Je Tatiana Dyková (44) skutečně v tom? S manželem Vojtěchem touží po vymodlené holčičce

Přidat na Seznam.cz

Když Tatiana Dyková (44) začala randit s hudebníkem (37), nikdo si nemyslel, že jim to tak dlouho vydrží. Spolu jsou ale už přes 10 let a vychovávají tři syny.

Tatiana a Vojta spolu aktuálně vychovávají tři syny. Jejich syn Alois (9) je jejich společný potomek, ještě mají syny Františka (17) a Cyrila (14), kterého má herečka z prvního manželství, připomíná web NašeHvězdy. Objevují se ale spekulace, že Tatiana je znovu těhotná! Dočkají se tak kluci sestřičky, kterou si herečka přála? Od tajné svatby uběhly už tři roky a synek Alois zanedlouho oslaví už deváté narozeniny! Je tedy čas na další přírůstek?

Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, myslím, že ji mít budeme. Mateřství je pro mě v životě zásadní,“ prozradila Vilhelmová pro AhaOnline.

Každý syn potřebuje něco jiného, což je na tom nejsložitější. Nejstarší má v sobě klidnou moudrost, prostřední potřebuje vymezit určité hranice, nejmladšímu občas musíme dodávat sebevědomí, aby se nebál říct svůj názor a projevit se. Ale přísní, akurátní nejsme. Dalo by se říct, že jim všechno povolujeme,“ vyjádřil se k výchově všech dětí manžel Tatiany.

Rodičovské povinnosti nejsou cizí ani Vojtovi, jelikož oba Tániny kluky ihned přijal za vlastní, a tak mezi nimi nedělá žádné rozdíly.

Zdroj: nasehvezdy.cz, ahaonline, Instagram