LaLiga - souhrn 2. kola: Lewandowski zařídil první výhru

19.08.2022, 22:06, aktualizováno 23.08.2022, 00:02
Komentáře a souhrny
Robert Lewandowski (© AFP)
Fanoušci Barcelony poprvé oslavili góly Roberta Lewandowského při výhře 4:1 v Baskicku. Villarreal je nadále stoprocentní a bez inkasované branky, když vyloupil stánek Atlétika Madrid. Athletic přetlačil Valencii. Po sobotním programu byly na špici tabulky další tři šestibodové celky - i druhý zápas vyhrály Osasuna, Betis a nakonec také Real Madrid. Sevilla ani na druhý pokus neuspěla...

Girona FC - Getafe CF 3:1

22.08.2022 22:00

Góly: 42. Cristhian Stuani, 47. Domingos Duarte (vl.), 64. Valentín Castellanos - 73. Enes Ünal

V zápase druhého kola LaLigy Girona přehrála na domácím hřišti trápící se Getafe 3:1. Nejlepší střelec loňského ročníku druhé španělské ligy Cristhian Stuani v prvním poločase otevřel skóre svým 160. ligovým gólem v kariéře, střelecký účet domácího týmu pak uzavřel v 64. minutě Taty Castellanos. Madridský klub v součtu s předchozí sezonou nezvítězil v posledních sedmi utkáních.

Nováček z Girony do nové sezony vstoupil těsnou prohrou s Valencií, jeho výkon ale naznačoval, že by mezi španělskou smetánkou neměl být do počtu. To Getafe pokračovalo v nekvalitních výkonech z konce minulého ročníku, prohra se silným Atlétikem Madrid tak nijak nepřekvapila. Oba týmy doufaly v nápravu nepovedeného vstupu do soutěže a zároveň v první vstřelenou branku, která by je k bodovému zisku jistě přiblížila.

Hru se v úvodu sice příliš domácímu celku nedařilo rozhýbat, i tak byla ale znát chuť bíločervených držet se na balonu a udávat tempo. To se jim v průběhu poločasu dařilo čím dál více a jejich sympatická ofenzivní snažení nutila hráče Getafe důkladně bránit. Proti chodu hry však nejblíže úvodní brance zápasu byli v 28. minutě hosté, jejichž centr srazil do vlastního břevna jeden z bránících hráčů. Závěr půle pak přinesl zasloužený gól Stuaniho, jehož 24 přesných zásahů v minulé sezoně hrálo hlavní roli v postupu domácích do první ligy.

Hosté z Madridu v prvním dějství jedinkrát nevystřelili. Dvě minuty po výměně stran tuto kletbu zlomili, ovšem smolným vlastním gólem. Štěstí bývalému klubu Jakuba Jankta nepřálo ani v 56. minutě, kdy sice první střelu hostí přetavil v gól Enes Ünal, branka však neplatila kvůli předcházejícímu faulu. Azulones se alespoň probrali a začali mírně balancovat dosud jednostranné statistiky, síť ale poté rozvlnili znovu domácí. Tentokrát pohlednou průnikovku usměrnil do brány lobem Castellanos. Zakroucenou trefu z úrovně vápna po chybné rozehrávce již Ünalovi nikdo odepřít nemohl, a v 73. minutě tak přišlo snížení. Atraktivní závěr zápasu další branku nenabídl, pouze vyloučení frustrovaného Fabrizia Angileriho.

Girona tak dokázala první domácí utkání v sezoně proměnit v premiérové vítězství. V příštím kole se představí opět na vlastním stadionu, 26. srpna přivítá Celtu Vigo. Getafe se první body pokusí získat 28. srpna proti rozjetému Villarrealu.

Více informací k zápasu

Elche CF - UD Almería 1:1

22.08.2022 20:00

Góly: 30. Álex Collado - 23. Umar Sadiq

Elche slaví první bod do tabulky, stejně je na tom i Almería. Ta se brzy ujala vedení a naštěstí pro ni Elche pálilo dost šancí, takže nedokázalo rozhodnout o své výhře.

Jak Elche, tak Almería v prvním kole LaLigy prohrály a to chtěly oba týmy tentokrát odčinit. Mírně aktivněji vstoupili do hry domácí. Především duo Morente - Martí dělalo hostujícímu brankáři Fernandovi pořádné problémy. I proto bylo hodně překvapivé, že jako první udeřili hosté. Almería zahrávala rohový kop, který si na zadní tyči našel robustní Umar Sadiq a zamířil do protipohybu brankáře Badíi.

Domácí se ale nenechali zahanbit a začali svého soka mačkat u jeho vápna. Klouzající Ezequiel Ponce nejprve těsně minul prázdnou bránu. Morenteho ránu pak vyrážel jen s obrovskou porcí štěstí brankář Fernando. Jen o minutu později už se ale Elche dočkalo zaslouženého vyrovnání. Roger Martí posunul míč do šestnáctky, kdy Álex Collado našel skulinu u bližší tyče - 1:1.

Druhou půli začal taky Collado, jenže tentokrát pálil z obdobné pozice těsně vedle. Po hodině hry zase brankář Badía musel likvidovat přesnou hlavičku Srdjana Babiće, která se snášela pod břevno. Patnáct minut před koncem mohl Elche poslat do vedení Morente, jenže placírkou z pěti metrů fatálně minul tyč!

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 1:4

21.08.2022 22:00

Góly: 6. Alexander Isak - 1. Robert Lewandowski, 66. Ousmane Dembélé, 68. Robert Lewandowski, 79. Anssumane Fati

Barcelona si ve druhém kole španělské nejvyšší soutěži poradila s Realem Sociedad a poprvé v sezoně zvítězila. Velký podíl na tom měl Robert Lewandowski, autor dvou branek i Ansu Fati, který jednu branku vstřelil a dvě připravil.

Barcelona vyšla v minulém kole střelecky naprázdno, když na Camp Nou remizovala s Vallecanem 0:0, ale na Anoetě udeřila hned v první minutě. Balde poslal do šestnáctky výbornou příhrávku a Robert Lewandowski chladnokrevně z první vstřelil svůj premiérový gól v LaLize a stylově tak oslavil své 34. narozeniny. Katalánci si ale vedení dlouho neužili, protože už v 6. minutě odpověděl Alexander Isak. Domácího útočníka se snažil ještě zastavit García, ale Isak šikovným lobem překonal ter Stegena - 1:1.

Ve 12. minutě si mohla Barcelona trochu vydechnout, když Dembélého úder loktem do Muňoze zůstal bez povšimnutí, přičemž se tady mohlo klidně trestat. První poločas měl dobré tempo a s další příležitostí přispěchal ve 27. minutě Mikel Merino, jehož tvrdou ránu německý brankář vyrazil. Barça tradičně častěji držela balón, což k velkým příležitostím, alespoň v první půli nevedlo. Minutu před koncem poločasu musel zase do akce brankář ter Stegen a tentokrát výtečně zasáhl proti střele nestárnoucího Davida Silvy. V nastaveném čase se dostal k nebezpečné hlavičce i Lewandowski, ale stav 1:1 se nezměnil.

Imanol Alguacil ani Xavi žádné poločasové střídání nepřichystali a tak se pokračovalo ve stejných sestavách a šance na obou stranách přinesl i druhý poločas. V 54. minutě dokonce Real Sociedad vstřelil gól, který ale sudí kvůli ofsajdu neuznali. Na opačné straně hřiště zase nevyužil chybu při autovém vhazování mladík Gavi a závar ve vlastní šestnáctce Real Sociedad zvládl. Hra se přesouvala a ani Merino, který v tísni prověřil ter Stegena neuspěl.

Real Sociedad držel krok s Barcelonou až do druhého inkasovaného gólu. Ansu Fati zpracoval balón, patou ho posunul na Ousmana Dembélého a ten přesně mířenou ranou vrátil Barceloně vedení. Než se stačil Real vzpamatovat, udeřili hosté po třetí. Balón si po ose Gavi - Fati našel Lewandowského a polský kanonýr vsítil svůj druhý gól v utkání. Lewandowski i branky připravoval. V 79. minutě to byl on, kdo patou sklepával pro Ansua Fatiho a stále teprve devatenáctiletý Španěl zvýšil už na 4:1. To byl pro Basky až příliš krutý výsledek a bylo zřejmé, že na body proti Kataláncům nedosáhne.

Závěrečné minuty už se jen dohrávaly. V nastavení ještě minul branku z přímého kopu Brais Méndez a chvíli na to sudí Montero zápas ukončil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 0:2

21.08.2022 19:30

Góly: 73. Yeremy, 90+8. Gerard Moreno

Atlético stoprocentní nebude, Villarreal ale ano. Dnes se mu totiž povedlo vyloupit Madrid a díky trefám Yeremiho Piny s Gerardem Morenem bere tři body!

Atlético doma uvítalo Villarreal a chtělo zůstat stoprocentní. I Žlutá ponorka ale první kolo zvládla parádně a nasázela soupeři taky tři branky. Hlavní hvězdou momentálního Atlética je poněkud překvapivě Álvaro Morata, který pálí ostrými a hodně pracuje pro tým. Vidět byl i v prvních minutách utkání. Dokonce se mu už v první minutě povedlo málem překonat brankáře Rulliho, který vytasil na poslední chvíli skvělý zákrok. Sudí pak ale stejně signalizoval ofsajd.

Pak ale otěže utkání převzal Villarreal a nikomu je nedal. V deváté minutě si vzal míč po Capouého nahrávce Yeremi a krásnou ranou napálil místo těsně vedle tyče. Krátce poté musel skvělý Jan Oblak likvidovat ránu Lo Celsa, která měla taky gólové parametry. Oblak byl v těchto momentech pod velkým tlakem a překvapivě se o něj staral zejména primárně defenzivní záložník Capoué. Jeho rány brankáře Atlética musely hodně štípat.

Po třiceti minutách už ani Oblak nestačil a Gerard Moreno dostal míč po dlouhém pasu a několika neobratných pohybech konečně do sítě. Jenže Simeoneho tým zachránil VAR, který poukázal na ruku, kterou Moreno při zpracování zahrál, takže gól uznán nebyl. První půle rozhodně vyzněla pro hosty a Atlético se muselo hodně zamyslet, jak dál.

Zdálo se, že po změně stran přišlo na recept, protože zrychlilo předfinální fázi a z toho rezultovaly šance Carrasca s Félixem. S oběma si ale nakonec poradila pozorná obrana Villarrealu. Dvacet minut před koncem pak ostrý pas před bránu tečoval nebezpečně Matheus Cunha a brankář Rulli se štěstím balon odvracel mimo.

O pouhé dvě minuty ale domácí fandy spláchla ledová sprcha. Už se zdálo, že Atlético míč odvrátilo, jenže ten se centrem před bránu dostal rychle zpátky. Na nahrávku do vápna si naběhl Yeremi Pino a poslal míč naprosto přesně ke vzdálenější tyči! V samém závěru ještě dostal domácí obránce Molina červenou kartu. A definitivu přidal na výhru Villarrealu Gerard Moreno, který díky asistenci Pedrazy dopravil míč do sítě podruhé.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:0

21.08.2022 17:30

Góly: 42. Álex Berenguer

O tom, že se ze San Mamés body jen tak nevozí se přesvědčila Valencia. Athletic Club zvítězil po gólu Álexe Berenguera 1:0, ale klidně to mohlo být víc. Hosté směrem dopředu nepředvedli takřka nic s výjimkou úplně poslední šance Marcose Andrého. Gattuso tak ve svém druhém zápase na lavičce Los Che ostrouhal.

Athletic v prvním kole ztratil body s Mallorcou (1:1) a tentokrát chtěl vlastní fanoušky potěšit výhrou. Tu si před týdnem užili přívrženci Valencie, ale zopakovat stejný výsledek na San Mamés byl těžkým oříškem.

Baskové se poprvé objevili ve velké šanci už po pěti minutách a placírka Nica Williamse skončila na brankáři Mamardašvilim. Pro Gattusa přišla první nepříjemnost v 18. minutě, kdy musel střídat zraněného Huga Dura. Krátce nato měli Los Che první příležitost, ale Castillejova pravačka skončila vysoko nad.

Athletic byl lepším týmem a gólově to vyjádřil až těsně před odchodem do šaten. Ve 43. minutě vypálil neomylně na přední tyč Álex Berenguer a Mamardašvili se natahoval marně.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn a obraz hry byl prakticky stejný. Až po hodině hry zkusil střelecké štěstí Carlos Soler a branku těsně minul. Valencia si ale nedokázala vytvořit trvalejší převahu, natož další příležitosti. V 81. minutě rozjásal ochozy San Mamés Nico Williams, ale radost byla zbytečná, protože se jednalo o ofsajd.

Valencia si bod zřejmě nezasloužila, přesto ho mohla získat. V úplně poslední možné šanci se proháčkoval před branku Marcos André a přízemní střelou trefil tyčku. Mohl přitom ještě nahrávat lépe postavenému Diakhabymu, který by zakončoval do prázdné branky. Nestalo se a tak tři body slaví Athletic.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Madrid 1:4

20.08.2022 22:00

Góly: 23. Iago Aspas (pen.) - 14. Karim Benzema (pen.), 41. Luka Modrić, 56. Vinícius Júnior, 66. Federico Valverde

Real Madrid zvládl i druhý venkovní zápas a na stadionu Balaídos zvítězil jasně 4:1. Celta držela s obhájcem titulu krok jen v prvním poločase, který ale díky povedené ráně Luky Modriće stejně prohrála. Domácí konto ještě zatížili Karim Benzema, Vinícius Júnior a Federico Valverde. Mezi střelce se mohl zapsat i Eden Hazard, ten však pokutový kop neproměnil.

Ancelottiho tým před týdnem otočil zápas s Almeríí a i ve druhém kole musel cestovat na půdu soupeře do Viga. Celta v prvním zápase ztratila slibné vedení 2:0 nad Espanyolem a nakonec získala jen bod za konečnou plichtu 2:2.

Bílý balet vstoupil do utkání lépe. Už ve 12. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou Tapia a Real měl k dispozici penaltu. Karim Benzema si vybral dolní roh branky a Marchesína poslal na opačnou stranu. Po čtvrthodině favorit vedl, ale dlouho se z vedení neradoval. Édera Militaa postihlo totéž co Tapiu a také po jeho hře rukou se kopala penalta. Iago Aspas si vybral rovněž dolní roh a i když Courtois vystihl směr, na balón nedosáhl -1:1.

Celta Vigo chtěla být Realu rovnocenným soupeřem a v prvním poločase se jí to dařilo. V dobré příležitosti se ocitl Franco Cervi a Courtois naštěstí pro hosty nemusel zasahovat. Větší kvalita byla na straně Madridu a to se projevilo před koncem poločasu. Ve 42. minutě si navedl balón na střed Luka Modrić a parádní pravačkou do šibenice vrátil Realu vedení. Ještě před koncem nastaveného času si zkoušel vymodlit další penaltu Aspas, jenomže sudí Manzano se nachytat nenechal.

Domácí nehráli špatně, ale k lepšímu výsledku jim chybělo více štěstí. Po změně stran chtěl Real pojistit výsledek třetí, potažmo čtvrtou brankou a přesně to se podařilo. V 56. minutě se Ancelottiho svěřencům povedlo rozehrát rychlý brejk, na jehož konci byl rozeběhnutý a hlavně neomylný Vinícius Júnior. Velkou pochvalu zaslouží opět Luka Modrić, který směrem k Viníciusovi poslal perfektní pas.

Real Madrid se mohl definitivně uklidnit a Celtě ještě nastřílet několik branek. Po hodině hry už svítila na ukazateli skóre čtyřka. Tchouaméni vyvezl balón, aby ho následně posunul na Viníciuse a ten zase na Federica Valverdeho, jehož rána zapadla k tyči. Celta už prohrávala o tři góly a to do konce utkání zbývala půlhodina.

O vítězi zápasu už nebylo pochyb, zbývalo však vyřešit konečné skóre. Celestes si žádnou větší šanci už nevypracovali, zatímco Real ano. Pět minut před koncem fauloval Hugo Mallo Benzemu a sudí nařídil pro Real druhý pokutový kop. K němu se tentokrát nepostavil Benzema, nýbrž Eden Hazard. Belgičanovo angažmá ve španělské metropoli budí značné rozpaky a nejinak tomu bude i po tomto večeru, protože penaltu mu Marchesín lapil. Samotný Real to nemuselo mrzet, o třech bodech bylo rozhodnuto už dávno.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Betis 1:2

20.08.2022 19:30

Góly: 56. Vedat Muriqi - 9. Borja Iglesias (pen.), 73. Borja Iglesias (pen.)

Po dvou kolech má plný počet bodů Real Betis. Na Mallorce dvakrát udeřil z pokutového kopu Borja Iglesias, přičemž oba prohřešky měl na svědomí obránce Rodrigo Battaglia. V prvním případě hrál rukou, ve druhém fauloval.

Pouhých pět minut stačilo hostům na to, aby měli k dispozici pokutový kop a ujali se vedení. Rodrigo Battaglia zahrál ve vápně rukou a i když sudí Fuertes zprvu nepískal, VAR přeci jen odhalil prohřešek a penalta byla nařízena. Borja Iglesias kopl "desítku" doprostřed a Rajkoviće tím překonal.

Rychlá branka byla přesně to, co si trenér Pellegrini přál. Betis následně kontroloval hru bezpečně od vlastní šestnáctky a těsně před koncem prvního poločasu měl možnost vedení navýšit. Nabil Fékir se dobře zbavil Valjenta, ovšem svojí koncovku poslal nad. Na straně hostí nebyl důvod k poločasovým změnám a totožná jedenáctka vyběhla na stadionu Iberostar i za domácí.

Mallorca nechtěla zbytečně bláznit a i do druhého poločasu vstoupila opatrněji. Vyčkávala na svojí šanci a ta skutečně přišla v 57. minutě. Jaume Costa si výborně zpracoval balón, přenechal ho Lee Kang-inovi a jeho centr proměnil ve vyrovnávací trefu Vedat Muriqi - 1:1.

Nicméně Bermellones si všechno komplikovali zbytečnou nedisciplinovaností. Battaglia povalil v šestnáctce Fékira a tím zavinil už druhou penaltu v utkání. Borja Iglesias byl znovu suverénní a Betis vedl 2:1. Mallorca mohla okamžitě vyrovnat, ale Muriqi trefil jen rameno brankáře Silvy.

Domácí vrhli veškeré síly do útoku a zřejmě je bude ještě dlouho strašit ve snu, cože to spálili v 86. minutě. Nejprve Lee Kang-in trefil z přímého kopu břevno, pak před prázdnou brankou propásli možnost Prats se Sánchezem a Jauma Costu vychytal Silva! Do větších šancí už se Bermellones nedostali a to ani během dlouhého nastavení. Betis tak dokázal navázat na hladkou výhru s Elche a po dvou zápasech má plný počet bodů.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Cádiz CF 2:0

20.08.2022 17:30

Góly: 37. Ezequiel Ávila (pen.), 78. Rubén García (pen.)

Bez ztráty kytičky je po dvou kolech Osasuna. Po vítězství nad Sevillou doma zvládla roli mírného favorita proti Cádizu a díky jeho nedisciplinovanosti zvítězila po dvou proměněných penaltách 2:0. O ty se podělily Ezequiel Ávila s Kikem Garcíou.

Osasuna si před týdnem vyšlápla na Sevillu a povzbuzena výhrou si věřila i na další domácí duel, tentokrát s Cádizem. Utkání se rozjíždělo pozvolna a až ve 25. minutě si domácí vytvořili první opravdu velkou šanci, přičemž jen výborný zákrok Ledesmy uchránil Cádiz před inkasovanou brankou. Budimir dával šikovně balón pod sebe, načež si Lozano málem vstřelil vlastní gól. Bohužel tento moment o chvíli později Ledesma degradoval, když fauloval v souboji s Budimirem a sudí odpískal pokutový kop. Ezequiel Ávila se nerozpakoval a nekompromisní střelou pod břevno nasměroval Osasunu do vedení. Hosté chtěli ještě do přestávky odpovědět, ale ani zvýšená aktivita prozatím k vyložené šanci nevedla.

Osasuna vedla a po změně stran chtěla výsledek co nejrychleji pojistit druhým gólem. To se málem podařilo ve 48. minutě, ale Budimirovu hlavičku zlikvidoval Ledesma. Hned vzápětí přišla obrovská příležitost pro Cádiz. Lucas Pérez dostal balón na malé vápno a nikým nehlídaný netrefil prázdnou branku.

Kanárky to muselo mrzet, protože žádná taková možnost už se nenaskytla. Čtvrthodinu před koncem vzdálil vidinu vyrovnání Alarcón, který šel nešikovně po balónu a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Nedisciplinovanost nakonec stála Cádiz body. Krátce po Alarcónově vyloučení fauloval Chust Kikeho Garcíu a sudí nařídil druhý pokutový kop. K němu se tentokrát postavil sám postižený Kike García a ani on nezaváhal - 2:0. Zbytek zápasu už se jen dohrával a stav 2:0 setrval do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 1:1

19.08.2022 22:00

Góly: 86. Karim Rekik - 80. Anuar Tuhami

Ani druhé utkání Seville nevyšlo a od senzační porážky ji zachránil až čtyři minuty před koncem vyrovnávací brankou Rekik. Real Valladolid byl blízko výhře, ale vedení, které mu zajistil Tuhami, neudržel. I tak je remíza pro nováčka LaLigy výtečným počinem.

Real Valladolid vstupoval na půdu Sevilly s respektem, nicméně jako nováček se chtěl pokusit domácím zkomplikovat život a to se podařilo vrchovatě. Sevilla po úvodní porážce potřebovala zabrat a na první pohled k tomu měla ideální podmínky i soupeře.

Jenomže hosté začali kupodivu aktivněji a obrana Rojiblancos byla v pohotovosti. Na druhé straně se zase nabízely prostory pro rychlé kontry a jeden z nich už ve druhé minutě nepotrestal Mir. Ve 14. minutě zase práskl do balónu Óliver Torres a bohužel pro domácí rozvlnil jen boční síť. Další vyloženou šanci spálil o několik minut později opět Mir, když ho nohama vychytal pozorný Asenjo.

Před koncem prvního poločasu se připomněl i Valladolid a Sevilla měla velké štěstí, že neinkasovala. Guardiola se totiž zjevil úplně sám před Bounouem a na někdejšího Vaclíkova spoluhráče nevyzrál. Ještě v první minutě nastaveného času si připsala gólovku i Sevilla a po střele Lamely zazvonilo břevno.

Sevilla v prvním poločase zahodila několik možností a v tom druhém se směrem dopředu spíše trápila. Lopetegui se sice snažil oživit ofenzivu střídáním, ale efekt to nemělo.

Deset minut před koncem přišel na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána dokonalý šok. Anuar Tuhami ustál souboj, potáhl balón až do šestnáctky odkud neomylně zakončil! Sevilla byla rázem ve velkých problémech, ovšem poměrně rychle dokázala odpovědět a to díky velké chybě brankáře Asenja, kterému vypadl balón z náruče a Karim Rekik měl před prázdnou brankou snadnou úlohu.

Závěrečné minuty byly pořádně vyhecované, na trávníku se spustila mela, po které sudí rozdal na obou lavičkách červené karty. Žádný další gól už ale nepadl.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 0:2

19.08.2022 20:00

Góly: 40. Isaac Palazón, 59. Pathé Ciss

Úvodní dvěma kola sehrálo Rayo Vallecano v Katalánsku a bylo mimořádně úspěšné. Před týdnem bralo bod z Camp Nou (0:0) a tentokrát získalo všechny tři na Cornellá-El Prat (2:0). Espanyol inkasoval v každém poločase po jedné brance, aniž by se sám střelecky prosadil. V utkání se rovněž červenalo. Už v poločase se z hrací plochy poroučeli Lejeune a Gómez.

Vallecano má po dvou kolech čtyři body a před prvním domácím zápasem si může vskutku libovat. Zápas na půdě Espanyolu se ale nezačal vyvíjet dobře, protože už po čtvrthodině hry oslabil svůj celek Florian Lejeune. Během dvou minut uviděl od sudího Figueroy dvě žluté karty. Krátce předtím Espanyol spálil obrovskou šanci, když na zadní tyči netrefil hlavou branku Sergi Gómez. Ten se nakonec do statistik zápasu zapsal jiným způsobem. Po půlhodině hry udeřil loktem do hrudníku Camella a sudí po zásahu VARu vytasil červenou!

Poměr sil se na trávníku vyrovnal, avšak skóre bylo vyrovnané už jen chvíli. Ve 40. minutě si narazil se spoluhráčem Isi Palazón a povedenou ranou ze střední vzdálenosti poslal Rayo do vedení.

Ve druhém poločase se Espanyol nemohl dostat do optimálního tempa, natož do vyložené šance a v 59. minutě inkasoval druhý gól. Álvaro García se protlačil k brance a nezištnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval Pathého Cisse k jednoduché koncovce - 2:0.

Teprve potom se Espanyol probral a nechybělo moc, aby se Expósitova rána ujala. Rayo v tomto případě zachránila tyčka. Vallecano rozhodně jenom nebránilo a Falcao po technickém pokusu zviditelnil brankáře Lecomteho. A šance přibývaly a i Puado mířil do tyče. V 90. minutě si Puado všechno zopakoval a po druhé rozezvonil tyčku. CO je však důležité, je konečný výsledek, který se už nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF22005:06
2.Real Madrid22006:26
3.Real Betis22005:16
4.CA Osasuna22004:16
5.FC Barcelona21104:14
6.Rayo Vallecano21102:04
7.Athletic Bilbao21101:04
8.Girona FC21013:23
 Atlético Madrid21013:23
10.Valencia CF21011:13
11.Real Sociedad21012:43
12.UD Almería20112:31
 Sevilla FC20112:31
14.RCD Mallorca20111:21
15.Espanyol Barcelona20112:41
16.Celta Vigo20113:61
17.Elche CF20111:41
 Real Valladolid20111:41
19.Cádiz CF20020:30
20.Getafe CF20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (134)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 body z Barcelony

Cervena jasna

Isiho gol uplne paradny

Nakonci nas zachranili obe tyce

Zapas uplne v pohode v suchom triku

Piskaj koniec

Reagovat
Ed_Hazard

Ty by si mohol vediet - ako sa dari Fran Garciovi? Nejaku dobu sa hovorilo, ze si ho ziberieme naspat ako backup k Mendymu. A vidim, ze aj v novej sezone pokracuje u vas v zakladnej zostave.

Reagovat
vilp

Lee Kang In je fakt borec, to byl dokonalý výkon v druhým poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ale uznat, že ta druhá penalta je minimálně diskutabilní, nevím jestli bych písknul. Každopádně za současných podmínek extrémně důležitá výhra.

Reagovat
vilp

Diskutabilní? Spíš absolutně směšná, Fekir mu prakticky skočil do náruče a ten borec ani neměl kam uhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak by se to dalo popsat...

Reagovat
Ed_Hazard

Tecn "chudák" je náš Valjent

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska nakonec dobrej vykon. Tchouameni bude super

Reagovat
Aldeano

Reagovat
king23

Dneska skvělej zápas, atraktivní. Nebylo nouze o různé patičky a narážečky, které navíc měly smysl. Celta hrála zvláštní zápas. V první půli měli pasáže, kde byli i lepší, ale postupně se úplně vytratili a sami se vyhazovali z tempa nesmyslnými protesty - třeba co zkoušeli reklamovat před gólem Viniho jsem nepochopil. Jako ty záda MIlitaa?

Modrič tradičně úžasný, ale MOTM pro mě dnes Vini. Ta jeho rychlost je úžasná a dnes mu vycházel i driblink plus lahůdkový gól. Tchouameni o parník lepší než posledně, jestli bude hrát takhle, tak nechá velmi rychle zapomenout na odchod Casemira.

Nelíbili se mi jenom dva hráči. Za prvé Valverde. On samozřejmě nezpochybnitelnou kvalitu má, ale mě se na RW prostě nelíbí a dnes i docela kazil. Nemá v krvi takovou podporu útoku a kvůli tomu se musí Benzema stahovat až nesmyslně hluboko pro míče. Těšil jsem se, že dnes nastoupí od začátku Hazard, nevím proč dostal jenom ubohých 10 minut

Za druhé Mendy. Dneska úplně neviditelný ve srovnání s Carvajalem na druhé straně. Těším se že někdy nastoupí trio Alaba, Militao a Rüdiger spolu

Reagovat
Foppy

Prakticky to vidím stejně. Jen teda podle mě Fede měl špatný první poločas, druhý byl ok. Mendy se mi taky nelíbil, ale Carvajal, hlavně v první půlce, taky nic moc... Naopak hodně se mi líbil Tchouameni, je vidět, že má i výbornou techniku a nebojí se hrát s míčem

Reagovat
Switchback

Hazard tak to už je extrém

Reagovat
Pharrell

snad už brzy odejde

Reagovat
teenz

Kdyz vidim Aubu za 20 nebo Caseho za 70, tak Eden zdarma by mohl probehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Beltrán je ale boží hráč, on vůbec neztrácí míče ve složitých situacích, stará se o rozehrávku i předfinální fázi a ještě toho mraky naběhá. Nedivil bych se, kdyby po něm šli třeba Atleti, podobný typ jako Koke.

Reagovat
vilp

Akorát nahrávek dopředu by mohl mít mnohem víc.

Reagovat
2miguel1

Ide to aj bez Busquesta

Reagovat
blaugrana

Mats nas podrzal, Araujo na strane je strasny a zabija sa tam...Gavi totalne mimo, Frenkie tragicky, to zamorenie utocnikmi od Xaviho vyslo, ale neviem, ci to nebola len haluz, ze to klaplo...Lewa perfektny a Ansu paradny impact z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

Socky klasicky už ve druhém poločase nezvládaly běhat jak zfetovaní, zlepšení ve druhém poločase se docela dalo čekat. Škoda, že už během prvního poločasu si většina culés vybrečela oči

Reagovat
2miguel1

Ak bude Araujo spolu s Koundem vzadu, tak budeme mat ovela vacsiu istotu. Gavi bol mimo, Frenkie tam mal tu hrubicu, inak ako tak. Ten RB vyzera byt solidny problem.

Reagovat
blaugrana

proste vcera som kukal vlkov a Neves zahral grandiozne na dm...de jong nema ten pokoj ani rozvahu, beha jak splaseny jelen

Reagovat
Visca el barca

Ty si blázen

Reagovat
blaugrana

nehodi sa na dm proste

Reagovat
Kokesh

Tak ona asi není náhoda, že DM u vás nehrál plnohodnotně pod žádným trenérem. I Xavi vidí, že je na tu pozici moc soft a podle mě by si ho nevybral do týmu ani Pro, který chce v zápasech daleko více dominovat při hře na míči.

Defenzivně je zcela průměrný, na tom už těžko zapracuje...a ve vyšších prostorech se vůbec neorientuje, těžko si hledá místo pro svou hru a ztrácí všechny své přednosti. Asi teda CM, ale když ho srovnám s Modričem, tak to je nebe a dudy...

Reagovat
2miguel1

Ono ale zas ani ten Modric v roku 2009, ked mal 24 rokov nehviezdil. Z Frenkieho mam pocit, ze jeho najlepsie roky ho este len čakaju. Ta rozvaha prichadza castokrat aj s vekom, aj ked u Busiho to neplatilo

Reagovat
vilp

Modrić byl taky jednu dobu talent, co nenaplnil očekávání a s jeho pozicí na hřišti se dost čarovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no má pravdu...FDJ není profilově vůbec ideální DM, protože není poziční, ale tahový hráč. A to moc nepotřebuješ, když hraješ na jednoho DM v tříčlenné záloze.

Reagovat
celeb

Dest - Kounde - Araujo - Balde moze byt uz do blizkej buducnosti skvela obrana ... aj ked teda mam pocit, ze obaja stoperi maju radsej pravu stranu.

Gavi bol dost neviditelny na AM, paradoxne neskor v 2. polcase ked sa posunul na DM a Frenkie siel dopredu, tak to bolo lepsie.

Kazdopadne Xavi aj brachom by sa mali prebrat a zacat riesit CM/DM. Nemoze to hrat non-stop zhorsujuci sa Busq (pri vsetkej ucte). Nech tam pride hocikto, chyby robit bude, hlavne spociatku, ale tie robi aj Busq. Pre nas extremne dolezity post z pohladu defenzivy aj vystavby utoku. Mal by tam FdJ hravat pravidelne a ak by mu to ani po mesiaci-dvoch neslo lepsie ako Busquetsovi, tak tam skusit Kessieho ci Gaviho, ktoreho prinos v utoku nie je taky ako Pedriho, zato jeho tvrdost by pomoct mohla. Ako mena mozu byt ine, ale treba sa konecne zobudit a zacat to riesit. V podstate ostatne posty poriesene su, v utoku aj na stoperoch mame navyse slusny pretlak.

Ja by som sa uz vykaslal na rokovania s CFC ohladom Alonsa/Azpi a staval viac Baldeho a Desta. Na pravo to mozu pokryt Kounda s Araujom, nalavo Alba s Baldem a Dest tam uz tiez par krat hral. Nemusime mat 40 hracov v time a potom vyplakavat ohladom platoveho stropu.

Pjanic, Roberto, Umtiti out a hned by sa nam lahsie dychalo.

Navyse aspon 1 z dua obama/depay out.

Otazny je aj Pique - Xavi mu zevraj povedal, ze nie je 1., 2. ani 3. stoper a na 4. ma celkom slusny plat.

Reagovat
LAM

No ono to vypadá, že Balde hrát bude právě na úkor Alonsa.

Pokuď jde o Desta, tak tam Xavimu vadí, že prostě nedokáže hrát dostatečně takticky a má malou herní inteligenci. Je možný, že chce hrát i na levo víc ofenzivněji než na pravo. Potom by hodně dával smysl ten Foyth, jelikož je defenzivně hodně dobrej a má i dobrou rozehrávku.

Aby ale přišel tak se musí prodat jak Dest,tak i Auba, aby bylo možný zaregistrovat jeho i Koundeho.

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad brzy konkurs

Reagovat
Jordi Alba

Ten Lewa nakonec nebude nejhorší backup za Fatiho.

Reagovat
Majk91

Ferran v základe bol úplný úlet. Po jeho odchode sa to hneď rozhýbalo. Fati, Lewa

Reagovat
blaugrana

Ferrana nas zbavi uz len Nottingham Forrest

Reagovat
Eichel

Reagovat
Majk91

Pokiaľ bude Ferran pokračovať v týchto výkonoch, tak ho nebude chcieť ani ten Nottingham.

Reagovat
LAM

První zápas, nehrál celou přípravu

Reagovat
blaugrana

no hej, ale uvidime...ak bude pokracovat v tej mizerii, co aj v minule sezone, tak to poteš košte

Reagovat
sylarko

Reagovat
patas92

Hrál na úplně debilní pozici, kdy se tam akorát motal s Lewandowskim.

Reagovat
Visca el barca

Dalo se čekat, že socky odpadnou. Kdo mě překvapuje je Christensen. Hraje úplně v pohodě. Fati je dělo

Reagovat
madridcan

Ja som zápas nevidel, ale podľa diskusie ste radi, že ste radi. Socky odpadli, ale to, že vás mohli dojebať podľa všetkého, nespomenieš. Christen mal vraj letieť.

Ale zase si odpoviem sám...začat pri Sociedade vetou, že Socky odpadnú a že si to čakal.. tak práve ako fanúšik Barcelony to čakať nemôžeš

Reagovat
LAM

V prvním zápase to bylo vyrovnaný,ale druhej v naší jasný režii. Fati tomu hodně pomohl.

Jinak za co měl prosimtě Christensen letět? Naopak působí hodně jistě a má dobrou rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já som zápas nevidel, ale...

Oblíbené kluby - hlavní

Real Madrid (ESP)

Real Madrid Castilla (ESP)

VSS Košice (SVK)

Reagovat
Visca el barca

Ty Košice to je velký špatný, tam se zastavil svět.

Reagovat
Gazdo

tam je regulerne len namestie inak nic

Reagovat
EZ

Lunik IX?

Reagovat
Gazdo

Ok tak su tam aj dve zoo

Reagovat
EaP

To, že sa ti Košice nepáčia , je tvoj subjektívny názor. Ja tu žijem a nikdy by ma nenapadlo odtiaľ odchádzať. Mám toho precestovane hodne a môžem s určitosťou povedať, že pre mňa a moju rodinu nieje lepšie miesto na život. A ak to porovnám s ostatnými Slovenskými veľkomestami, krajšie mesto na Slovensku neexistuje.

Reagovat
Gazdo

Ved ja to ani nehovorim ze tam nemoze nikto zit len ze pre mna ako pre niekoho kto chce ist cestovat tak v kosiciach proste mimo namestia nic nie je. Ja napr zijem v Dubnici a nikdy by som si nedovolil povedat ze je to uzasne mesto hodne navstevy len proste som tu uz zvyknuty

Reagovat
Neutron

ndpc...ze Dubnica

Reagovat
roman1978

Na Slovensku je nějaké velkoměsto?

Reagovat
bobis21

Praha

Reagovat
Jordi Alba

Porovnám s ostatníma Slovenskýma velkoměstama.

Reagovat
madridcan

Preto je to všeobecne najviac obľúbené mesto...že si bol v Košiciach pri delení republiky je tvoj problém

Reagovat
LAM

Nejvíc oblíbené město? Pro Maďary nebo koho?

Taková pr.el

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Jordi Alba

To vysvětluje ty pravidelný mindráky tady, když žije na vesnici na východě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Baronne

Mezitim co většina Realistů se tu posunula a už to nejsou takový idioti, ty jsi furt stejná píča

Reagovat
madridcan

Od človeka, ktorého názor je tu relevantný asi ako Chelsea v Leeds ma to strašne zabolelo

Reagovat
Baronne

To je mi nějak u prdele, spíš by sis to měl uvědomit a vzít v potaz

Reagovat
madridcan

Takže sme na tom rovnako

Reagovat
Baronne

No když myslíš

Reagovat
roman1978

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tohle se nikdy neomrzí, na druhou stranu musím říct, že jsem si nedávno četl nějaké moje staré příspěvky a o moc menší piča jsem nebyl

Reagovat
Xavi

Reagovat
el Principito

za sebereflexi

Reagovat
madridcan

Tak hlavne v tomto sme boli podľa mňa vždy rovnaký a neideš sa pojebať z EF sveta a anonymných kokotov. Preto je fascinujúce, keď anonymy vyskakujú po dlhej dobe, ale už prišla rodina a môžeš to jebať.

Dnes by som možno aj Jiŕimu FCB kúpil pevnejšie sandále v kombinácii s mačkami na skalný voľnobeh

Reagovat
roman1978

Ostatní se posouvají, jen ty jsi pořád stejný pablb.

Reagovat
CHONG

To se ozval ten pravý

Reagovat
madridcan

V pohode. Definícia toho, čo som napísal To je neuveriteľný kokot

Reagovat
roman1978

díky, od tebe to beru jako poklonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si plně uvědomuji, jak trapně to působí a mám palce na nohou zkroucené hanbou, ale jak to vyrací,že jsi pořád stejná pí*a, zatím co jiní se posunují?

Reagovat
madridcan

Tak zjavne si neprestal robiť kokota ani po rokoch, takže neviem kde si sa posunul. Veril by som ti ekonóma Bartolomeua

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kokotko, stačí. Už jsi na dně, nekopej hloubš.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Zaujimave citanie. Ale musim povedat ze istym sposobom ho chapem a trosku aj uznavam ze si bezcitne hladel svojho a drzal sa to aj ked je to blbost. Niekedy az s podivom ako sa zivoty ludi dokazu behom par rokov zmenit (castokrat sa chlapovi pripletie do zivota zenska a je po srande )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem byl strašně materialistický píčus Navoněná bída, oblékaní jako klaun, ale hlavně že je to vše značka Právě že přišla holka, z té se stala žena, potom matka mého dítěte a najednou, i když se mám lépe než tehdy, stojím v HM u pokladny a mám v ruce černé kraťasy za 160,- a bílé triko za 100,-. Bohatě mi to stačí a jsem spokojený

Reagovat
Lemiux66

To asi myslis tu jednu sanci, kdy se mohli dostat do vedeni. Nvm proc by nas to melo hned dojebat.

Reagovat
Gazdo

Christensen co?

Reagovat
blaugrana

zahral obstojne vcera

Reagovat
Eichel

prekvapivo bol v pohode..

Reagovat
USA_osloboditel

To co tam hral ten Sociedad? Obrana priepustna jak emental. Takto branit

Reagovat
LAM

Parádní výsledek z Anoety

Výkon hlavně z 1 poločasu velký rezervy a FDJ musí vědět, že na týhle pozici takhle míč ztratit nemůže, ale pak už tam hrál slušně.

Největší problém samozřejmě RB a Araujo je tam poloviční, tam se musí místo Desta ještě někdo přivést-zatím pokuď se zaregistruje Kounde by tam mohl hrát on.

Jinak velmi dobře 18 letej Balde a snad žádnej Alonso nebude.

Ideál by mohl bejt zatím

Stegen-Balde,Araujo,Christensen,Kounde-Sergio,FDJ(Gavi),Pedri-Fati(Raphinha),Lewa,Dembele

Reagovat
Mercury

Kounde na stoperu a privest RB. To hori vic nez LB, pokud Xavi odepsal Desta.

Reagovat
blaugrana

Kounde nechce hrat RB a tlacit ho tam je rovnaka pitomost ako tlacit tam Arauja Nech pride kludne aj ten Bellerin, mozno chyti druhy dych. De Jong v zivote nebude dobry na DM v trojclennej zalohe a Gavi si musi sadnut, bo je desivy aktualne.

Reagovat
ttopi

Fati

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Jacks11

Mít tak Ansu Fati 100% zdraví.......on může být jedním z nejlepších všech dob

ať už nikdy nevidím Torrese v základě na úkor Ansu.......

Reagovat
LAM

Jinak včéra v poli podle věku 21,26,23-18,19,25,18-21,34,25 a střídali Fati s Raphinhou 19,25

Ten tým vypadá velmi dobře obměněn a doufám že si během roku domluvíme nějakou top posilu na DM místo Sergia.

Reagovat
dejvikker

A hlavně musí přijít pořádnej RB. Araujo se tam prostě nehodí.

Reagovat
Nuno čomes

Nechápu, proč jste přivedli dva stopery, když jsem viděl Arauja na živo, ten chlap má všechno. Nerozumím, proč to na něm na pravém stoperu nepostavíte.

Reagovat
Eichel

Ono sa na ňom určite stavať bude, avšak situácia je taká, že Xavi skrátka nechce Desta a na RB ti tým pádom zostáva on a Roberto. V takomto zápase vonku a proti silnému súperovi je lepšie tam dať jeho ako defenzívne zodpovednejšieho. Ale Xavi by najradšej mal nové RB do základu a hral so stopérmi Araujo-Koundé.

Reagovat
Nuno čomes

Pokud primárně na stopera, tak rozhodně Je výborný.

Reagovat
Gazdo

Araujo je laska

Reagovat
srandamač

Oba góly Lewy byli čistě ze zkušeností, to je mazec jak on ví, kam si má naběhnout. Asistence na poslední gól byla už jen třešnička na dortu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
blaugrana

ta asista bola odrazena lopta od obrancu Sociedadu, ale aj tak bol vcera Lewa paradny...to akosa stahuje do stredu pola po loptu, ako sa snazi rozohravat...to som od neho necakal

Reagovat
Ed_Hazard

Si tusim prvy co to spomenul. Doteraz sim cital aku genialu paticku dal, pritom realita znova troska inde Ty si so vcerajsim zapasom spokojny?

Reagovat
blaugrana

Marc sa snad vracia spät do svojej formy. Vcera odohral dalsi super zapas a podrzal nas, ked to bolo treba. Araujo je v trojclennej obrane hrozny a to iste na RB. Na druhu stranu Christensen dalsi super zapas a to iste aj Garcia. Balde okrem prvej minuty hodne slaby zapas. Pedri zahral velmi dobre a bol aj tvorivy. De Jong nechutna hrubica, po ktorej sme vyfasovali, slaby pozicne a kreativita nulova. Strasny zapas a dalsi dôkaz, ze to ku*va nie je DM. Gavi rovnaky zly ako Jong. Asi by bolo lepsie ho striedat s Pedrin a davat ho na LCM, tak ako hraval casto minulu sezonu v Barce a hra tak aj v repre. Dembele klasika splaseny kohut, ale nakoniec dal gol a robil rozruch v obrane supera. Lewa perfektny zapas, 2 goly, stahoval sa do stredu ihriska, rozohraval, super. Ferran velky spatny. Ked fyzicky odpadli, tak zapracovalo zamorenie utocnikmi a skvely Fati. Ako ocakavam, ze takto bude vyzerat hodne zapasov vonku, ze tie timy sa fyzicky vyblaznia a pokial nam nenajebu pocas toho blaznenia 2 a viac golov, pripadne Barca im nejaky drbne pocas toho blaznenia, tak budu 3 body pravdepodobne. Ale to casto byva o tom, kto da prvy gol, hlavne v EC napriklad a potom na mentalnom naladeni timu. Vcera to 65. minuty bolo spatne, ale potom to zlomil Dembeleho gol.

Reagovat
2miguel1

Mne sa ten Balde nezdal az tak hrozny, urcite by zahral ale lepsie ak by sme hrali 433. Z De Jonga sa stava pomaly nakup ala Griezmann ci Cou, v trojclennej zalohe na DM nemoze byt a opacne je malo tvorivy. Nehodiaci sa do systemu. Gavi sa mi v repre pači, za Barcu ako keby si nevie najst miesto. Inak golovejši sme vonku, tie domace zapasy nam nejdu. Super sa zatiahne anehrame ich stakou intenzitou. Budeme s tym musiet nieco robit.

Reagovat
Xavi

Reagovat
blaugrana

Tiez si myslim, ze na klasickom LB a nie LWB ci co to hral by vyzeral lepsie, ale v nedelu to nebol ideal od neho. De Jong s tym svojim stylom by sa hodil mozno do Poolu, ale bohuzial sa stava dalsim balvanom za miliony a vyschnutym talentom z Ajaxu. Taky Ruben Neves na DM, to by bol sen. Prichodom Raphinhu sme ziskali paradneho strelca spoza 16tky a vie vystrelit aj Pedri, tak snad sa konecne bude palit viac spoza 16tky pri betone.

Reagovat
srandamač

Nekaž nám to

Reagovat
blaugrana

tak ja som si tiez sprvu myslel, ze ppci asist, ale potom som videl opakovany zaber.

Reagovat
smazaný uživatel

důležitý je úmysl, vyšlo to přesně tak, jak plánoval

Reagovat
Miguel19

Raphinha s Fatim super střídání. Barca easy v hcp

Reagovat
blaugrana

ty si dobry blazen, ze si ju hral v hcp

Reagovat
Miguel19

Jako po první půli jsem nevěřil no. Ale střídání vyšly parádně

Tu ofenzívu máte super. Záloha (kromě Pedriho) a obrana slabší no, ale stačilo to..

Reagovat
blaugrana

Christensena ste hodne kritizovali, ale zatial hra paradne...snad mu to vydrzi

Reagovat
Miguel19

Tak u nás měl taky několik dobrých zápasů. Ale z dlouhodobého hlediska na něj není spolehnutí..

Reagovat
blaugrana

tak zaklad ma byt Araujo-Kounde, tak ak by aj haproval, tak na poziciu 3-4 stopera to nebude tak strasne

Reagovat
LAM

Zatím jasná 3. Hraje opravdu velmi dobře

Reagovat
Nikikrew

Vcerajsi zapas tiez zbural mytus ze hrac s vekom upada. Hlupost!

Reagovat
blaugrana

tak kukni na Luisa Suareza a Lewu. Luis kevy sa staral tak o seba jak Lewa, tak by este mohol hrat vo velkoklube.

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ze to spada pod hracov ktory latku svojim tvrdym treningom nepodliezaju.

Reagovat
Free_player

Gol v hned první minutě - to je prostě sypač Lewa

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Jordi Alba

Mini Clásico s přehledem. Velký zlepšení oproti tý trapnosti proti Valencii. Stuani a Castellanos musí hrát spolu jako dnes, tak snad tam nebude vymejšlet Michel čachry jako v 1. kole.

Reagovat
Ed_Hazard

Ake Mini Clásico? Vsak v Girons su cerstvo 2 madridisti na hostovani Asi ju zacnem o cosi viac sledovat, hlavne dufam ze sa Miguel zdvihne a vyhra na kvalitneho beka.

Reagovat
Jordi Alba

To bylo takový popíchnutí, když fandím Barceloně a Gironě a někteří fans Realu i Getafe. Víc bych za tím nehledal.

Reagovat
Ed_Hazard

Ok, got it. Getafe fandi snad iba Chong, ci?

Reagovat
Jordi Alba

Nedivil bych se, ale stejně jsem si to nemohl odpustit.

Reagovat
CHONG

Hajzlíku. Hráli jste dobře, u Gety se obávám stejného scénáře jako vloni, dobrý (zajímavý) přestupák a pak sezóna na hovno

Reagovat
Jordi Alba

Toho se bojím u Barcelony, přece jenom nebylo by to po prvý, kdy tým co měl papírově super přestupák pak nevyhrál vůbec nic.

Reagovat
CHONG

Stačí se podívat na sezónu 09/10, to jsme měli papírově možná nejlepší přestupák v historii a vyhráli jsme houby s octem.

Reagovat
Phillipinho

Ctu samou chvalu na Roro Riquelmeho

Reagovat
Jordi Alba

Včera hrál slušně a 1. kolo marnej, ale to byl marnej celej tým, takže se mu to dá asi odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele