Panáček v reality show

Farma 14 startuje 5. září a bez Evelyn!

26. Srpen 2022 | napsal(a): | reality show: Farma 14

Titulek 14

Poprvé jsme se s RS Farma setkali 11.září 2011. Nový formát RS vzbudil velké nadšení a získal si spousty fanoušků. Bohužel, jak šel čas, úroveň upadala, divák se jen divil, kam až je produkce ochotná zajít. Už dávno to není stará dobrá, troufnu si napsat hladu a práce plná Farma. S novou řadou přichází i změna na moderátorském postu. Poprvé bude show moderovat muž, populární herec Marek Fašiang.

Představení zázemí nové farmy hospodářem Martinem. (Stačí klik na podtržený odkaz)

Vítězové předchozích řad RS Farma

Farma 1 – Andrea Járová
Farma 2 – Radomír Spireng
Farma 3 – Mário Drobný
Farma 4 – Pavol Paco Styk
Farma 5 – Lenka Švaralová
Farma 6 – Tomáš Mayer
Farma 7 – Tomáš Mrva
Farma 8 – Miroslav Povec
Farma 9 – Šimon Néma
Farma X – Dominik Porubský
Farma 11 – Gabriel Sedláček
Farma 12 – Xénia Gregušová
Farma 13 – Miroslav Debnár

Kromě nesmrtelného hospodáře Martina, jeho krávy Maliny a nového moderátora nás čeká další novinka. Umělá inteligence Alice! Upřímně, toto mě už předem děsí.

učastníci 14

Noví farmáři se představují

Video vizitka nových farmářů
Toto jsou noví farmáři

Těšíte se? Budete sledovat a diskutovat? Má vůbec smysl ztrácet čas, nebo zvítězí zvědavost?

Trocha informací ze slovenského bulváru

Toto nemá už s Farmou nic společného

Evelyn na Farmě skončila

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 14

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
dejna
Reagovat

Ahoj Ajdo a ostatní „farmári“. :))
Na novou farmu jsem zvědavá kvůli změně moderátora a i kvůli Alici
( toto koho napadlo? :DD)
Nevíš prosím, na čem všem se bude vysílat?
Dík. :)

Reagovat

@dejna: Ahojky, přiznám se, že jsem po tom zatím nepátrala. Určitě Voyo Markízy, takže spoléhám na sklad, palivo mám předplacené. Voyo Novy? Tam zřejmě zase se zpožděním.

3
Dominik
Reagovat

Po roce opět zdravím :)
Jsem zvědavý akorát na nového moderátora, to je tak všechno. Bude to +/- jako vždy. Martinovi ochotnické dialogy o budování farmy, kterou stejně zboří, zachování slovenských tradic a hlavně žádné intrigy, protože to je fuj.
Prvek umělé inteligence mi logicky nepřijde, že by patřil na farmu. Na druhou stranu všichni víme, že farma a vše co k ní patří (zvířata, práce…), už stejně slouží jen jako pouhopouhá kulisa. Alice je opět jen vykrádačka z jiných RS (Too Hot to Handle, Like House).

Reagovat

Do článku jsou přidané informace o soutěžících, stačí kliknou :-)

5
dejna
Reagovat

@Ajda: Na voyo.nova zatím žádné upozornění´, sklad si budu vybírat až po první epizodě.
Nového moderátora neznám, jen jsem četla kritiky, že je nemastný, neslaný.
Alice mě straší už teď.

6
JanaH
Reagovat

@dejna: já ještě taky, že má protekci přes paní matku, která je generální ředitelkou bratislavské Nové scény.
Ještě to ani nezačalo a už chudák dostává čočku na FB… já mu dám šanci, horší než Evelína být přece nemůže. :-D Akorát ta její „kreativní“ kostymérka aby se šla pást… bude bez práce, bo na chlapovi se moc nepředvede. Či? :-DD
A krom Voya, skladu, YT bude k vidění klasicky na Markíze a Markíze International.
A ahojte vespolek!

7
JanaH
Reagovat

Na Voyo sk od 3.9.
Kopíruji: Obľúbená reality šou Farma je späť! Neuveriteľná 14. séria sa opäť predstaví v originálnom novom koncepte a s množstvom zaujímavých prekvapení. Jedným z nich je aj zmena na poste moderátora – populárny herec Marek Fašiang sa stane prvým mužským moderátorom v histórii šou. Na moderovanie však nebude sám. Okrem neho a hospodára Martina Bagara bude na farmárov jedným očkom dohliadať Alica – umelá inteligencia. Najprevratnejšia novinka na Farme však nezmení tradičný koncept šou. Farmári si stále budú musieť poradiť s drsnými podmienkami na statku, s nedostatkom jedla či manuálnou prácou. Alica sa bude súťažiacim pravidelne prihovárať spoza stola pravdy vo farmárskej kuchyni. Bude s nimi voliť duelantov, odovzdávať im aj odkaz od vypadnutého súťažiaceho a neustále ich sledovať. Keď to vyhodnotí ako potrebné, tak zasiahne. Farmári si budú musieť zvyknúť na to, že Alica, ako umelá inteligencia, nemá žiadne city. Nepozná ani zľutovanie. Za príjemným ženským hlasom sa skrýva silný charakter. Alicina silná stránka sú dáta a čísla. Je výborná v analýzach, o farmároch vie takmer všetko a vždy má pravdu. Za moment dokáže rozlúsknuť konflikty. Pre farmárov bude poriadnym šokom, ktorý v boji o 75-tisíc eur určite nečakali.

Se máme s Alicí na co těšit. :-)

8
Lady XL
Reagovat

„Ahojte farmári“…. všem vespolek. No tak to jsem zvědavá. A to hlavně na tu „inteligentku“ Alici. Já to stejně nechápu – pardon, nejsem Alice – ona jako sama bude mluvit? To ji nikdo nenaprogramuje, nezadá, co teď bude atd…? Prostě podle mne asi jen kecy, že bude někdo bez emocí…. Ale podívám se, podaří-li se najít palivo a bude-li na to čas. A jaké zvířectvo tentokrát? Co jsme ještě neměli? A mají už vybraného psa? Chudinku?

10
dejna
Reagovat

@JanaH: Voyo (naše) se zatím tváří, jako by o nějaké Farmě nikdy neslyšelo…ale budu ti to věřit. :)
A zdravím i Lady a Dominika. :))

11
JanaH
Reagovat

@dejna: Voyo cz tvrdí, že připravuje, na Voyo sk už je k vidění.

Vysílat v Tv se bude v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek. V sobotu duel. Aspoň podle programu Markízy.

A malá ukázka: Alica, režisér Lukáš Kodoň a kreativní producent Matúš Polakovič (to je ten ex od Evelýny, který ji na Farmu nastrčil :-D):
https://videoarchiv.markiza.sk/video/farma-14/bonus/36067-alica-sa-predviedla-v-priamom-prenose?utm_source=farma.markiza.sk&utm_medium=video&utm_campaign=article2video

12
Ajda
Reagovat

Dřevník je plný, můžete si zatopit, i když nás čeká ještě teplý víkend :D

13
babi
Reagovat

@>Lady XL: Soutěžící si (prý) mohou vzít své psí miláčky s sebou

14
dejna
Reagovat

Zkoukla jsem první díl. Někde uprostřed jsem usnula. Po probuzení jsem si to pustila znovu, ale nějak jsem se nesoustředila. Nakonec jsem se proklikala na konec. Ale nemusí to být Farmou, měla jsem prostě blbý den.
Proto mě docela zajímá, jak působí farmári na vás. Já nějaké pocity mám, ale nebudu je psát předčasně.

15
Ajda
Reagovat

První dojem? Návštěvníci a centrální mozek lidstva, tady Alice. Farmáři? To si ještě počkám. Ako sa mátě, to nesmí chybět :D

16
Johana
Reagovat

Zdravím všechny farmářské stálice.
Pokud bude UI Elis komentovat a hodnotit veškeré podivné chování a konání testovaných subjektů a nebude to přehlížet tak jako všichni předchozí moderátoři i s hospodářem za účelem okatého tlačení vyvoleného subjektu do finále, bude to za mě v pořádku.
Po prvním dílu můžu říct, že jeden/a soutěžící mi hodně pije krev a dost pochybuji, že se to ještě může změnit.
Jsem zvědavá na subjekt, který bude vypuštěn z karantény. Snad to nebude jen další sebestředný, arogantní a namachrovaný macho.

17
galadriel
Reagovat

@dejna: hm, nebude to tebou.

Reagovat

Hmmm, koukam ze mezi soutezicima je i Filip Janos alias Youtuber/Streamej FiFqo … To sem zvedavej, co tam predvede, protoze zrovna tohle je format, kterej mu podle me vubec nesedne.

19
Lady XL
Reagovat

Tak mám za sebou 2 díly a docela se to rozjíždí, tím myslím lidi. Začínám mít své neoblíbence, svého fanouška ještě ne, to je brzy. Co se mi docela zamlouvá, je glosování Alice :-D, zvláště pak glosování našich IQ veličin. Jestli jim fakt dělali nějaký IQ test, tak je spíš vidět, jak jsou ti s „větším“ mozkem často nepoužitelní v běžném životě. Neříkám všichni! FT týdne se mi docela zatím zamlouvá, ovšem ta „Júlie“, no ta můj fanoušek nebude a to samé ten Minh. To je slušný hysterák. Já osobně bych ho za ten projev k hospodářovi buď přímo vyhodila, nebo bych mu dala exemplární trest jako kdysi v minulosti – např. spát pod širým nebem mimo kolektiv, třeba u zvířat… a třeba být bez večeře, nebo přímá nominace do duelu (což nejspíš stejně bude nominován).

20
Dominik
Reagovat

Po třech dílech mi extrémně vadí trio Kristián, pan Baron a Michal. Páni tvorstva jak vyšití a nejhorší je, že takoví se tam vždycky udrží nejdýl, protože stavby. Ani se tomu psovi nedivím, že po nich vyjíždí :D i když by tam samozřejmě neměl vůbec být.
Giulianu a Minha neberu vůbec vážně a možná proto mě tolik neiritují, prostě si tam přišli zablbnout a hotovo, beru.
„Zme farma inovácií“, řekl Martin…asi tak milionkrát!!! Alica zatím docela dobře glosuje :)

21
JanaH
Reagovat

@Dominik: jj, tři mačové stavitelé.
Ale moc mě baví Kristiánovo nářečí, to já můžu. :-) Kdežto namyšlenci Imrich „baron“ a ten druhý ředitel zeměkoule mě nebaví vůbec.
Kupodivu mi nijak nepřekáží fialový youtuber, který zatím vytáčí spoustu lidí na fb, a to jen tím, jak vypadá. Zato jeho matka mě tamtéž svými „inteligentními“ komentáři ke každému prdu a diskutujícímu irituje neskutečně. :-D Chudák kluk…
Hospodárovy príhovory jsou rok od roku trapnější a vždycky se těším, až sedne do Šupy (nebo čím to teď jezdí) a vysmahne.
Nový strejda je dobrý komik.
Alica vyhrožovala, že když zčervená, bude zle. A stalo se co? Prd a wořech.

22
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Ten fialový je dobrý salámista :-), taky mi už tak nějak nevadí. A po shlédnutí třetího dílu mi také vadí extrémně ta stavitelská trojka. Hlavně pan zootechnik, to je největší mačo a myslí si, že jen on má pravdu a je tam ten jediný nejužitečnější. Jak ten byl zklamaný, že se nestal (a ani nemohl stát) FT!! A od té doby je vysazený na naše „inteligenty“, i když to skrývá…. Zén je tedy dobrá figurka! Kde na něj přišli :-). S kamennou tváří jim řekne, že jim přišel radit, přišel velet…. a oni mu to žrali a hned se ohrazovali…. Výběr farmářů zajímavý a zvláštní – některé holky jsou dost labilní, jak mohly projít psychotesty, pokud je dělaly? I když je fakt, že ti kluci jsou evidentně mačové a proti křehkým holkám… Jak mohli dovolit vzít na farmu psa, který evidentně paničku neposlouchá? Panička ho vůbec neumí vychovávat a pes je ve stresu jen z ní. Je mi ho líto – ne jí. Můj yorkšír poslouchal tisíckrát víc, i když chlapy taky moc nemusel. Je to žalostné to vidět, jak se tam k němu chovají, jak se pochopitelně pak chová on – kluci se ho bojí (oprávněně), což on vycítí. Zároveň ho ale provokují. Ona ho adekvátně nepotrestá při výpadu, kousnutí. Jen v koutku s ním pak brečí :-(. Proč mu tedy neudělají boudu a neučí ho postupně na to, že bude uvázaný na dlouhém řetězu u boudy a paničku bude mít na dohled?

23
Dominik
Reagovat

@JanaH: A proto by se rodinní příslušníci účastníků RS vůbec neměli vyskytovat v diskuzích na sociálních sítích :D To je vždycky katastrofa, ať už je brání, obhajují či cokoliv jiného. Celkově když si někdy čtu komentáře na FB, tak je to teda výživný a ne v pozitivním slova smyslu.
Nový strejda má nejspíš dost specifický styl humoru a je sranda vidět jak to ostatní vůbec nepobírají :D Hlavně tři mušketýři.

24
Svitka
Reagovat

Ahoj všem tady a díky Ajdě!
Tož: Shaldon Cooper by řekl: FASCINUJÍCÍ!“
Já říkám: Markíza připravila taškařici, u které se zatím nebavím.
Postřehy: na monitoru mám cákance od testosteronu, husí je na F 14 víc než pět a to ještě mají přijít další! Jestli humor E.T. Zena spočívá v tom, chovat se jako retard, tak to je mimo moje chápání. A především mně rve uši jeho slovensko-čeština.
Všichni, co se tam přišli zviditelnit (těch je většina), tak se jim to daří.
Když přečkám třetí duel a budu dál sledovat, bude zřejmé, že zvítězila moje zvědavost nad rozumem.

25
dejna
Reagovat

Tak mám za sebou 5 dílů a vypadá to, že půjde o první nekuřáckou farmu. = +
Nepsala jsem dřív, protože samotnou mě překvapilo, kolik farmářů mě irituje a jak moc. U některých se to trochu změnilo, jiné vnímám ještě hůř.
Na dně minusu mám Miňa, Giuliana, Zen a po dnešku i Eva. U Giu si snad spletli IQ s její výškou, Miňo by na prvních farmách za svoje chování letěl, ani by si nestačil zabalit kufr…..že by nová doba?
Spíš minus: komár Alexandra a „poker face“ Simona.
Neutrál (zatím): fialka Filip, Šimon, Maťa a Baron – byl v minusu, ale maká.
Spíš +: Viky, Kristián.
Plus (zatím): Michal a Naty.

26
dejna
Reagovat

Inteligenti versus (ne)inteligenti – toto napadlo koho? Zatím to vypadá, že zástupci vysokého IQ jsou spíš nepoužitelní a po dnešku to i vypadá, že se někteří jejich členové postaví proti sobě.
Zatímco to píšu, pustila jsem si Farmu Xtra 2, tam k tomu míří taky, proto to zatím nebudu rozvádět.

27
dejna
Reagovat

@dejna: Oprava: …že se někteří zástupci z těch dvou skupin postaví proti sobě.

Přidat komentář