Přemek Forejt a McDonald’s: Z bláznivého klipu písničky Mc’n’Roll vám spadne brada

Všestranně nadaný kuchař a zpěvák Přemek Forejt vytvořil společně s McDonald’s něco tak bláznivého, že si mnozí klepají na čelo. V klipu k písničce Mc’n’Roll Přemek zpívá, rapuje a obléká se do opravdu netradičních kostýmů.

Porotce soutěže MasterChef se navlékl do ujetého outfitu z různých kabátů, objevil se v kostýmu z hamburgerových žemlí a nechal si udělat rapové copánky. Nejde o projev čistého bláznovství, ale o jeden z prvních výsledků spolupráce, která začala v únoru 2022 a bude trvat další 3 roky.

Forejt v klipu doslova hraje na suroviny fastfoodového řetězce. Jde o využití jednoduché technologie, kterou dobře popsali kolegové na inSmart.cz. Prakticky jde o jednoduchý obvod, který se dotykem spojí a dojde tak k provedení určité akce – zde k přehrání zvuku. Sýr tak může znít jinak než rajče apod. Opravdu nejde o žádnou raketovou vědu a revoluční technologii, jak prezentují McDonald’s a Forejt na svých sítích.

„Z McDonald’s za mnou přišli s tím, jestli bych nechtěl zkusit zahrát song na jejich suroviny. Prý jsou tak dobré, že se na ně dá i hrát. No a ono to doopravdy jde. Je to neskutečné, bizarní, neokoukané. Hudba a jídlo jsou moje dvě velké vášně a v životě by mě nenapadlo, že je můžu takhle propojit. Vyměnit kytaru za hamburger? To je prostě pecka. Prvně to šlo mimo moje chápání, pak mě to začalo strašně bavit. Doufám, že klip bude lidi bavit stejně jako mě, když jsme jej tvořili,“ říká Přemek Forejt.

Forejt a McDonald’s v hudebním klipu Mc’n’Roll

Forejt má McDonald’s pomoci zvýšit vnímání kvality surovin a produktů firmy. Zda jsou podobné počiny vhodnou cestou je otázka. Na generaci TikToku by to však zapůsobit mohlo.

Text písně je až trapně jednoduchý

Yum, Yum, Yum, je to fresh, mám to rád. Burger, best best burger. Yum, Yum, Yum, je to fresh, mám to rád. Burger, best best Burger. Je to fresh, mám to rád, dá se na to dobře hrát. Žádný grill, žádnej feed, jenom fucking bacon beat. Prostě Mc’n’Roll… Je to cheesy jako sýr, je to sexi jako knír, je to fine, je to cool, jsou to zvuky jako sůl…“ aneb ani s textem se tvůrci moc nenatrápili. Alespoň, že nechybělo legendární zapomenutí na okurku.

Zdroj: McDonald’s
Úvodní fotografie: Se souhlasem McDonald’s

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Přečtěte si také