Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2022 9:21:00

Vláda samozřejmě pořád nedělá nic

Vláda samozřejmě pořád nedělá nic

Komentář na facebookovém profilu k sílení ilegální imigrace

 Tlak na naši hranici nepolevil ani o víkendu. Policie pořád zadržuje kolem stovky lidí denně. Vláda samozřejmě pořád nedělá nic. Buď jsou na dovolené, jako Fiala, nebo řeší Redla, jako Rakušan.

Co by ministrovo vnitra mělo udělat hned, je znovuzavedení kontrol na vnitřní hranici. Neznamená to, že budou policisté zastavovat každé auto, co jede přes hranici. To vůbec. Policii to ale umožní kontrolovat, zda cizinci splňuji podmínky pro vstup a pobyt u nás a taky budou policisté moci náhodně zastavovat auta a kontrolovat zavazadla a zavazadlový prostor. Je to první, rychlý a účinný krok v ochraně našich hranic.

Navíc vyhlášením jenom posílíme ochranu celého Schengenu, i když nejsme na jeho okraji, protože stejné opatření platí už v Rakousku, Německu nebo Dánsku. Jenom u nás pořád nic, protože Rakušan nejdřív musí uřídit svou mafiánskou skořápku STAN.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama