Volejbalová sezóna je za dveřmi. Karlovarsko nabídne sportovní i společenské zážitky

22. srpen 2022 14:00

Mezinárodní turnaj, večírek s extraligovými mistry či volejbalový ples. I taková lákadla čekají na příznivce Volejbalového klubu Karlovarsko. Ti nejvěrnější, majitelé dlouhodobých vstupenek, si mohou vyřídit permanentku na celou sezónu už měsíc před startem extraligy.

„V pondělí 22. srpna od 15 hodin spouštíme výměnu pro stávající majitele permanentek. Provozní dobu kanceláře fanoušci najdou na našem webu v sekci vstupenky,“ popsal manažer klubu Ondřej Hudeček.

Inflace aglobální ekonomická situace se bohužel podepsaly i na výši vstupného na sportovní události. Volejbalové Karlovarsko se proto snaží navýšení ceny fanouškům kompenzovat.

„Držitelé permanentky budou mít v ceně vstup na všechna utkání sezóny včetně zápasů Ligy mistrů a celého play-off extraligy. Navýšení vstupného se zároveň snažíme vracet zpátky našim fanouškům poskytováním různých služeb,“ ujistil manažer Hudeček.

Volný vstup budou mít všichni zájemci například druhý zářijový víkend na silně obsazenou Velkou cenu porcelánu. Na mezinárodním turnaji se v Hale míčových sportů představí kromě domácího mužstva i extraligové Kladno, švýcarský TSV Joma a elitní rakouský tým Hypo Tirol Innsbruck.

„Dále se lidé můžou těšit na pozapásovou party na prvním domácím utkání extraligy v sobotu 24. září. V hale proběhne after party, kdy nám zahraje DJové ty největší hity, budeme mít fotokoutek s mistrovským pohárem, barmanskou show a chybět nebude ani setkání fanoušků s hráči a autogramiáda,“ doplnil Hudeček.

Všichni příznivci společenské zábavy by si měli do kalendáře zapsat i termín 10. března. To zase karlovarskou kulturní scénu okoření tradiční volejbalový ples.

autor: Radim Jehlík | zdroj: VK ČEZ Karlovarsko
Spustit audio