Láká tě práce u policie a chceš pomoci přírodě? Čekáme tě o víkendu na Dolní Moravě!

19. srpna 2022 15:07
Už tento víkend proběhne v Horském resortu Dolní Morava akce CITY OUTDOR pořádá TV Óčko s Policií ČR. Zájemci o práci u policie si mohou prověřit svou fyzickou kondici, dozvědí se, jak vypadá výběrové řízení i co práce policisty obnáší. K tomu můžete pomoci uklidit toto krásné místo a užít si skvělou muziku s DJ Vladimirem Wolfem.

Během služby se podíváme i na místa, kam jiní jezdí na výlety nebo dovolenou… Staň se jedním z nás… Práce 158x jinak…

Místo Dolní Moravy bylo vybráno záměrně jakožto destinace v Pardubickém kraji, která se rok od roku těší větší a větší oblibě turistů. Můžete si vyzkoušet svoji fyzickou zdatnost v členité přírodě nebo posouvat hranice své odvahy na nejdelším visutém mostě.

Dolní Morava - krásná příroda, stezka v oblacích, Sky Bridge… První soutěžní otázka zní: Kdy byl přesně otevřen Sky Bridge na Dolní Moravě?

Kromě toho můžete pomoci se sběrem odpadu, který do přírody nepatří. Dostanete od nás vybavení na úklid a po celou dobu si užijete spousty zábavy s doprovodným programem! Akce proběhne v sobotu i v neděli vždy od 9:00 do 17:00.

V případě, že se Vám nehodí termín a nechcete přijít o cenné rady ze strany policejních personalistek, zveme Vás na workshopy policie Pardubického kraje, konané ve dnech 8. září 2022 ve Skutči, 20. září 2022 v Pardubicích, 5. října 2022 v Moravské Třebová a 19. října 2022 v Ústí nad Orlicí – sledujte naše sociální sítě, dozvíte se více!

Máš na to? Přijď si otestovat svoji fyzičku do jednoho z měst v Pardubickém kraji. Kam? Sleduj naše sociální sítě! První termín 8. září 2022 ve Skutči.

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:07 sobota 17. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

  • 0
    SUPER
  • 0
    LOL
  • 0
    WTF
  • 0
    FAIL
  • 0
    OMG
  • 0
    LOVE

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART