Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muž roku 2022 - finalista č. 10 - Leon Vonaký

Letošní ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2022 zná své finalisty. O titul a postup na světové soutěže krásy zabojuje dvanáctka svalovců. Který z dvanácti sympatických mužů sesadí stávajícího Muže roku 2021 Lukáše Vyšehrada z pomyslného trůnu? To se dovíme při finálovém večeru, který se koná 26. srpna 2022 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Muž roku 2022 - finalista č. 10 - Leon Vonaký


Jméno: Leon

Příjmení: Vonaký

Věk:  Je mi 20 let

Znamení:  jsem znamení Váhy

Bydliště:  Pocházím z  Chomutova

Muž roku 2022 - finalista č. 10 - Leon VonakýŠkola: Jsem studentem 3. ročníku oboru kadeřník

Vaše moto:
Mezi mé nejoblíbenější moto patří “nikdy se s nikým nesrovnávej, každý den si to ty proti sám sobě”

Zájmy:
Mezi mé nejoblíbenější zájmy patří 1. Sport, kterým si zlepšuji mysl a tělesnou kondici, být fit je pro mě dost důležité.
2. Dále sem určitě patří meditace, která mi pomáhá k emoční vyrovnanosti, zbavuje stresu a napětí, zlepšuje mi spánek. Řízená meditace mi dopomáhá k dosažení mých cílů.
3. Rád se sebevzdělávám, sebevzdělání je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí k dosahovaní cílů.
 4. další z mých zájmů je ctění knih, čtení je úžasný koníček, který mi pomáhá zlepšit slovní zásobu a představivost, naučná literatura mi dopomnáhá k seberealizaci mých cílů  a plánů.
5. Kadeřničina je už součástí mého života, zamiloval jsem si tento obor a vlasy taktéž, je to práce plná kreativity a přítomného okamžiku, neustále se v tomto oboru mohu učit novým technikám a rozvíjet se.

Oblíbené jídlo:
tahle otázka je pro mě docela těžká, protože jsem milovník jídlo a snědl bych skoro vše ale mezi mé nejoblíbenější jídlo patří lasagne. Toto jídlo mám v oblibě už od malička, miluji Italskou kuchyni.

Jak dlouho vám trvá ranní příprava?
ranní příprava mi nezabere tolik času zkrášlováním, nejvíce ranního času věnuju meditaci, hygieně, kvalitním protažením a rozcvičce. Nezapomínám ani na pořádně výživnou snídani.

Kdo vás přihlásil do soutěže ?
Do soutěže jsem se přihlásil sám, když jsem poprvé viděl soutěž muž roku v mých 13 letech říkal jsem si že tam jednou chci být taky, no a ted jsem tu, jsem ve finále Muže roku 2022 a moc si vychutnávám každou chvíli v téhle soutěži.

Co od účasti Muže roku očekáváte ?
Tato soutěž je pro mě velkou výzvou a zkušeností jak se rozvíjet dál, je to velká zkušenost díky které potkám spoustu nových lidí a třeba si i získám spoustu nových přátel, získám spoustu pro mě důležitých nových zkušeností  a hlavně od Muže roku očekávám spoustu nezapomenutelných zážitků. Muž roku mě například naučí jak vystupovat na veřejnosti a před médiami.

Co by jste na sobě změnil ?
Na sobě bych nezměnil vůbec nic, jsem se sebou spokejený takový jaký jsem.

Jaké vlastnosti vás nejvíce vystihují ?
Řekl bych že mě nejvíce vystihuje pokora, vyrovnanost, dobrosrdečnost, cílevědomost a pevná vůle

Jaká by měla být vaše životní partnerka ?
 Určitě by měla být hezky upravená, protože první čeho si člověk všimne na druhém člověku než vůbec promluví je vzhled, měla by být inteligentí a chytrá, cílevědomá aby věděla doopravdy co chce, věrná a spolehlivá, emočně vyzrálá a duševně krásná .

Čeho si u žen nejvíce vážíte ?
U žen si vážím jejich přirozené krásy, vděčnosti, něhy a porozumění a nejvíce nejspíš věrnosti a vytrvalosti.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !