Výměna manželek: Čekání na novou řadu si můžete zkrátit reprízami, které nejsou o nic méně poutavé nebo odstrašující

Výměna manželek: Čekání na novou řadu si můžete zkrátit reprízami, které nejsou o nic méně poutavé nebo odstrašující
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že nejsou Italové jen špagetožrouti, dokázal Alessandro, jeden z účastníků výměny. To, co stojí za zmínku je jeho prohlášení, že Italové nás mají za 3. svět (zaostalý), ale když poznal Česko, zjistil, že jsme daleko před Itálii a život je u nás mnohem lepší.

Dnešními hrdinkami, které se pokusí přežít deset dní v cizí domácnosti, jsou Jana (32) z Teplic a Míša (28) z Prahy.

Jana žije v rodinném domě a v době natáčení byla doma se třemi dětmi, které nemohli chodit do školy. Děti údajně zlobí a vůbec ji neposlouchají. Jana je hodně času na telefonu, kde hraje hry. Její muž Jarda (45) je celé dny pryč, aby rodinu zabezpečil. Nemá tušení, jak běžný den v jeho rodině probíhá. Jarda je velice citlivý a když si jel na konci vyzvednout manželku, plakal.

Míša je 7,5 let ve vztahu s Italem Alessandrem (31), který pracuje v ropném průmyslu a v době natáčení pracoval z domu. Rodina s malým synem žije v pražském paneláku, kde vychovávají 1,5 letého syna Danteho. Míša je na mateřské a péči o domácnost převzala. Na Alessandrovi ji vadí, že dokonalý servis, který mu poskytuje, bere jako samozřejmost.

Už od prvního okamžiku bylo vidět, kdo je slabým článkem čtveřice. Byla to samozřejmě Jana. Nedá se říct, že by byla úplná katastrofa, ale jak i její muž podotkl, tři děti nezvládá. Dětem se moc nevěnuje, nikam je nebere, protože mají zahradu a bazén s trampolínou, tak si mohou hrát doma a ona si může hrát své hry na telefonu.

Jana nezvládala v Praze ani jedno dítě, takže Alessandro byl po desetidenní výměně dost unavený. Pracoval, staral se o syna, vařil a uklízel. Poměrně brzy pochopil, že jeho žena je úplně jiná liga než náhradní manželka. S tou si ani neměl co říct.

Měla štěstí, že nešlo o konfliktního člověka, který by jí vysvětlil, že za honorář, který dostane, se od ní očekává nějaká práce.

V druhé domácnosti to bylo úplně jinak a Míša, přestože neměla s více dětmi zkušenost, získala si je první den. Hned také pochopila, kde je největší problém. Děti nebyly divoké a neukázněné, jak tvrdila jejich matka. Naopak, pokud se jim Míša věnovala, byly to prostě normální děti, trošku zlobivé, ale jinak srdečné.

Když došlo na učení, mladší holčička byla hodně vystresovaná a jediné, čeho se bála, byl křik, když ji něco v učení nešlo. Přitom ji stačilo párkrát pochválit a mít trpělivost, což Míša bez problému zvládla a zvládl to i Jarda.

V Praze v domácnosti počítali hodiny, kdy se jim život vrátí do normálních kolejí a v Teplicích jim deset dní uteklo jako voda. Míša byla nadšená i z Jardy, který byl sice o poznání starší než její manžel, ale s duší chlapce, a to ji trochu na svědomitém a vážném manželovi chybělo a rozhodla se, že s tím něco udělá.

Trocha humoru ze sociálních sítí:

Proč se přihlásit do Výměny manželek:

Po deseti dnech pobytu u cizích lidí inkasujete 100 000,-Kč a konečně můžete dětem koupit boty a kružítko.

Finanční odměna je většinou jediný důvod, proč se do Výměny někdo hlásí. Je ale potřeba vymyslet důvod náhradní, takže pár, který má dohromady pět zubů a dvoje tepláky stojící před svou rozpadlou chatrčí obklopen smečkou deseti dětí z dvaceti předchozích vztahů, tvrdí do kamery, že důvodem, proč se přihlásili, je uhasínající vášeň a touha poznat něco jiného.

Dalším uváděným důvodem bývá snaha matky, která většinu času tráví hraním her na mobilu, kouřením a pitím kávy, aby si jí konečně začali vážit a uvědomili si, co všechno pro ně dělá. (May Antoinette).

Zdroj článku:
  • autorský článek