Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tajemství Světlany Nálepkové: Druhou svatbu dcery Pepiny tutlala dlouhé 4 roky

Hippie svatba Pepiny Nesvadbové.
Zdroj: se souhlasem Světlany Nálepkové
+ Další 4 fotografie
svatba

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (62) se na Instagramu po dlouhé době pochlubila rodinnou fotografií, jejímž prostřednictvím sdělila svým followerům radostnou novinu o druhých vdavkách své jediné dcery Josefíny Nesvadbové (32). Ta se rozhodla pro život v dobrém i zlém po boku svého partnera herce Ondřeje Kavana (44). To, že se hippie svatba, na které nechyběl ani Josefínin otec Michal Nesvadba (64), konala již před čtyřmi lety, byl jen drobný detail, kterým šansoniérka opět potvrdila, že dobře střeží nejen soukromí své, ale i svých nejbližších. 



Opožděná novinka

Dlouhé čtyři roky dokázala česká zpěvačka a herečka Světlana Nálepková tajit, že se její dcera Josefína podruhé vdala. Za manžela si vzala otce svého druhorozeného syna Kristiána, herce Ondřeje Kavana, který se proslavil mimo jiné i rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Se svatební fotografií, na které celá rodinka doslova září štěstím, se Nálepková rozhodla pochlubit až nyní prostřednictvím svého Instagramu.

„Před čtyřmi lety naše hippieská nesvatba Josefíny a Ondry,“ uvedla ke snímku, na které kromě ní a novomanželů s mladším synem je ještě Josefínin otec, herec Michal Nesvadba. To, že se nejednalo o veselku v tradičním stylu, dokládá nejen oblečení svatebčanů, ale i fakt, že Pepina na svatebním snímku zrovna kojí malého Kristiána, který byl v té době ještě miminko.

Nálepková prozradila, že se Josefínin velký den konal v Bystré nad Jizerou v Podkrkonoší na ranči Silverstone, který se o veselce zmiňuje i na svých webových stránkách. „Nezapomenutelný byl pro nás všechny víkend 11.–12. 8., kdy se na ranči, poprvé v jeho historii konal rituální ‚obřad lásky‘ našich přátel Josefíny Nesvadbové a herce Ondřeje Kavana, kteří se pod naší ‚starou obrovskou břízou‘ v kruhu svých nejbližších a kamarádů rozhodli vstoupit na společnou cestu životem.“

Krach prvního manželství

Důvody, proč Nálepková tajila dceřinu svatbu tak dlouho, mohou být různé. Možná si nevěsta nepřála svou druhou svatbu medializovat a chtěla si ji užít v poklidu. Veselku mohla chtít utajit i z důvodu, že její první manželství s podnikatem Michalem Vaškem se rozpadlo necelý rok po tom, co si řekli své ano.

Vztah s otcem jejího prvorozeného syna Michala (9) měl bohužel smutnou dohru. Její exmanžel totiž před čtyřmi lety spáchal sebevraždu. Na vině však nebyl krach manželství s jedinou dcerou známého páru českého showbyznysu, nýbrž velké dluhy. Tou dobou už spolu manželé dávno nebyli, smrt majitele baru v ostravské Stodolní ulici však mladou maminku přesto velmi zasáhla. "Není to nejvhodnější chvíle, nebudu o tom mluvit. Na shledanou," řekla tehdy zkroušeně serveru Blesk.cz.


Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy