Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Natálie Jirásková provokuje: Ukázala bujné vnady, které už má větší než její matka

+ Další 4 fotografie

Dcera modelky Ivy Kubelkové (45) na svůj věk opravdu nevypadá. Natálie Jirásková (17) ukázala na Instagramu bujné vnady, které nyní obhospodařuje její přítel Adam Mišík (25). Na mladé modelce je vidět, že genetika se rozhodně nezapře. Natálka je kopií své maminky a zdá se, že teď svou krásou už matku překoná. 

To, že má Adam Mišík krásnou přítelkyni, všichni dávno vědí, ale mladá modelka se teď ukázala na svém Instagramu, kde je vidět, že silikony do budoucna rozhodně potřebovat nebude. Krásná Natálie zapózovala v plavkách a oči fanoušků zůstaly upřeny jen na jednom místě. Na sedmnáctiletou dívku je totiž velice obdařená.

To, že bude mít předpoklady krásy po své matce, bylo asi jasné. Ale teď se zdá, že Ivu Kubelkovou, která je mimochodem stále sexy ikonou v Česku, jednou překoná.

"Přítelkyně Adama Mišíka se na Instagramu pochlubila videem, na kterém pózuje před kamerou oděná jen do plavek. Svým fanouškům ukázala své nádherné křivky - ženské boky, útlý pas a obdařený dekolt. Zkrátka Natálka už má tělo dospělé ženy," uvádí eXtra.cz.

Nejenže Natálii rostou bujné vnady, ale také fanouškovská základna. Ta jí do ohlasů píše samé pozitivní a příjemné reakce. "Krásná po mamince," říká Bořivoj. "17 let? Klobouk dolů, dokonalá krása," vzkázal Tomáš. Její matka Iva Kubelková na dceru může být právem pyšná. Ostatně to byla ona, kdo ji představil světu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy