Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Muž bez řidičáku na Brněnsku zaparkoval uprostřed kolejiště

Nepříjemné chvíle zažíval strojvedoucí na Brněnsku, kterého při práci překvapila skupina bezdomovců. Na opilou sedmičlennou partu, která chodila po kolejišti a pořvávala, si postěžoval policistům. Nakonec se ukázalo, že na kolejích zaparkovalo také auto.

Když strojvedoucí s vlakem zastavil v Ivančicích, bezdomovci se shromáždili okolo a o soupravu se opírali. Po příjezdu policejní hlídky už po nich ale nebylo ani stopy. „Přímo v kolejišti ovšem stálo osobní vozidlo Toyota. Policisté na místě dohledali i jednašedesátiletého řidiče a hned na první pohled bylo zřejmé, že pán musel mít s řízením docela potíže," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Domněnky hlídky potvrdila také dechová zkouška. Ukázalo se, že má muž bez řidičského průkazu v dechu přes tři promile alkoholu. Přiznal přitom, že si před jízdou vychutnal dva litry piva. „K incidentu uvedl, že chtěl vozidlo pouze přeparkovat. Nacouval z ulice Rybářské na železniční přejezd a pak sjel rovnou do kolejiště, odkud vozidlo museli odstranit až hasiči," řekla Cejnková s tím, že muži hrozí za ohrožení pod vlivem návykové látky až rok za mřížemi.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, auto, nebezpečí, opilost, Brněnsko, Toyota, Ivančice, parkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž bez řidičáku na Brněnsku zaparkoval uprostřed kolejiště  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.