Jihlavě mohou pomoci Neužil, Kořenář i olomoucké posily

Foto: Facebook HC Sparta Praha

26. srpna 2022, 12:05

Adam Bagar

Prvoligová Jihlava na své facebookové stránce oznámila jména čtyř extraligových hráčů, kteří jí mohou v nové sezoně Chance ligy pomoci v rámci střídavých startů.

Jihlavští trenéři mohou počítat i s pomocí dvou extraligových gólmanů – Jakuba Neužila z Liberce a Josefa Kořenáře ze Sparty.

První jmenovaný si první ligu zachytal už v Prostějově, Kadani a Sokolově. Jihlavský dres poprvé oblékne už v pátečním přípravném utkání v Pelhřimově proti Štýrskému Hradci.

Druhý jihlavské prostředí dobře zná. Dlouhé roky tam působil a před odchodem za oceán dokonce za Duklu odchytal několik extraligových zápasů.

Střídavé starty do Jihlavy mají vyřízeny také obránce Lukáš Mareš a útočník Lukáš Anděl, kteří se v létě vydali na hostování do extraligové Olomouce.

Ta aktuálně zkouší i mladého jihlavského forvarda Matouše Menšíka, jenž by měl v případě vybojování místa v kádru Mory taktéž vyřízeny střídavé starty zpátky do Dukly.

Soupiska HC Dukla Jihlava

Brankáři:
Adam Wolf, Adam Beran, Filip Maláč, Adam Černý, Josef Kořenář (střídavé starty), Jakub Neužil (střídavé starty).

Obránci:
Vlastimil Bilčík, Adam Dvořák, Daniel Kowalczyk, Filip Dundáček, Filip Haman, Miloslav Jáchym, Marek Chvátal, Martin Matějíček, Fabien Kočí (zkouška), Lukáš Mareš (střídavé starty).

Útočníci:
Petr Beránek, Richard Cachnín, Tomáš Harkabus, Miroslav Juda, Filip Seman, Otakar Šik, Vítězslav Brož, Tomáš Čachotský, Tomáš Havránek, Radek Pořízek, Josef Skořepa, Patrik Miškář, Hynek Peš, Tomáš Křehlík (zkouška), Tobiáš Handl (zkouška), Joshua James Mácha (zkouška), Lukáš Anděl (střídavé starty), Matouš Menšík (střídavé starty?).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz