Serie A - souhrn 2. kola: AS stačil gól, Juventus nedal žádný

20.08.2022, 20:30, aktualizováno 22.08.2022, 22:41
Komentáře a souhrny
AS Řím i ve druhém utkání zvítězilo výsledkem 1:0, to Juventus si vystačil s bezbrankovou remízou. Atalanta doma obrala o dva body AC Milán, výsledkem 1:1 se rozešly také Bologna s Hellasem. Neapol rozstřílela Monzu a posunula se do čela o skóre před Inter, jenž neměl problémy se Spezií. Turín FC se doma rozešel smírně s Laziem...

UC Sampdoria - Juventus FC 0:0

22.08.2022 20:45

Góly: -

Sampdoria obrala Juventus o dva body. Stará dáma se sice jednou prosadila, ale Rabiotova trefa nebyla kvůli Vlahovićově ofsajdu uznána.

Juventus v prvním utkání zazářil a se Sassuolem si poradil rozdílem třídy, i když mu to chvíli trvalo. Na tohle vystoupení chtěl navázat i v Janově, kde na něj dychtivě čekala domácí Doria. Do brány seš opět postavil Mattia Perin, záloha byla složena z McKennieho, Locatelliho a Rabiota. Na množství práce se těšil brankář Audero, útok nesl na svých bedrech Ciccio Caputo.

V šesté minutě trochu zaspala obrana turínského giganta a jedním ladným pasem ji překonal Sabiri. Nabíhající Léris sice míč dostal do kapsy před brankářem, jenže Perin byl včas venku z brány a míč vyrazil! Audero se zase na druhé straně nenechal překvapit jedovatou ránou Juana Cuadrada. Svou kopací techniku pak předvedl i Tomas Rincón, leč neúspěšně. Juventus dnes v rozehrávce rozhodně nepůsobil suverénním dojmem a do kabin odcházel za bezbrankového stavu.

Takhle to opravdu nešlo a tak se trenér Max Allegri rozhodl střídat. Na hřiště De Sciglia s Mirettim a doufal ve zlepšení. Málem se dočkal za tři minuty. Delší pas si ve vápně zpracoval Dušan Vlahović a přihrál pod sebe na Adriena Rabiota. Francouzský středopolař sice propálil Audera, jenže sudí jeho trefu neuznal kvůli předchozímu ofsajdu srbského bombera!

Doria toho směrem dopředu moc nepředvedla, ale to samé se dá říct i o Juventusu. Tomu mohl vystřelit tři body mladík Rovella, jenže tři minuty před koncem jeho rána prosvištěla kousek nad břevnem.

Více informací k zápasu

AS Řím - US Cremonese 1:0

22.08.2022 18:30

Góly: 65. Chris Smalling

Římané mají další tři body, ale pořádně se na ně nadřeli. Sice doma dokázali zasypat brankáře Radua střelami, ale za jeho záda prošel míč jen v jednom případě. Hrdinou utkání se z jejich pohledu stal stoper Chris Smalling. Zeď na jedné straně, střelec na straně druhé.

Fanoušci AS Řím momentálně neprožívají ideální chvíle, protože očekávaný záložník Wijnaldum, který měl zvednout kvalitu záložní řady AS, vypadl kvůli zranění možná až do konce tohoto roku. A ani začátek dnešního utkání se z hlediska giallorossi neodvíjel zrovna nejlépe. Šancí si sice domácí Vlci dokázali vytvořit dost, ale finální fáze dost vázla. Především agilní Zaniolo řešil některé situace velmi špatně.

Když už byla překonána obrana Cremonese, zaskočil za ni dnes jistý Ionut Radu. Ten si poradil s pokusy Zaniola a následně i Dybaly. I brankář Rui Patrício se posléze dostal do utkání, protože se natahoval k tyči, aby aspoň očima vytlačil povedené Dessersovy nůžky mimo svou bránu.

Vlkům dnes moc věcí nevycházelo a krátce před koncem první půle se navíc při dopadu zranil Zaniolo, který musel okamžitě střídat. Nástup do poločasu druhého se lépe povedl hostům. Opět agilní Cyriel Dessers přetlačil v souboji Manciniho a z otočky napálil míč do břevna Patríciovy brány! Deset minut poté pálil po povedené akci na jeden dotyk El Shaarawy do břevna a z dorážky zase mířil mimo Dybala.

Smůly mělo AS kopec, ale nakonec ji zvládlo prolomit. Pellegriniho rohový kop usměrnil Chris Smalling do protipohybu Radua a Římané už do konce utkání s vypětím sil vedení udrželi.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Milán 1:1

21.08.2022 20:45

Góly: 29. Ruslan Malinovskyj - 68. Ismaël Bennacer

Obhájce titulu AC Milán ztratil první body. V Bergamu na půdě Atalanty prohrával, ale alespoň bod mu zajistil pěknou trefou o tyč alžírský záložník Ismael Bennacer. Utkání nabídlo vyrovnanou partii, ve které měli o něco více šancí hosté.

V zaplněné Gewiss Aréně to byl vyrovnaný duel, přeci jenom se potkali dva loňští účastníci Ligy mistrů vyznávající ofenzivní styl. Atalanta nastoupila v obvyklé sestavě, i když trochu nečekaně se v ní objevil Ruslan Malinovskyj a i jedenáctka Rossoneri byla očekávatelná. Kvůli zranění opět scházel Zlatan Ibrahimović.

Šachová partie moc šancí v prvním poločase nepřinášela. Střelecky to zkoušeli Leao a Maehl, ale ani jeden nebyl přesný. Nejvýraznějším momentem tak byla vedoucí branka Atalanty. Ruslan Malinovskyj dostal balón na vápno a rovnou z první a po teči Kalulua překonal brankáře Maignana - 1:0. Milánští nepanikařili a dál čekali na svojí příležitost, která v první půli nepřišla.

Po změně stran už to bylo veselejší. Po standardce hlavičkoval trestuhodně mimo branku Kalulu, v dosud největší šanci Rossoneri. Na druhé straně něco podobného zopakoval i hlavičkující Hateboer. Nezvykle se trápil Leao, který si sice udělal prostor ke střele, ovšem svatyně brankáře Mussa byla pro něho zamknutá. Totéž platilo i po hlavičce Zapaty a skvělém zákroku Maignana. Mírnější převahu si stále udržovali hosté z Milána.

Stefano Pioli postupně okysličoval sestavu a nový muž na hřišti Charles De Ketelaere krásně vysunul Tonaliho, proti němuž včas vyběhl Musso. Teprve v 68. minutě se Rossoneri dočkali. Sváteční střelec Ismael Bennacer si v pokutovém území navedl balón na levačku a krásným "angličanem" o tyč zaslouženě srovnal na 1:1. Brankář Musso tady neměl sebemenší nárok.

Závěr zápasu už byl z obou stran opatrnější. Milán cítil, že bod z Bergama nemusí být špatný a Atalanta už neměla na rozhodnutí jednoduše síly. Před Mussa se ještě v závěru dokázal protlačit Origi ale nezakončil. Duel Atalanty s Milánem vítěze nepoznal a pro oba týmy je to první bodová ztráta v sezoně.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Hellas Verona 1:1

21.08.2022 20:45

Góly: 21. Marko Arnautović - 43. Thomas Henry

Bologna sice nad Hellasem rychle vedla, ale na tři body to nakonec nestačilo. Ještě do konce první půle Hellas srovnal a Bologně moc nepomohlo ani vyloučení Riccarda Orsoliniho.

Hellas v létě v podstatě oslabil, ale stejně chtěl z Bologny přivézt nějaké body. Začal hodně aktivně a prakticky ještě v první minutě nastřelil po rychlé kombinaci břevno Skorupského brány! Následně se do šance dostal Kevin Lasagna, který ale poslal míč tvrdou ranou těsně vedle tyče. Hellas na svého soka vlétl jako uragán, ale stejně rychle kapituloval. Nedal si pozor vzadu a ve 21. minutě nechal volného Marka Arnautoviće zakončovat rychlý kontr - 1:0 pro domácí.

S další nebezpečnou dávkou spěchal na hostující bránu Riccardo Orsolini, jenže toho v poslední chvíli zradila koncovka. A Hellas trestal. Počkal si na tu nejvhodnější možnou chvíli, 43. minutu. Stačil k tomu jeden povedený centr a perfektní výskok robustního Thomase Henryho. Jenže o pouhou minutu později Bologna málem znovu úřadovala. Do úniku se dostal rychlonohý Riccardo Orsolini a poradil si perfektně. Jenže do věci se vložil VAR a gól kvůli jeho ofsajdu odvolal!

Druhá půle už zůstala za očekáváním, protože postrádala jakoukoli atraktivitu. Snad až v 70. minutě se do nějaké větší šance dostal Marko Arnautović. Jediným dramatickým momentem se tak stala minuta 79. minuta, v níž si Orsolini prohodil fotbalem s karate a po brutálním faulu do obličeje soupeře dostal rovnou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Empoli FC - ACF Fiorentina 0:0

21.08.2022 18:30

Góly: -

Zápasy Empoli s Fiorentinou jsou v Itálii známé jako "derby Stracittadino" a bohužel tentokrát své fanoušky nepotěšilo. Za devadesát minut nepadla jediná branka.

Utkání ale nebylo bez šancí. Už po sto dvaceti sekundách dostal přihrávku Sam Lammers a Gollini rychlým výběhem zažehnal malér. Fiorentina se osmělovala pomalu a teprve po půlhodině hry se dožadovala pokutového kopu po zákroku na Ikoného. Hostující útočník zakončil, ale zákrok na jeho osobu mohl být posouzený jako penaltový. O chvíli později pálil vedle Mandragora a před Vicariem selhal Terźić. Empoli se zase připomnělo v nastavení a hlavičkujícímu Destrovi k prvnímu gólu chyběl opravdu kousek.

Viola udělala o přestávce dvě změny, ale o rozruch se postaral sudí Marchetti, jenž si poranil lýtko a musel být několik minut ošetřován. Zápas nakonec odřídil až do konce.

V 63. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání. Sebastiano Luperto se nechal obrat o balón a následně zatahal za záchranou brzdu, přičemž od Marchettiho uviděl červenou kartu. Empoli tak dohrávalo v početní nevýhodě, ale Fiorentina toho nevyužila. Prosadit se nedokázala ani v desetiminutovém nastavení, byť šance měla. V té úplně poslední vytáhl střelu Mandragory skvělý Vicario.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Monza Brianza 4:0

21.08.2022 18:30

Góly: 35. Chviča Kvaracchelija, 45+2. Victor Osimhen, 62. Chviča Kvaracchelija, 90+3. Min-jae Kim

Chviča Kvaracchelija, gruzínský fotbalista s krkolomným jménem si rychle získává neapolské tifosi. Šikovný záložník se prosadil před týdnem proti Hellasu a nyní dvěma brankami sestřelil nováčka AC Monza Brianza. Trefila se i další posila Kim Min-jae. Neapol zvítězila 4:0 a zůstává stoprocentní, Monza je naopak bez bodu.

Na stadionu Diega Armanda Maradony se představil nováček z Monzy a příliš šancí na bodový zisk se mu nedávalo. Partenopei také na nic nečekali a do svého soupeře se okamžitě zakousli. Již ve 2. minutě pálil halfvolejí těsně vedle Lozano. Přesnost chyběla i Min-jaeovi a hlavičku Osimhena pro změnu vychytal Di Gregorio.

Převaha domácích byla konstantní a ve 35. minutě vedla zaslouženě k prvnímu gólu. Zieliński sklepl balón pro Chvíču Kvaraccheliju, jenž ze střední vzdálenosti vypálil přesně do šibenice. Di Gregorio neměl nárok a ochozy neapolského stadionu jásaly radostí. Vedení Neapol povzbudilo a ještě do konce prvního poločasu vstřelil gól na 2:0 Victor Osimhen. Anguissa ho vyslal kolmou přihrávkou a rychlonohý Osimhen zakončil střelou mezi nohy hostujícího brankáře.

Pokud chtěla Monza pomýšlet na zdramatizování zápasu či dokonce na bodový zisk, musela o přestávce něco změnit. Do hry tak přišli Molina a Antov, nicméně Neapol držela otěže pevně ve svých rukou. Hosté se dostávali před Mereta jen velmi sporadicky.

V 62. minutě přihrál Lobotka Kvaracchelijovi, jenž si zasekávačkou položil Antova a střelou na zadní tyč zvýšil už na 3:0. Utkání bylo rozhodnuto a Neapol už neměla potřebu za každou cenu útočit. Monza chtěla vstřelit alespoň kontaktní gól, ale ani to se jí nepodařilo. Po rohovém kopu sice skóroval hlavou Petagna, ovšem sudí viděl útočný faul a branku po přísném verdiktu neuznal.

Ještě jednu branku si Partenopei schovali do nastaveného času. Na rohový kop si neomylně naskočil Kim Min-jae a hlavou dal svůj premiérový gól v Serii A. Neapol rozdrtila Monzu 4:0, ve dvou zápasech nastřílela dohromady devět gólů a pojistila si první místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Spezia Calcio 3:0

20.08.2022 20:45

Góly: 35. Lautaro Martínez, 52. Hakan Çalhanoğlu, 82. Joaquín Correa

Fotbalisté Interu Milán splnili roli favorita a Spezii bez větších potíží porazili 3:0. Zejména v prvním poločase předvedli Inzaghiho svěřenci drtivý nápor, ale víc jak jednu branku nevstřelili. Až po změně stran doplnil Lautara Martíneze i turecký záložník Hakan Çalhanoğlu a střídající Joaquín Correa.

Utkání Interu se Spezií připomínalo v prvním poločase hru kočky s myší. Milánský celek naprosto dominoval a je s podivem, že do poločasu vedl jen o jeden gól.

Jedním z faktorů byl výtečný brankář Dragowski, který držel hosty nad vodou co to šlo. První dva těžké zákroky na brankové čáře tasil už po devíti minutách. Ve 14. minutě zase překazil případnou gólovou radost Lautarovi, jehož ránu vytěsnil na rohový kop. Inter postupně utahoval smyčku a stadion Giuseppe Meazzy očekával gólovou explozi každou chvílí. Spezia dál přežívala šance, Lautaro při dalším pokusu rozvlnil boční síť a po pěkné kombinaci pálil vedle aktivní Dumfries. Příznivci Nerazzurri se konečně dočkali ve 35. minutě. Barella rozehrál na Lukakua, ten sklepl balón pro Lautara Maríneze, na jehož pohotovou a přesnou střelu Dragowski nedosáhl.

Inter po vstřelené brance ještě zvýšil už tak vytočené otáčky a Dragowski se nadále nenudil. Pomohla mu i branková konstrukce, jako v případě hlavičkujícího Lukakua. Krásný centr přitom načechral Bastoni. Sotva si Spezia oddechla, řítil se s příležitostí Lautaro a branku přestřelil. Inter vedl po prvním poločase naprosto zaslouženě.

A jak první půle skončila, tak začala ta druhá. Inter dál svíral svého soupeře a když se v 52. minutě dostal k odraženému balónu Çalhanoğlu, bylo to už 2:0. Až poté domácí sundali nohu z plynu a uchýlili se ke kontrole balónu. Spezia se snažila oživit defenzívu, nicméně na hru Interu jednoduše neměla.

Závěr zápasu se spíše vlekl, ale i tak se diváci dočkali třetího gólu. Střídající Džeko si zpracoval pas za obranu, před Dragowskim si pokryl balón a přihrávkou našel skórujícího Joaquína Correu - 3:0. Mezi střelce se mohl zapsat i Džeko, jenže hostující brankář ho zblízka vychytal. Nerazzurri zvládli i druhé kolo a mají plný počet bodů.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - US Lecce 1:0

20.08.2022 20:45

Góly: 39. Domenico Berardi

Pouze jeden gól padl v sobotu večer na stadionu Cittá del Tricolore, ale stál za to. Domenico Berardi se opřel z voleje do odvráceného balónu a nechytatelnou střelou zajistil Sassuolu první výhru v nové sezoně. Naopak bez bodu zůstává nováček z Lecce.

Sassuolo chtělo napravit úvodní nezdar s Juventusem a doma k tomu mělo příhodné podmínky. Lecce zase doufalo, že naváže na povedený výkon v zápase s Interem, který ztratilo až v nastaveném čase.

Více ze hry však měli od začátku Neroverdi. Domenico Berardi byl ústřední postavou prvního poločasu a ve své první šanci z dálky vypálil těsně vedle. Zahrozilo i Lecce. Ve 34. minutě se prodral přes Ferrariho do rychlého útoku Ceesay a v obrovské šanci přestřelil. Nerozhodný výsledek vydržel až do 40. minuty. Obrana Lecce odvrátila rohový kop přímo na kopačku Domenica Berardiho, jehož famózní volej zapadla nechytatelně k tyči. Sassuolo bylo při chuti a krátce po vstřelené brance bylo v šestnáctce Lecce znovu živo. Brankář Falcone pak předvedl famózní zákrok á la škorpion při pokusu Henriqueho.

Sassuolo vedlo po prvním poločase zaslouženě a po změně stran chtělo vedení navýšit. Lecce udělalo o přestávce jednu změnu, nicméně směrem dopředu bylo bezzubé. Za celý druhý poločas si nováček nebyl schopen vytvořit brankovou příležitost, a tak Berardiho trefa zůstala bez odpovědi.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 0:0

20.08.2022 18:30

Góly: -

Bezgólovou remízu a jen velmi málo brankových příležitostí nabídlo sobotní utkání mezi Turínem a Laziem. Oba celky tak zůstávají bez porážky a na svém kontě mají čtyři body.

Jak domácí trenér Ivan Jurić, tak i jeho protějšek Maurizio Sarri udělali oproti minulému týdnu dvě změny v sestavě. Prostor v základní jedenáctce Granaty dostali Buongiorno a Vlašić, zatímco na straně Lazia nastoupil mezi třemi tyčemi Provedel a v záložní řadě se objevil Vecino. Provedel nahradil brankáře Maximiana, který byl v duelu s Boloňou vyloučen.

Bohužel samotný zápas příliš fotbalového vzruchu nepřinesl. V prvním poločase byla zaregistrována pouze jedna jediná střela na branku. Mírnější územní převahu si udržoval Turín, ale k ničemu výraznému se nedostal. První poločas byla jedna pořádná nuda.

Druhý poločas byl o trochu záživnější a v 55. minutě prověřil Milinkoviće-Saviće pohotovou střelou Immobile. Od útočníka Biancocelesti tradičně hrozilo pro obranu Granaty největší nebezpečí. Zajímavý fotbalový moment se odehrál v 65. minutě, kdy vypálil na branku Milinković-Savić a jeho jmenovec v brance Turína vytěsnil balón na rohový kop.

Ani jedna strana nebyla schopná utkání rozhodnout ve svůj prospěch či si alespoň vytvořit výraznější převahu. Nepomohly ani průběžné změny v sestavě a i závěr se nesl ve stejném duchu. Diváci se zkrátka žádného gólu nedočkali.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Salernitana Calcio 0:0

20.08.2022 18:30

Góly: -

Šancí dostatek, ale branka žádná. Udinese si rozdělilo body se Salernitanou a oba celky tak získávají svůj první bod v sezoně. Především pro Salernitanu je to málo, neboť celý druhý poločas hrála v početní převaze.

Bezbrankový výsledek většinou dává tušit, že se nehrál zrovna líbivý fotbal. Zas tak špatné to ale v Dacia Aréně nebylo. První poločas přinesl několik zajímavých možností, zejména v jeho začátku.

Už v 5. minutě totiž sudí nařídil pokutový kop, aby ho následně odvolal. Údajná ruka ve vápně se totiž neprokázala. Chvíli na to nebezpečně zakončoval Bonazzoli a Silvestri předvedl výtečný zákrok. Ještě blíže kýženému gólu byl Fazio, ale na zadní tyči znovu úřadoval brankář Silvestri.

Zahanbit se nenechal ani Sepe, který zase vychytal v samostatném úniku Deulofeua. Španělský křídelník neuspěl ani o pár minut později, kdy trefil tyčku! Důležitý moment celého utkání nastal až v nastavení první půle. Pérez zezadu zatahal za záchranou brzdu a protože zmařil vyloženou příležitost, uviděl od sudího Aureliana červenou kartu.

To byla pro Udine velká komplikace a plány na zisk tří bodů se začaly bortit. V 67. minutě musel po delší době do akce Silvestri a Candrevovu střelu parádně zneškodnil. Dalo se očekávat, že Silvestri bude čím dál více zaměstnáván a další práci mu svojí hlavičkou přichystal Bonazzoli.

Oslabené Zebry se rozhodly výsledek ubránit a ve zbytku zápasu se jim to podařilo. Salernitana by před utkáním bod brala, ale vzhledem k tomu, že hrála celý druhý poločas přesilovku je remíza 0:0 zklamáním.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol22009:26
2.Inter Milán22005:16
3.AS Řím22002:06
4.Juventus FC21103:04
5.AC Milán21105:34
6.Atalanta Bergamo21103:14
7.ACF Fiorentina21103:24
8.SS Lazio21102:14
 Turín FC21102:14
10.US Sassuolo21011:33
 Spezia Calcio21011:33
12.Bologna FC20112:31
13.Empoli FC20110:11
 Salernitana Calcio20110:11
15.Udinese Calcio20112:41
16.UC Sampdoria20110:21
17.Hellas Verona20113:61
18.US Cremonese20022:40
19.US Lecce20021:30
20.AC Monza Brianza20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (157)

Přidat komentář
Furia Ceca

Pippo

Reagovat
Pipo123

Ano?

Reagovat
Pinturicchio

Po jedné remíze odepsat Lazio, Scudetto, píči!

Reagovat
Pipo123

Jasne, pritom v Torine dobrá remíza, súčasné Juve by tam prehralo

Reagovat
Panini Calciatore

No ale vidim ze po tom vykone akosi nemozes zaspat 00:39

Reagovat
fenixLFC

tak to je krasna logika to chodis spat o deviatej?

Reagovat
Pinturicchio

Vyhrálo 4:0, ale jinak jj.

Reagovat
Pipo123

Neverím, pod Ažegrim dať 4 goly? to je scifi ne?

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, Ažegri je velmi dětinské ... a ne, není.

Reagovat
Pipo123

Potrebuješ kapesníček?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, chtěl jsem ti jen pomoct, není to stezovani si, klidně to používej.

Reagovat
Pipo123

Radšej používam plínu

Reagovat
Pinturicchio

Místo kapesníku? Nekoukaji na tebe lidí divně třeba v restauraci?

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Ty debile tu plinu si dávam po zápasoch Lazia

Reagovat
Furia Ceca

Remíza, titule

Reagovat
Pipo123

Vieš o tom že môžeš vyhrať titul aj keď máš nejakú tu remízu počas sezóny?

Reagovat
Furia Ceca

Ano Ale stejně jsem neodmítl si do tebe rejpnout

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
Panini Calciatore

Osimhen, Lozano, Kvaradona, Simeone, Raspadori, Politano kazdy zapas 3-4 goly a Scudetto je nase.

Reagovat
Pinturicchio

To bude Neapol vyhrávat 18:0 / 24:0 každý zápas?

Reagovat
Panini Calciatore

Dobre vies ako som to myslel.

Ale rozumiem ti, u vas je to utopia cakat to stale len od Duskyho.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, na druhou stranu AdM + Dusan > Osimhen, Lozano, Kvaradona, Simeone, Raspadori, Politano.

Reagovat
Panini Calciatore

AdM a PP budu celu sezonu za trest na marodke lebo ste podviedli financnu fairplay ziskanim takych kopacov zadarmo.

Ale zas koniec-koncov co cakat od najvacsich korupcnikov v calciu.

Reagovat
Pipo123

Nie nadarmo sa hovorilo že každý rozhodca mal po zápase nuevo FIAT pred domčekom

Reagovat
10

Interisto, drž pič

Reagovat
Pipo123

Máš mute

Reagovat
Pinturicchio

Přivést zadarmo hráče je důkaz korupce? To je asi nejhloupější oslí můstek k označení Juve za korupčníky, který tady kdo kdy vymyslel. Olisi, že ty máš nový nick?

Reagovat
Pipo123

tj ja som si až teraz uvedomil že tu nie je Olis a vôbec kde je Bianco? Toho som tu tiež nevidel a ešte mi tu chýba ten Interista (Carlos ) či jak sa volal čo by pre Inter predal aj rodinu do afriky

Reagovat
Pinturicchio

Olis chodí, ale nepíše. Bianco smazal účet , robertocarlos taky, ale to už je 100 let.

Reagovat
Pipo123

Bianco mal k tomu nejaký dôvod?

Reagovat
Furia Ceca

Jo. Dost trpěl stavem, do jakýho se Juve dostal (že mizí italská kostra a že je to banda mezinárodních žoldáků). Několikrát snad i psal, že dokud se Juve nevrátí ke svý filozofii, tak si dá asi od fandění pauzu.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
The Krupy

Tak on trpel

Reagovat
Lech

Neni Bianco ten Raffaello?

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím že ano

Reagovat
Nuno čomes

Nee, to se jen tak v tomto období zjevil fanoušek Calcia s přehledem a danými názory na jednotlivé týmy bez vyloženě jednoho konkrétního více podporovaného tymu

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Martin bude chybět. Jeden z mála, který rozumně diskutuje. Snad Nedvěd a spol vystřelí z Turína, co nejdřív. Potom se Martin zase vrátí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

robertocarlos a Jajinek to sú prví 2 Interisti, ktorých som si tu všimol

Reagovat
Pipo123

Ja asi tiež, hlavne kvôli tomu že obaja tu písali dlhé romány a dalo sa to čítať

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak presne

Reagovat
mastakillah

to je škoda, snad to brzy obnoví

Reagovat
Panini Calciatore

Presne takto sa pozna fanusik Juventusu, ze nepochopi ani cynicku poznamku myslenu v ramci podpichovania "znepriatelenych" klubov.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Aby se dala pochopit, musí nejdřív dávat smysl, Oli.

Reagovat
DelPiero137

Moc by som nevyskakoval. Teraz vam pustili krasny offside a mali ste z toho roh. Skor to vyzera ze ADL dal nieco z budgetu aj na rozhodcov.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Tak diky Maxi zato s Rabiotom, zajtra som si chce pozriet zapas. Takto si pustim nejaky film/serial.

Reagovat
mastakillah

Nepřestávám být v údivu. První dvě kola s takovým přehledem jsem opravdu nečekal. Na druhou stranu úroveň soupeřů zatím nebyla kdovíjaká, tak bych to příliš nepřeceňoval. Uvidíme, jak dlouho nám to vydrží a jak se vypořádáme s kvalitnějšími soupeři.

Piotr a Kvara dneska skvělí

Reagovat
Largo

Reagovat
JackDaniels.

Co Lobotka? Zahral si svoje?

Reagovat
mastakillah

Svůj standart si zahrál úplně bez problému. Monza ve středu nevytvářela přílišný tlak, rozdávání míčů a poziční hra jako vždy velmi kvalitní

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Panini Calciatore

6 zapasov za nami a hostia ani jeden gol

Reagovat
Alberto Aquilani

Gini si zlomil nohu... dobrú noc dpč

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Sice jasná redka pro Bergamo ale co čekat od toho kripla Maresci...tohle se ale mělo vyhrát tak i tak, šancí bylo dost bohužel to řešení bylo často otřesné... Bennacer král středu hřiště ten pokračuje v loňské fazóně

FORZA MILAN!

Reagovat
LesyJePan

Bennacer sa musí čo najskôr predĺžiť, inak Leao nemal isť dole, síce to nebol jeho zápas ale na konci tam mal byť určite.

Reagovat
fero_hora

Ked dosiel origi k giroud tak to malo byt akoze na dvoch útočníkov a za nimi CDK ale nejako to nefungovalo do plných. CDK takmer bez lopty a origi ako keby skoro vzdy inde ako mal byt.

Leao mal ostat veru

Reagovat
Nuno čomes

Origi bude lavičkář? Nic proti, ale Messias nemůže být křídlo v základu týmu typu AC. Pokud budete hrát s Diazem na podhrotu a Messiasem/Saelemaekersem zase o titul, tak je Pioli kouzelník.

Reagovat
1899-1995

Bennacer byl neskutečnej, snad podepíše. Při příchodu Oliho, Orgigiho a CDK se víceméně rozpadla hra dopředu. V jeduné velké šanci byl Origi, když načutl toho stopera.

Atalanta měla štěstí, jinak strašně bezzubí. Toto se má vyhrávat, na konci sezóny to může mrzet.

Reagovat
AngryPrd

Origi sa lepsie spozna s hracmi a bude topka. Toho sa nebojim. To striedanie bolo az moc pocetne. A ano Leao mal ostat. Skoda ze Messias zakoncoval, keby nahraval bol by to gol. Z tolkych sanci sa malo vyhrat ale nevadi, je to iba zaciatok. Podstatne je neprehravat.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
CubONE

Leao sa hlavne musi naucit opat stahovat nizsie, ta lava strana trochu hori. Aj dnes pri gole postaval 20m od vlastneho vapna a nebol pri Hateboerovi, tym padom ho kryl Theo a Malinovskyj bol uplne volny (Tomori tiez pri nom mohol ostat, ked Tonali kryl jeho poziciu na stoperovi).

Kessie posledne dva roky robil strasne vela prace, ked sa stahoval casto az na LCB, ked sme boli vpredu a pri braneni potom dost pomahal Theovi, takze Leao tak mohol cihat na protiutoky. Bud sa musi teraz viac stahovat dozadu alebo treba skusat Tonaliho v roi viac podobnej Kessiemu v minulosti.

Reagovat
Kaka14

presne naviac Rebic, ked hraje na Leao pozicii, tak defenzivu plni ovela lepsie najma ked Theo hraje dost utocne .... ale oproti opacnej strane je to stale minimalne o level lepsie

Reagovat
1899-1995

Chybí tam ten Kessié no, Bena ani Tonali nejsou typologicky stejní hráči a náhrada za něj zatím nedošla.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak v základu takového zapasu 3 Italové. Ta kvalita není.

Reagovat
Largo

Kvalita by i byla, ale sance se mladym Italum nedavaj.

Reagovat
ttopi

Kdyby měli právě tu kvalitu, tak jo.

Reagovat
Largo

V Itálii je primárně problém, že se mladým hráčům nedává dostatek šancí. Kvalitních je jich dost, ale dlouho sedí na lavičce nebo ještě dýl hostují v menších klubech.

Reagovat
ttopi

A tak takhle je to víceméně ve všech ligách. Máme tu třeba Ajax, který dává šanci mladým, ale to je dáno historicky a taky tím, že i s mladými můžou vyhrát titul. V Itálii je teď adeptů na TOP pozice několik a převažuje pragamatický způsob myšlení, tedy nasadit vždy to nejlepší, co v danou chvíli je. Je to problém, ale i tak platí, že kvalita se prostě prosadí.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Po Udinese jsme zas zpátky v realitě. Rebić první dotek jak z divize, Brahim zbrklej a neviditelnej, Messias v lese. Do toho Rafa absolutně mimo pozičně a bez zájmu…

Příště prosím Charles, Alexis a Giroud v základu. Případně bych se nebál zkusit Origiho na hrotu, jeho pohyb nám může hodně pomoct.

Reagovat
Yanek

Já myslím, že zápas jsme kontrolovali slušně, šance na rozhodnutí taky byly. Celkově to vnímám jako pozitivní výkon a myslím, že zopakovat počáteční jízdu z předchozích dvou sezon, kdy mužstvo jelo na krev, bude nereálné. Ten projev se víc posune směrem, který jsme viděli včera.

Negativa jsou jasná. Gol jsme obdrželi po tom, co vznikla díra ve středu. Kessie byl sice občas dřevo, ale defenzivně to je nenahraditelný hráč. Pokud se navíc zraní Bennacer, který už dost laboroval, problém bude neřešitelný.

Útok je sterilní hlavně kvůli RW. Messias má zakončení a možná techniku, ale chybí mu dravost, rychlost a schopnost rozhodovat zápasy. S takovým hráčem v základu bohužel toto nebude první zápas s podobným průběhem. CDK se bude muset etablovat co nejdřív a na RW bych přesunul Diaze. Obranu vnímám jako neznámou, zatím drží, ale Kalulu přece jen je stále mladíček a otázka bude co se stane když mu nevyjde pár zápasů.

Pokud nepřijdou další hráči a nebo jen prospekti, tak ten tým je poskládaný dost riskantně.

Reagovat
Rox

Leao může být celý zápas neviditelnej, ale pořád je u něj slušná šance, že mu vyjde jedna věc a rozhodne zápas. To se bohužel nedá říct u Saeleho, ani Messiase. Možná těch změn bylo až moc, ale Pioli má aspoň koule něco změnit a kdyby Origimu vyšlo po kličce zakončení, tak nemůžeme říct ani ťuk. Celkové to žádná hrůza nebyla, Atlanta byla zalezlá a s bodem spokojená. Vepředu tomu ale pořád něco chybí, pravý křídlo možná někým zaplácneme, ale přesně takový zápasy nás to bude mrzet. Další zápas prosím už Messias opravdu ne, pokud bude hrát Diaz, tak zkusit CDK na křídle, horší než Saele nebo Messias to fakt nebude.

Reagovat
mastakillah

Ještě zpět ke včerejšímu výkonu. Rád bych vyzvedl Zielinskiho, pro kterého to byl jubilejní 300tý zápas v Calciu. Jeho přehled, technika a dirigování tempa hry je prostě úžasné. Řekl bych že za ty roky dokonce až nedoceněné. Pro kvalitní výkon a výsledek celého týmu mnohdy zásadní

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte 36-krát takto a je to doma!!!

Reagovat
johan14

Aj tak sa to dá, len to zatiaľ nikto nedokázal.

Reagovat
Largo

Uuuf. Dessers nám zatápěl už ve finále. Záloha děs, tam ta dynamika Wijnalduma bude hrozně chybět. Ale aspoň že jsme vyhráli.

Reagovat
Alberto Aquilani

Druhý polčas slabší a dosť sme si koledovali. Cremonese hralo dobre, v druhom mali sľubné šance (i keď pri brvne Dessersa rozhodca niečo zapískal) . Vyhrať sme si ale za to množstvo šancí zaslúžili.

Snáď bude Zaniolo fit. Išiel dnes na neho hejt, ale z tej trojky vpredu má najlepšiu formu. Ide jak tank, góly prídu keď bude hrať takto. Dybala je futbalový, ale hrá akoby na pol plynu. Snáď sa do toho rýchlo dostane. Na Tammym je najhoršie, že je to hrozný mäkkýš. On nevyhrá a neustojí jediný súboj. Nechápem tie nakopávané lopty na neho pri rozohorávke, z toho sme snad nikdy nemali loptu.

Na Juve ak nebude Zaniolol, mal by ísť Peleg dopredu a konečne už v základe s Maticom, ktorý po príchode na ihrisko získal viac lôpt, ako Cristanbauer s Pellegrinim dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

beci furt neví, že vepředu není Džeko.

Reagovat
johan14

Ide jak tank, to sedí. Ale toto nie je NFL. Podľa toho ako je produktívny, tak by som skôr povedal, ide do toho jak bulo... A preto je zranený, že keď má loptu, tak hlava nehlava. Tammymu to jeho svedectvo tiež neprospieva.

Reagovat
johan14

Sebectvo

Reagovat
Emmett Brown

Wijnaldum 3 mesiace out, Zaniolo mesiac out, dobre to začína.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Plichta zamrzí, ale zase nás může hřát na srdci, že ztráta prvních bodů přišla až ve 2. kole

Reagovat
Milan.B

Allegri si to dava

Reagovat
Airus

No není to boží. Pár let zpátky se vedení konečně rozhoupe k tomu zmodernizovat naší hru. Přivede se Sarri ale je těžce (a logicky) nepopulární. Dá se šance Pirlovi který má jasný plán a jen chce chvilku času aby se zorientoval a implementoval svoje nápady a zkušenosti s moderním fotbalem.

Vedení chytne panika že jejich sociální pozlátko Ronaldo nemá LM a jde se zpět k zastaralému fotbalu. Ronaldo stejně zdrhne, jádro týmu dožene věk a náplava se drží dál nesmyslných platů které jinde nedostanou. Mladí leští lavičku nebo hraje druhou ligu a dál se sypou prachy do talentů na dva roky max

Well played

Reagovat
10

S Maxem jsme se bohužel vrátili v čase o pár let dozadu, teď to v budoucnu zase budeme dohánět. Všechno vychází z toho, jak amatérsky je ten klub poslední dobou veden, protože po každý sezoně skáčou z jednoho "projektu" na druhý, nemají jasnou představu ani o stylu hry, ani o hráčích, všechno je to jen lepení průserů a vyhazování peněz za každýho hráče, co zrovna ten půlrok vyletěl nahoru. Tohle Juve má už teď náběh k tomu, aby se vyrovnalo Morattimu Interu z přelomu století.

Reagovat
Airus

Jestli se chtěli vracet tak měli k Beppemu a Contemu, jinak Zizzu a jeho lidi. Ne k někomu kterej dostane Maximum leda z J-medical

Reagovat
eLJay.91

Hnus! Na to se nedá koukat!

Reagovat
Jajinek
Reagovat
John Obi Mikel

Mourek jede na výhry 1:0

Reagovat
Csaplárova past

Juve navázalo na minulou sezónu jak se sluší a patří

Reagovat
10

vzpomněl jsem si na Icardiho, začíná to být dost podobný...

ona je to z části i jeho vina, nemůže dělat, že za všechno můžou spoluhráči...ale ta primární vina je samozřejmě v tom způsobu (ne)hry

Reagovat
Dejwa

jojo, taky jsem si ho při tom obrázku hned vybavil

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby šel do současnýho Bayernu, tak z něj bude nejlepší útočník v Evropě. Bohužel, těch talentů, co jsme zkurvili a neustále dál kurvíme, znatelně přibývá... Coman, Bentancur, Kulusevski, Demiral, na seznam by se IMHO dali zařadit i De Ligt s Dybalou. A to jsem určitě na někoho zapomněl.

Reagovat
10

nikdo v Juve nehraje ani na úrovni svých možností, ani ten vůl Rabiot...všichni hluboko pod, naprostá degradace hráčů

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně to už ale trvá roky... My jsme nikdy neměli pouštět Marottu, protože od tý doby, co je pryč, má Juve koncepci 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat jak všichni hráči v Juventusu jdou neustále s cenou dolů

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cresposuper

Z toho raz trafil tycku vlastnej brany

Reagovat
Dejwa

a první byl výkop

Reagovat
Nuno čomes

Za 70 mega

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto makej! Ať může Gallo hned v sobotu trestat

Reagovat
smazaný uživatel

A to se vsadím, že si Allegri ještě ten včerejší výkon pochválí

Reagovat
10

samozřejmě, hned na začátek mluvil o dvou čistých kontech

Reagovat
Furia Ceca

To je kretén

Reagovat
The Krupy

"Hrali sme proti ťažkému súperovi"

Reagovat
danko10

Nahodou, na tom poslednu linku paradna #FDF TikiTaka s krasnym zaverom.

Reagovat
10

FDF má být EDF? oni jsou schopný ho vzít po něm, takže se k tomu ani nebudu vyjadřovat

Reagovat
Alberto Aquilani

Fanklub defenzivního fotbalu... fakt si posledne mimo, sa začínam o Teba báť

Reagovat
10

Reagovat
danko10

Len dopnim, ze pod Difrom ziadny klub nikdy neurobil viac nez 3 prihravky bez prerusenia.

Reagovat
10

Allegri se právě včera chtěl této nálepky taky zbavit

Reagovat
vilp
Reagovat
sinter

2. to hrajú bago v zápase?

Reagovat
Dejwa

na 0:0 ideál

Reagovat
vodka

Reagovat
Pettirosso

To je fakt neskutecny.

Allegri criticizing Miretti for the 3rd time in one interview:

"Di Maria is a player on another level. So, when you watch Di Maria then you see Miretti running backwards to intercept a ball, it makes you go crazy! That's not the same, that's not football !"

Takto se pracuje s mladymi hraci.. aha.

#allegriout

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nutno uznat, že to vážně dovádí na novou úroveň.

Reagovat
10

to je normální hovado, tohle dělá se VŠEMA mladýma hráčema, minulou sezonu to byl Vlahović

všichni vidí, co předvádí jeho debilní oblíbenci a jak to včera oživil Miretti (kterej byl nejlépe hodnoceným hráčem Juve), on to ale pokaždý takhle obrátí

Reagovat
DelPiero137

Ten clovek sa mi tak sprotivil ze to neviem opisat. Nech pali do pecka kade lahsie a okamzite! Od 98 je u mna najnenavidenejsi trener Juve. Max je doslova uboziak.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Yanek

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Eldarion

Sila... Ono ak takto toxické prostredie začína už od trénera, tak je to mega problém.

Reagovat
M11

Genius.. nemuzes dostat nadavky na zalohu, kdyz nastoupis bez ni

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost

Reagovat
10

Di Marzio: "La Juventus ha trovato l'accordo con il Marsiglia per Milik"

Depay chtěl asi víc peněz, takže Juventus přechází k variantě F...typologicky úplně stejný hráč zapadající do jasné koncepce klubu

Reagovat
Pipo123

Aby ešte Milik neposadil Vlahoviča

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

On to asi nebyl před těma zraněníma úplně špatnej hráč, ale celkově jsem mu u nás na chuť prostě nepřišel. Jediný co má teda na vysoké úrovni je zakončení hlavou, v tom je fakt dobrej.

Reagovat
10

je to nepochopitelný jméno, naprosto bez nějakýho smyslu...jedině, že by chtěl Allegri ukázat, jak byl Morata vlastně ještě zlatej, což by se mu v tomhle případě 100% povedlo

Reagovat
danko10

Suchucke 442 z roku 1999 s dvoma hovadami na hrote, Kosticom a Cuadradom na krajoch zalohy a s krajnymi obrancami, ktori su fakt len obrancovia, ako za starych dobrych cias. 90 bodov a vytrollena cela liga.

Reagovat
10

až na ten konec to máš dobře, Juventus a Allegriho totiž doběhla karma

Reagovat
smazaný uživatel

nebo calma?

Reagovat
10

good one

Reagovat
Airus

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Toto hrávam v hre Footbal Manager najlepšia taktika

Reagovat
danko10

Tak to vobec. Najlepsia taktika v FM-ku je samozrejme 4231.

Reagovat
Pipo123

Vysvetlím, najradšej som hrával nižšie anglické súťaže kde som to hral na spôsob Tonyho Pulisa a Stoke City. Dvoch vysokých agresívnych útočníkov, rýchle kraje zálohy a 4 obrancov čo mali 1.90+ na výšku presne to čo si ty napísal vyššie, výhra 1:0 po rohu

Reagovat
Pipo123

Times: “L’Uefa vuole punire Juve, Inter e Roma per il FPF”

Reagovat
Kaka14

celkom fajn ked su na zozname kde je aj Barca a PSG, ktorych minanie je z inej galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzi jen s pokutou a Taloši i s omezením do dalšího mercata..

Reagovat
smazaný uživatel

Makes no sense

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele