InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Milevsko v první přípravě nezvládlo úvod. Nakonec táborské juniorce podlehlo na nájezdy

MILEVSKO – Na středu 17. srpna si hokejisté Milevska pozvali k prvnímu přípravnému utkání juniorku HC Tábor, která se pod vedením Štěpána Kadiláka připravuje na další sezonu v Regionální lize, kde se naposledy dostala až do finále proti Třebíči. Zejména v první třetině bylo znát, že jsou mladí Táboráci na ledě déle a už mají za sebou i první zápas s juniorkou Písku (3:3). Domácí muži rychlým mladíkům od Jordánu v pohybu vůbec nestačili, často nechávali brankáře Pance na holičkách a ještě v závěru první části prohrávali 0:3. Až pár vteřin před první sirénou snížil Škrdleta, který přidal hned po příchodu ze šaten další gól a před polovinou zápasu srovnal Přívozník – 3:3. Také Tábor měl ve druhé části zejména z protiútoků spoustu šancí odskočit zpátky do vedení, ale Panec už další puk za svá záda nepustil. Třetí perioda pak nabídla trochu bláznivý hurá hokej ze strany na stranu, zápas nesl klasické parametry úvodních příprav, příležitostí bylo dost na obou stranách, ale gól už nepadl.

Po základní hrací době tak nakonec utkání skončilo smírně a trenéři František Ševčík a Štěpán Kadilák se hned domluvili, že si týmy dají ještě nájezdy. V nich byli šikovnější hosté z Tábora – v základní pětici se prosadili po jednom hráči na každé straně a výhru následně vystřelil přesnou ranou pod víko na Pancovu lapačku David Kupka. Na druhé straně nedal Michal Přívozník a bylo hotovo – 3:4 po nájezdech.

Za táborskou juniorku nastoupili i tři mladí odchovanci Milevska a všichni si připsali kanadský bod – Jaroslav Suchan, Adam Špánek a Michal Rottenberg. Hned zítra hrají mladí Táboráci další přípravu v Budějovicích na Motoru, áčko Milevska má zítra volno, v pátek trénink a v sobotu hraje druhé přípravné utkání ve Strakonicích (16.30).

HC Milevsko 1934 – HC Tábor junioři 3:4 sn.

(1:3, 2:0, 0:0 – 0:1). Branky a nahrávky: 20. Škrdleta (Řezáč, Přívozník), 21. Škrdleta (Řezáč), 29. Přívozník (Pouch, Škrdleta) – 9. Suchan (Šimák), 17. Souš (Špánek, Rottenberg), 18. Šimák (Kundrát), sn. Kupka.

Milevsko: Panec – Petr Bouška, Tkačík, Růžek, Štekr, Bednář, Keřka – Škrdleta, Přívozník, Řezáč, Pecka, Jakub Suchan, Hraňo, Patrik Bouška, Brož, Pouch.

Tábor: Koryťák (Vácha) – Čančura, Janda, Ondřej, Kohout, Adamec, Lutovský, Šťastný, Vaněk, Kupka, Jaroslav Suchan, Šimák, Kundrát, Špánek, Souš, Rottenberg, Herda.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace