Na pohřbu herce Karla Richtra (†96) došlo k dojemnému setkání Andrlové (61) a Vyskočila (76)!

Přidat na Seznam.cz

Rodina, herečtí kolegové a široká veřejnost se sešla ve strašnickém krematoriu, aby se rozloučili s oblíbeným českým hercem a dabérem Karlem Richterem (†96). Došlo zde i k překvapivému setkání Ivana Vyskočila a Ivany Andrlové, kteří se od rozvodu příliš nestýkají.

Zesnulý herec byl dlouholetým ředitelem Divadla Jiřího Wolkera, kde Ivan a Ivana v minulosti hráli a kde mezi nimi také přeskočila jiskra, připomíná web AhaOnline. Na posledním rozloučení ale mezi bývalými manželi vládlo ticho a každý si hleděl svého.

Myslím, že Karel by měl radost, protože kdyby se tady rozhlédnul, tak by viděl, že má zase vyprodáno,“ začal Ivan Vyskočil humorně svůj smuteční proslov. „Za Karla byl svět ještě v pořádku. Hrát Sněhurku by mi tehdy nedali, ale kdybych dnes prohlásil, že se cítím jako žena, pak bych ji možná dostal,“ snažil se odlehčit pohřební atmosféru. „Naše divadlo se pravidelně schází a bohužel se občas potkáváme i tady, když někdo z nás zemře. Když jsme se sešli naposled, říkal jsem, že až umře poslední z nás, tak jediný, kdo nám přijde na pohřeb, bude Karel Richter. To se mi nepovedlo,“ ukončil Vyskočil svůj proslov. Dojal jím i exmanželku Andrlovou.

Andrlová byla provdaná za Vyskočila 15 let. A to mu záviděl i kolega Jan Čenský (61), který s Andrlovou zazářil v pohádce Princové jsou na draka.
Když ale Ivan potkal v polovině 90. let Anife (48), došlo na jeden z nejsledovanějších rozvodů v českém showbyznysu. Hádky, urážky, napadení a několik trestních oznámení. Rozvod zkrátka nebyl jednoduchý.

Nic ale netrvá věčně, a Vyskočil se nakonec s Ivanou usmířil, píše Blesk. Manželství mu nakonec nevydrželo ani s Anife, ale s oběma ženami má teď přátelský vztah.

Zdroj: ahaonline.cz, blesk.cz, Instagram