jiné budou hudebně doprovázet také čeští umělci. Vystoupí společně 15. září v Arše.

Jedna z nejúspěšnějších estonských kapel Trad.Attack! už několik let mění vnímání folklóru a lidové hudby. Koncertuje v celé Evropě a pražský koncert bude unikátní propojením s českými umělci, kterými jsou producent a DJ Kewu a multiinstrumentalista a skladatel Omnion. V krátkém DJ setu dvou skladeb se objeví elektronické duo Bratři.

Speciální koncert, který reflektuje vydání alba Remixed, proběhne 15. září v pražském Divadle Archa.

Trad.Attack! jsou jednou z nejvýznamnějších estonských kapel posledních let. Jejich hudba se inspiruje především ve folklóru a lidových písních, kterým dodávají nádech rockové hudby a přetvářejí je do moderního hudebního jazyka, přičemž rádi porušují pravidla a žánrové hranice. „Vzít něco starého a posvátného, ​​něco, co se v tajnosti předávalo z generace na generaci, a vytáhnout to na denní světlo jednadvacátého století, vyžaduje hodně odvahy. V rukou Trad.Attack! toto mystické něco odhaluje své dávno zapomenuté kořeny poutavým, ultramoderním způsobem,“ říká kapela.

Tagy: