I hollywoodské hvězdy občas chodí s normálními lidmi

Přidat na Seznam.cz

Že celebrity chodí jen s dalšími celebritami? Mýtus! Podívejte se na několik z nich, které se provdaly za neslavné. I takhle může vypadat láska, píše Vogue.

Meryl Streep a Don Gummer

Dalo by se očekávat, že jedna z nejlepších žijících hollywoodských hereček bude mít manžela na podobně vysoké pozici v zábavním průmyslu, ale v případě Meryl Streepové tomu tak není; její manžel Don Gummer je sochař a mají spolu čtyři děti.

Wanda Sykes a Alex Niedbalski

Sykesová se se svou ženou, francouzskou podnikatelkou Alex Niedbalski, seznámila na trajektu na ostrově Fire Island, kde se Niedbalski bavila s malým dítětem. Jsou vdané již více než deset let a nyní jsou rodiči dvojčat Olivie Lou a Lucase Clauda.

Jon Stewart a Tracey McShane

Stewart se tehdy s McShane seznámil na rande naslepo v mexické restauraci v roce 1996, pouhý měsíc poté, co byl Stewart vyhozen ze svého pořadu na MTV. Osud tomu chtěl, že McShanin spolubydlící v té době pracoval jako asistent produkce v pořadu Wishful Thinking a hrál dohazovače, když se Stewart zastavil na place. V únoru 1999 Stewart požádal McShane o ruku.

Anne Hathaway a Adam Shulman

Hathawayová se se Shulmanem, návrhářem šperků a hercem, seznámila v roce 2008 na filmovém festivalu v Palm Springs prostřednictvím společného přítele. Shulmanova herecká kariéra sice neodráží stejný úspěch jako kariéra jeho ženy, ale kromě několika pár rolí, má řadu šperků James Banks. Dokonce pomáhal navrhnout Hathawayové zásnubní prsten s šestikarátovým diamantem.

Alec Baldwin a Hilaria Thomas

Baldwin a Thomasová se poprvé seznámili v únoru 2011 ve veganské restauraci Pure Food and Wine na náměstí Union Square. Thomasové bylo 27 let a pracovala jako instruktorka ve studiu Yoga Vida, které pomáhala otevřít po absolvování newyorské univerzity.

Paul Rudd a Julie Yeager

Po své průlomové roli ve filmu Clueless se Rudd přestěhoval do New Yorku a na radu režisérky filmu Amy Heckerlingové si našel publicistu. Po příjezdu do města Rudd zamířil rovnou do kanceláře své publicistky, kde Yaegerová také sama pracovala jako publicistka. Protože Rudd přišel pozdě na konkurz, Yaegerová se nabídla, že Ruddovi hodí zavazadla do bytu jeho kamaráda. O několik dní později, kdy na Manhattanu neznal téměř nikoho, ji pozval na oběd a zbytek je, jak se říká, historie.

George Clooney a Amal Alamuddin

Clooney, který byl dlouho považován za jednoho z nejznámějších hollywoodských starých mládenců, se zamiloval do libanonsko-britské právničky zabývající se lidskými právy Alamuddinové, když ji společný přítel přivedl k jeho domu u jezera Como. Po svatbě s Clooneym v Benátkách v roce 2014 porodila Alamuddinová v roce 2017 dvojčata Ellu a Alexandra.

Jennifer Lawrence a Cooke Maroney

Lawrence a obchodník s uměním Cooke Maroney ztělesňují styl silného páru, až se nechce věřit, že se seznámili přes společného přítele teprve v roce 2018. O rok později se vzali na obřadu pro 150 lidí na Rhode Islandu.

zdroj: Vogue