Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těžkej Pokondr už spolu nepromluví? Miloš mi neodepisuje, říká Ondráček

Dvojka Těžkej Pokondr.
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Rozhovor

Po dvou letech se konečně dočkal. Již 26. srpna proběhne Mega mejdan roku, jak Roman Ondráček nazval oslavu svých 55. a 56. narozenin. A bývalý člen kultovního hudebního uskupení Těžkej Pokondr slibuje párty do ranních hodin, na které nejenže zazní největší hity z jejich repertoáru, ale zahraje dokonce i Jaroslav Uhlíř s kapelou. V rozhovoru pro eXtra.cz ale přiznal, že Miloš Pokorný, se kterým se před časem rozešli, bohužel bude chybět. K usmíření totiž stále nedošlo. 

Dlouhých 23 let byli nerozlučnými parťáky, pak se ale jejich cesty rozešly. A to ne za moc příjemných okolností. Dohromady Těžkej Pokondr nedala ani chystaná oslava 55. a 56. narozenin jednoho z nich. Roman Ondráček přiznal, že Miloš Pokorný mu na zprávy vůbec nereaguje.

S Pokorným se neusmířili

"Určitě ne!” odpověděl nám Ondráček na dotaz, zda na Mega mejdanu roku na Císařské louce vystoupí i Miloš Pokorný. “Poslal jsem mu e-mail, kde jsem se mu i omluvil za to, co se mi odehrávalo v hlavě, když jsme odešli z Frekvence 1, ale stejně mi neodepsal. Prostě od prosince 2019 nejsme v kontaktu,” sdělil Ondráček. Jedním dechem ale dodává, že i tak si fanoušci Těžkého Pokondru přijdou na své.

“Mohou se těšit na songy, které jsme dávali s Milošem za starých dobrých časů, a také na mé nové songy s kapelou Rakeťáci a hlavně na moje kamarády a hosty, kteří se mnou konečně přijdou v pátek 26.8. mile oslavit moje 55.-56. narozky,” slibuje Ondráček, který rozhodně netroškaří.

Velkolepý program

“Kromě mého hudebního bloku se všichni mohou těšit na moderátorskou dvojici Evu Čížkovskou a Jana Ondera. Také na mladé a velmi talentované kapely YesBrothers či Botox. Chybět nebude Jarda Uhlíř s kapelou a také drinky, tanec, jídlo a zase drinky. Prostě milá oslava ve stylu rodinného festivalu,” slibuje Ondráček, který slibuje, že zazní ty jejich největší hity.

“Pejzy, Nájem zvedej, Ty kráso, Denis, Nevím jak tu buchtu zbouchnout? A taky i na Dřou Fest, abychom si připomněli, jak dlouho už Fanánek, když psal tento text, věděl, že to na Ukrajině jednou vygraduje,” dodal Ondráček.

Roman Ondráček tak míří z oslavy na oslavu, před pár dny si totiž nenechal ujít oslavu padesátin moderátora Vlasty Korce, ze které jsme podali podrobný fotoreport. Mega mejdarn roku má také svou událost na Facebooku.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy