Výjezd ze Zlína směrem na Vizovice je částečně uzavřený. Omezení potrvají do dnešního odpoledne

Foto: ŘSD ČR
ZLÍN – Od středeční půlnoci až do dnešních odpoledních hodin bude doprava na hlavní silnici I/49 v Přílukách na výjezdu ze Zlína směrem na Vizovice svedená do jednoho pruhu. Řidiči zde musejí počítat se zdržením.

Důvodem dopravních komplikací je výstavba nového silničního napojení průmyslové zóny Zlín-východ, konkrétně betonáž dalšího pole nosné konstrukce mostní estakády. V místě, kde probíhají stavební práce, řídí provoz semafory.

Kromě omezení dopravy na hlavní silnici I/49 bude ve stejnou dobu také zcela uzavřena cyklostezka vedoucí pod starým mostem v Přílukách.

Výstavba nového mostu by měla být hotová do konce října, a to včetně okružní křižovatky na ulici Cecilka, která bude na most navazovat.

Tím však stavební práce v tomto místě neskončí. Následovat bude výstavba prvního odstavného parkoviště P+R a nové lávky pro pěší a cyklisty, která by měla být dokončena na konci dubna příštího roku.

Díky vybudování nového silničního napojení už řidiči nebudou jezdit po stávajícím mostě, který je na hranici životnosti, a dojde také k uvolnění provozu na hlavní křižovatce v Přílukách.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x