InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov odstartoval sezonu domácí prohrou s Dačicemi

KOVÁŘOV – Po letech se šlo v sobotu 20. srpna v Kovářově na mistrovské utkání A týmu až odpoledne v úřední termín místo brzkého dopoledne. Návrat k časům, které by mohly více vyhovovat fanouškům, jichž ale tentokrát vzhledem k nepřízni počasí tolik nedorazilo, se domácímu manšaftu výsledkově nevydařil. Svěřenci trenéra Jiřího Jaroše v prvním kole letošní sezony přivítali Dačice a měli velký problém zejména v úvodu, kdy hned zahrozil břevnem v sedmé minutě nejlepší hráč zápasu, dačický útočník s nepříjemnou levačkou Robin Štolba. Ani důrazná výstraha oslabený Kovářov nevarovala dostatečně a v 18. minutě už Štolba udeřil. Dačice byly v utkání lepší, ve druhé polovině sice ještě po akci Suchana srovnal Jakub Svojše, ale remízový stav nevydržel dlouho a nakonec vyhrál hostující Centropen zaslouženě 3:1.

TJ ZD Kovářov – TJ Centropen Dačice 1:3

(0:1). Branky: 54. Svojše – 18. a 55. Štolba, 79. Moučka. Rozhodčí: Bartůněk – Kovařík, Šťastný. ŽK: 5–3 (Brůžek, M. Suchan, Zítek, Kukučka, Svojše – Brtník, Vacek, Štolba). Přihlíželo 78 diváků.

Kovářov: Baštýř – Suk (46. Kvasnička), Zítek, Jarošík, Hrdlička (62. Buzek) – Kukučka, Janeček – Rak, Brůžek, Svojše – M. Suchan.
Dačice: Marek – Zejda (70. Máša), Vít Leitkep, Chyška, Slabý – Distel, Brtník, Votava, Přikryl (62. Moučka) – Vacek (74. Šimánek) – Štolba (86. Vojtěch Leitkep).

Ve středečních Milevských novinách přineseme hodnocení trenéra Jiřího Jaroše a také rozhovor s Miroslavem Suchanem, který se podepsal pod jediný gól svého týmu. Co podle něj rozhodlo, nebo jaké má Kovářov cíle do sezony? Nejen to už ve středu!

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Svetr 

    Reagovat

     

    Ten Svojše čumí jako puk, a taky by měl zhubnout, ale tak dal aspoň gola no

    Vloženo 23.8.2022 14:04:41

  • Petr 

    Reagovat

     

    Aneb když si na generálku pozveš okresni tým na zvednutí sebevědomí a zahřátí ega...a pak přijde realita

    Vloženo 21.8.2022 13:43:59

    • Fanoušek 

      Reagovat

       

      Myslím si že na generálku by měli zvát soupeře z vyšších sfér.

      Vloženo 21.8.2022 20:41:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace