Serie A - souhrn 3. kola: Na čele sedmibodové týmy

26.08.2022, 20:28, aktualizováno 28.08.2022, 22:43
Komentáře a souhrny
Olivier Giroud (© AFP)
Juventus v sobotním šlágru neudržel vedení nad AS Řím, s nímž si nakonec rozdělil body za remízu 1:1. AC Milán si poradil s Bolognou. Simone Inzaghi se vrátil do hlavního města a neuspěl, jeho Inter nestačil na Lazio. Monza se ani na třetí pokus nedočkala prvního bodového zisku. Nováček hostil Udinese a duel skvěle rozehrál, o náskok ovšem rychle přišel a nakonec padl 1:2...

ACF Fiorentina - SSC Neapol 0:0

28.08.2022 20:45

Góly: -

Ve Florencii padl jeden gól, ale sudí ho neuznal pro ofsajd. Takže se domácí Fialky rozešly s Neapolí smírně a bez branek.

Na Florencii čekalo velké představení a kdo se dostal do ochozů, ten si mohl libovat. Aspoň před výkopem sliboval tenhle duel hodně ofenzivní podívanou plnou šancí, bojovnosti, emocí a zkrátka všeho, co máme na calciu tak rádi. Dva progresivní trenéři s kvalitními týmy se potkali možná ještě ne v ideální formě, ale i tak jejich výběr základních jedenáctek sliboval zajímavou show.

Premiérového startu za nový tým se dočkal český záložník Anotnín Barák i přesto, že se spoluhráči zas tak moc času nestrávil. Trenér Vincenzo Italiano mu ale očividně věří a proto ho nasadil i do tak očekávaného šlágru. Je pravda, že svým tempem utkání trochu zaostávalo za očekáváním a na první šanci jsme čekali poměrně dlouho. Neapol, jindy rychle kombinující, měla dnes problémy v mezihře a Fiorentina hrála prim.

O to překvapivější byla minuta 43. Partenopei se v ní dostali do vedení, když Milenković tečoval centr Zielińského a balon se dostal k Victorovi Osimhenovi. Zkušený snajpr ho napálil do sítě, ale jeho gól nemohl být uznán. Osimhen se totiž v době nahrávky pohyboval v ofsajdu!

Druhý poločas nebyl o moc lepší a herně oba týmy značně zaostávaly za svým potenciálem. Abych hráčům nekřivdil, oba týmy si vypracovaly své šance. V 51. minutě spálil Lozano obrovskou šanci, když prakticky ze dvou metrů hlavičkoval mimo! V domácích barvách pálil zajímavě Antonín Barák, ale nakonec jeho rána skončila těsně vedle.

Více informací k zápasu

US Lecce - Empoli FC 1:1

28.08.2022 20:45

Góly: 40. Gabriel Strefezza - 22. Fabiano Parisi

Lecce prožívá stejně jako Empoli hodně smolný start do nové sezony a dnes chtělo získat tři body. Nepovedlo se to ale ani jednomu týmu, protože body se nakonec dělily rovným dílem.

Empoli nasadilo do hry dva mladíky, Satriana s Lammersem. Mnoho štěstí mu to ale nepřineslo. Lammers se sice snažil a několik jeho průniků musela domácí obrana likvidovat s vypětím všech sil, ale prostřelit brankáře Falconeho nedokázal. A tak to na sebe vzal někdo jiný. Mladý bek Fabiano Parisi se po dvaadvaceti minutách dostal do vápna a vypálil tak tvrdě, že brankář Falcone nestačil reagovat.

Jenže pak se obě ofenzívy na delší dobu odmlčely. Až pět minut před koncem prakticky z ničeho dokázalo Lecce udeřit. Banda na levé straně sprintoval do vápna s míčem u nohy, předložil míč na střed a volný Gabriel Strefezza krásnou ranou napálil roh Vicariovy brány - 1:0.

Banda se pokoušel o několik průniků i po změně stran, ale brankář Vicario dirigující svou obranu si na něj už dával dobrý pozor. Po delší neproduktivní době se rozvlnila síť v 76. minutě, jenže Ceesay se neradoval z branky dlouho. Jeho radost rychle zastavil praporek pomezního arbitra.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 0:1

28.08.2022 18:30

Góly: 50. Teun Koopmeiners

Hned několik celků má po třech kolech na kontě sedm bodů a mezi nimi je i Atalanta Bergamo. Ta zvítězila na půdě Hellasu Verona nejtěsnějším rozdílem a děkovat může jedinému střelci Teunovi Koopmeinersovi.

Hellas neprožívá zrovna povedené období a po třech zápasech má pouze jeden bod. Opačně jsou na tom hosté z Bergama, kteří v novém ročníku Serie A ještě neprohráli.

Jako první si vytvořili slibnou příležitost domácí a Kevin Lasagna pálil na přední tyč těsně vedle. Atalanta posléze strhla držení balónu na svojí stranu, ale směrem dopředu žádnými nápady neoplývala. První poločas nebyl divácky zrovna atraktivní a nic zajímavého nepřinesl.

To se mělo s příchodem druhé půle rychle změnit. Atalanta poslala na hřiště Édersona s Murielem a o pět minut později slavila vedoucí gól.

Teun Koopmeiners se rozhodl vyzkoušet střelecké štěstí z velké dálky a ono to vyšlo. Jeho přízemní pumelenice zapadla k tyči a Gasperiniho svěřenci vedli 1:0. Hellas měl na vyrovnání dostatek času, ale v 63. minutě měl smůlu, kdež střela Lazoviće skončila na břevně. Na druhé straně zase prověřil Montipa Malinovskyj.

S přibývajícím koncem mohly vstřelit branku oba celky. Ránu Tóloie zneškodnil Montipó a Lazovićův pokus vyboxoval na rohový kop Musso. Atalanta svůj nejtěsnější náskok uhájila a vyhrála i své druhé venkovní utkání.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - UC Sampdoria 4:0

28.08.2022 18:30

Góly: 7. Boulaye Dia, 16. Federico Bonazzoli, 50. Tonny Vilhena, 76. Erik Botheim

Duel Salernitany se Sampdorií favorita neměl, ale jeho průběh byl jednoznačný. Domácí svého soupeře rozstříleli čtyřmi góly a připsali si první vítězství v nové sezoně. Salernitana si góly rozdělila rovnoměrně do obou poločasů a nešťastného brankáře Audera postupně překonali Dia, Bonazzoli, Vilhena a Botheim.

Na stadionu Arechi se potkaly dva týmy, kterým se predikuje boj o záchranu. I z tohoto hlediska se spíše čekalo opatrnější utkání. Všechny předpoklady šly ale stranou..

Salernitana vtrhla do utkání jako uragán a už po sedmi minutách vedla 1:0. Boulaye Dia dostal dobrou přihrávku na zadní tyč a bez problému rozvlnil síť. Celá situace ještě byla kontrolovaná VARem, ale ten přestupek proti pravidlům, zejména pak ofsajd, neodhalil. O pár minut později už vedli domácí o dva góly, když Dia zpětnou přihrávkou našel na penaltovém puntíku Federica Bonazzoliho, který se nemýlil.

To byl budíček pro Sampdorii, která do té doby nepředvedla vůbec nic. O střelecký pokus se neúspěšně pokusil Djuričić a to bylo vlastně od Námořníků všechno. Domácí tušili, že musí přidat ještě nějakou branku, aby definitivně získali jistotu. Hned ve 47. minutě si mohli znovu zakřičet gól, ale tentokrát byl odmáván ofsajd. Dočkali se až o čtyři minuty později. Tonny Vilhena si narazil balón a povedenou ranou zvýšil náskok na 3:0.

Ani to nebyla konečná. Poslední trefu si Salernitana schovala na 77. minutu. Po rychlém kontru dostal přihrávku na malé vápno Erik Botheim a Audero s tím opět nemohl nic dělat. Salernitana zvítězila vysoko 4:0 a může slavit své první vítězství v nové sezoně. Naopak Sampdoria po nadějné remíze s Juventusem zcela propadla.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 2:0

27.08.2022 20:45

Góly: 21. Rafael Leão, 58. Olivier Giroud

Obhájce titulu AC Milán si i po třech kolech udržel neporazitelnost. Na domácím San Siru přehrál o dvě branky Boloňu a minimálně do nedělního večera poskočil na první místo tabulky. Rossoneri si rozdělili branky rovnoměrně do obou poločasů. Nejprve skóroval Rafael Leão a ve druhém poločase pojistil výsledek Olivier Giroud.

Milánští nastoupili do utkání v nové třetí sadě dresů, která se vyznačuje netypickou barvou khaki. Společně s vedoucí brankou Leãa to bylo ale asi jediné, o co šlo v prvním poločase stát. Tempo hry bylo hodně vlažné, ani jeden tým nikam nespěchal a spíše čekal, co předvede soupeř. Ve 21. minutě ukázal svůj velký potenciál belgický talent Charles De Ketelaere, když před vápnem rozdělil balón na Rafaela Leãa a ten střelou na přední tyč překonal Skorupskiho. V prvním poločase měl ještě zajímavou možnost Junior Messias, nicméně sám před brankářem nezakončil dobře. Boloňa branku domácích neohrozila.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Žádný fotbal "nahoru-dolu" se nehrál. AC Milán v naprosté pohodě kontroloval hru a v 58. minutě zvýšil náskok. Leão tentokrát načechral balón a Olivier Giroud se do něho ve vzduchu efektivně položil a usměrnil ho k tyči - 2:0.

Stefano Pioli pak rovnou sáhl k trojímu střídání a totéž učinil i Siniša Mihajlović. Otěže zápasu byly pevně v rukou Rossoneri, jenž s dalšími brankovými příležitostmi výrazně šetřili. Boloňa to ještě nebalila, byť to měla na San Siru složité. V asi největší šanci Boloni byl Nicola Sansone, který ze střední vzdálenosti protáhl Maignana a dokonce orazítkoval tyčku. Francouzský brankář ale více práce neměl a poprvé v nové sezoně udržel čisté konto.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - US Sassuolo 2:2

27.08.2022 20:45

Góly: 30. Simone Bastoni, 45+3. M'Bala Nzola (pen.) - 27. Davide Frattesi, 50. Andrea Pinamonti

Celkem čtyři branky a konečná remíza 2:2 byla k vidění v La Spezii. Domácí neudrželi poločasové vedení a se Sassuolem remizovali. Neroverdi byli o něco lepším týmem a v závěru dokonce mohli urvat vítězství, kdyby využili početní převahu po vyloučení Ekdala.

Sassuolo v minulém kole udolalo Lecce a body chtělo i ze stadionu Alberta Picca. Začátek byl v režii hostů a ve 27. minutě se v jejich prospěch měnilo skóre. Kyriakopoulos z levé strany načechral balón a Davide Frattesi hlavou vstřelil první gól. Z vedení se Sassuolo radovalo pouhé tři minuty. Simone Bastoni se dostal k odvrácenému balónu na hranici šestnáctky a technickou střelou krásně uklidil balón do sítě - 1:1.

V závěru prvního poločasu se na hřišti přiostřilo a ve druhé minutě nastavení se dokonce kopala penalta. Hristov dostal ve vzdušném souboji loket, což neuniklo pozornosti VARu a nařízený pokutový kop proměnil přízemní střelou M'bala Nzola.

Spezia do poločasu otočila výsledek, ale ani ona se dlouho z vedení neradovala. Pět minut po přestávce přispěchali hosté s odpovědí. Stoper Caldara si vůbec nerozumněl s brankářem Dragowskim a před Andreou Pinamontim se zjevila prázdná branka, kam balón pochopitelně uklidil.

Po vyrovnání se hra uklidnila a ani jedna strana neměla převahu. Misky vah se mohly překlopit až v závěrečné osmiminutovce, kdy uviděl druhou žlutou kartu Albin Ekdal. Relativně krátkou přesilovku mohl v nastavení využít Defrel, ale Dragowski předvedl fantastický zákrok. Duel Spezie se Sassuolem tak vítězem nepoznal.

Více informací k zápasu

US Cremonese - Turín FC 1:2

27.08.2022 18:30

Góly: 80. Leonardo Sernicola - 17. Nikola Vlašić, 65. Nemanja Radonjić

Od Turína se toho v letošní sezoně zas tolik nečeká a proto je jeho vstup do ligy příjemným překvapením. Po třech zápasech neokusil hořkost porážky a navíc se usadil v popředí tabulky. V sobotu se Granata představila na půdě nováčka Cremonese a byla z toho výhra 2:1.

Turínští tak ukazují, že jsou schopni dosahovat dobrých výsledků i bez Andrey Belottiho. Do sítě Cremonese se poprvé trefili po osmnácti minutách a stálo to za to. Akci po levé straně hřiště vyšperkoval střelou dobíhající Vlašić a od Mattea Bianchettiho skončil balón v síti. Rychle inkasovaná branka byla pro Cremonese to nejhorší, co se mohlo stát. Ale hroty Granaty postupně otupily a do hry se dostávali i domácí.

Bohužel žádná velká šance ze strany Cremonese nepřicházela a když v 66. minutě zvyšoval už na 2:0 Nemanja Radonjić, vypadalo to s nováčkem špatně. Radonjić si přitom seběhl na zpětnou přihrávku Vojvody a zblízka bez problému překonal Radua.

Teprve po druhé brance se Cremonese osmělilo a výsledkem bylo snížení devět minut před koncem. Ve vápně Turína propadl balón a Leonardo Sernicola ho bez okolků napálil do šibenice. Nováček měl na vyrovnání ještě několik minut, ovšem žádnou větší šanci už si nevytvořil. Turín po druhé v sezoně zvítězil a po třech kolech má velice slušných sedm bodů.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 1:1

27.08.2022 18:30

Góly: 2. Dušan Vlahović - 69. Tammy Abraham

Další šlágr skončil a tentokrát se diváci nedočkali jednoznačného vítěze. Juventus měl herní převahu a šel do vedení jako první, ale nakonec se musel spokojit jen s bodem. Remízový stav zajistil svému týmu Tammy Abraham.

AS Řím chtěl dnes odpoledne konečně zlomit prokletí, které se pro něj váže k turínskému svatostánku Juventusu. Tam se mu dlouhodobě nedaří, což dnes měli zlepšit sudí Irrati, který píská v podání AS většinou úspěšně, a také Paulo Dybala, někdejší talisman právě domácího Juve. Jenže ani dnes to nezačalo úspěšně.

Domácímu týmu stačily dvě minuty na to, aby se ujal vedení a rozjásal své fanoušky. Po Matićově faulu u vápna se k míči postavil Dušan Vlahović a nádhernou střelou otřel míč o břevno! Opět potvrdil svou všestrannost, s níž by si brankář Rui Patrício neporadil, ani kdyby se snažil sebevíc. Vlahovićovo sebevědomí bylo zase jednou rozhodující.

Tahle branka s AS hodně zamávala a směrem dopředu to nebyl tak sebejistý výkon, jako to AS ukazovalo v prvních zápasech. Naopak Juventus dnes hrál mnohem lépe, než jsme u něj byli zvyklí. Obranu AS vyzkoušel o chvíli později taky Alex Sandro, jehož štiplavá rána nakonec zamířila těsně vedle tyče.

Po pětadvaceti minutách hry přišel Paulo Dybala o míč, ten se dostal k Manuelovi Locatellimu a mladý Ital nádhernou ranou k tyči překonal portugalského brankáře Vlků. Jenže radost Bianconeri netrvala moc dlouho - sudí Irrati totiž gól na základě porady od VARu odvolal. Vlahović se při zpracování dotkl míče rukou, což se ve fotbale obecně nedělá.

Ještě do konce poločasu se o další trefy pokoušeli Cuadrado s Vlahovićem, ale jejich šance se k bráně nedostaly. Druhá půle začala lépe pro AS, ale jeho aktivita nepřinášela žádnou větší šanci. Naopak, po ztrátě Zalewského se s míčem dost sebevědomě hnal na bránu Juan Cuadrado a jeho pokus o obstřel skončil těsně vedle.

Brankář Wojciech Szczesny, někdejší brankář právě AS, neměl moc práce. Poprvé ho výrazně vyzkoušel Tammy Abraham, ale v 67. minutě nedokázal přesně zakončit. Mnohem lépe se mu to povedlo o dvě minuty později. Paulo Dybala dokázal v pádu trefit míč a nahrát tím na vápno. Tam míč skočil tak akorát pro anglického snajpra a brankář Szczesny nedokázal reagovat. Nakonec už oba tábory dokázaly udržet remízový stav a body se dělily.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Inter Milán 3:1

26.08.2022 20:45

Góly: 40. Felipe Anderson, 75. Luis Alberto, 86. Pedro - 51. Lautaro Martínez

Inzaghimu návrat do italské metropole zhořkl. Pateční předehrávka italské nejvyšší soutěže nabídla vskutku velký šlágr. Lazio změřilo síly s hlavním favoritem na Scudetto Interem a z této konfrontace vzešlo vítězně. Sarriho svěřenci přetlačili milánský celek v závěrečné čtvrthodině, aby zvítězili konečným výsledkem 3:1. Branky Lazia obstarali Felipe Anderson, Luis Alberto a Pedro. Jediný gól Interu dal Lautaro Martínez.

Byl to speciální večer především pro Simone Inzaghiho. Někdejší úspěšný trenér Lazia stojí u kormidla Interu již druhou sezonu a v té by rád zaútočil na Scudetto. Na Laziu to měli Nerazzurri složité, neboť proti nim stál namotivovaný a velmi dobře připravený soupeř. Inter vyrukoval s ofenzivní dvojicí Lukaku-Lautaro Martínez, zatímco v útoku domácích nechyběl Ciro Immobile.

Jak už to bývá, největší nebezpečí hrozilo pro Inter právě z kopaček Cira Immobileho. Domácí kapitán měl první gólovku v 16. minutě a Handanovič se jen ohlížel, jak balón těsně míjí branku. Inter přitom v úvodní čtvrthodině dominoval a hráčům Biancocelesti balón příliš nepůjčoval. Optická převaha byla hostům k ničemu a do nebezpečných příležitostí se dostávalo Lazio. Ve 35. minutě nebezpečně zakončoval Zaccagni a obrana Interu dokázala střelu zablokovat. Stadio Olimpico se přesto v prvním poločase dočkalo. Milinković-Savić rychle rozehrál centrem do pokutového území, kde Felipe Anderson hlavou rozjásal římské Tifosi.

Inzaghi o přestávce žádnou změnu neudělal a Lazio bylo opravdu blízko okamžitému navýšení vedení. Lazzari vysunul přihrávkou Immobileho a jeho střelu vyrazil Handanovič na rohový kop. Inter přežil kritickou situaci a vzápětí to potrestal vyrovnávací brankou. Za obranou Lazia "vyplavali" po standardní situaci Lautaro Martínez s Lukakuem a prvně jmenovaný procedil balón za Provedelova záda.

Začínalo se od znovu a Inter po vyrovnávací trefě výrazně ožil. Defenzíva Lazia odolávala a čtvrthodinu před koncem zasadili domácí Interu smrtící úder. Pedro se uvnitř šestnáctky k zakončení neodvážil, vracel proto balón nahoru a neskutečná pumelenice Luise Alberta skončila v síti! Handanovič byl bez šance zasáhnout a Inter musel opět dohánět.

Měl na to zhruba dvacet minut i s nastavením. Inzaghi měl na hřišti stále velkou palební sílu v podobě Edina Džeka a Lautara Martíneze. Po inkasované brance ještě přišli Joaquín Correa a Hakan Çalhanoğlu. Inter měl převahu, ale nedal si pozor na zadní vrátka a Lazio pět minut před koncem pojistilo vítězství. Pedro byl v obdobné pozici jako při brance Luise Alberta, ale tentokrát to vzal na sebe a střelou na zadní tyč definitivně Inter odrovnal.

Hosté se sice sympaticky nevzdávali, ale smazat dvoubrankové manko proti dobře bránícímu soupeři už bylo nad jejich síly.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Udinese Calcio 1:2

26.08.2022 18:30

Góly: 32. Andrea Colpani - 36. Beto, 77. Destiny Udogie

I po třech zápasech v nejvyšší soutěži bude mít Monza-Brianza nulový počet bodů. Nováček tentokrát doma nestačil na Udinese, přestože se dostal v prvním poločase do vedení. Zebry otočily výsledek, přičemž děkovat mohou vítězné brance Iyenoma Udogieho.

V předsezonních predikcích se dávaly Monze slušné šance na bezpečnou záchranu, jenomže po třech kolech to tak vůbec nevypadá. Nový ročník Serie A je sice stále na svém začátku, ale na Monzu už začíná padat "deka".

Domácí přitom začali slibně a Udine přežilo už ve druhé minutě velkou šanci Andrey Petagny, který z úhlu rozvlnil jen boční síť. O pár minut později dokonce Monza vstřelila gól, jenomže přihrávka na Caprariho přišla do ofsajdu, a proto se pokračovalo za stavu 0:0. Monza se přesto dočkala prvního gólu a nutno podotknout, že zaslouženě. Povedenou akci uvnitř šestnáctky zakončil střelou od tyče Andrea Colpani. Branka tentokrát platila, ale domácí se z ní neradovali dlouho. Už za čtyři minuty dostal Becao přihrávku do prostoru a před brankou našel skórujícího Beta - 1:1.

Monza si před koncem prvního poločasu vytvořila ještě jednu vyloženou příležitost a Zebry mohou děkovat Silvestrimu za vynikající zákrok proti zblízka zakončujícímu Caprarimu.

Druhý poločas přinesl méně gólových příležitostí a pro osud utkání byla klíčová až 77. minuta. Iyenoma Udogie si narazil se Successem a z malého vápna poslal Udinese do vedení. Udinese už náskok nepustilo a protože mu nebyla uznána další branka, skončil stav utkání v jeho prospěch 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol32109:27
2.AC Milán32107:37
3.SS Lazio32105:27
4.Atalanta Bergamo32104:17
5.Turín FC32104:27
6.AS Řím32103:17
7.Inter Milán32016:46
8.Juventus FC31204:15
9.ACF Fiorentina31203:25
10.Salernitana Calcio31114:14
11.Udinese Calcio31114:54
12.US Sassuolo31113:54
 Spezia Calcio31113:54
14.Empoli FC30211:22
15.US Lecce30122:41
16.Bologna FC30122:51
17.Hellas Verona30123:71
18.UC Sampdoria30120:61
19.US Cremonese30033:60
20.AC Monza Brianza30032:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
Mihal

Lazio zasluzene. Ked sa nepreberieme tak sezona bude poriadne trapenie.

Reagovat
Deki

Dneska všechno špatně. Jako už obvykle proti Laziu na Olimpicu. Snad nás tohle probudí...

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně Lazio. Bez LM bude letos Inter.

Reagovat
Forza_Inter

vyborny futbal

prehrali sme si to sami.

Lazio aj kus stastia ale organizovany teamovy vykon, v EL o nich nemam strach

Reagovat
pistacik11

Ak ju tradične po taliansky nevypustia

Reagovat
Pipo123

Mali sme šťastie pri tej hlavičke Dumfriesa, od toho momentu sme hrali dobre, zatiaľ ma prekvapuje obrana, to že kúpime dvoch stopérov a on stále hraje Patric ma prekvapilo, ale hraje výborne, do toho Romagnoli, obával som sa ako mu to pôjde, ale hraje dobre, snad im to vydrží.

Sarri skvelé striedania v druhom polčase, len tak ďalej a titul je náš

Reagovat
Rudy

Jak vidim to trojite stridani za stavu 1:1 Lazio se asi melo porazit samo nejakym vlastnakem. To me ani netrapi, ze jsem byl v praci. Je potreba zatlacit a Inzaghi tam posle Dzeka, akorat odlehcil obrane Lazia.

Reagovat
Dejwa

Byl to těžce nezvládnutej zápas, hodně podobný jako loni, Lazio nás navíc fyzicky přejelo, což nevěstí nic dobrýho. Když se k tomu přidá tragickej výkon některých jedinců, tak to nemohlo dopadnout jinak.

Ale celkově měl ten zápas slušnej náboj a bavil mě, jen z pohledu Interu tam moc pozitiv nebylo.

Reagovat
Pipo123

Mne práve prišlo že fyzicky ste na tom boli lepšie, Gagliardini pomerne dobre branil Milinkovica, tých prvých 30 min sme sa nedostali poriadne na loptu, mali sme šance po protiútoku. Potom pomohli tie striedania, Alberto a Pedro to strašne oživili

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio palec hore. Neskutečně mě překvapilo jak lehce a automaticky si dávali balón do nohy. Sympatická squadra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Zapas jsem bohužel neviděl, pouze sestřih. Celkem dlouho kritizuji Inzaghiho tahy při střídání, ale dat dobrovolně do základu Gagliardiniho je na léčení. Pak to oživit polomrtvym Darmianem a mrtvým Džekem.. Zatim teda vubec nenaplnuje očekávání a celkem reálně se obávám, ze s nim je jakákoliv myšlenka titulu utopie, budeme rádi za LM. A v LM reálně boj o druhé místo, když se vše nějak sejde. Vím, že nejsou prachy, ale Džeko jako třetí volba do útoku je strašný průser. Na lavici přitom Asllani, Bellanova. Mladí kluci, co by měli a mohli jezdit po zadku a přinést drive. Dost mě začíná srat, že má svoje oblíbence a zálibu v dinosaurech, než aby tam dal mladé kluky. Jinak de Vrij je snad vtip ne, na to že hraje o smlouvu. Ten má momentálně maximálně na stridacku.

Reagovat
sinter

Reagovat
pistacik11

Druhé miesto v skupine bude pre vás reálne zázrak, aj keby bol neviem kto u vás na lavičke. Bayern a Barca sú úplne inde ako hocijaké ITA mužstvo.

Reagovat
Rudy

Urcite, zas se nekdy zastav

Reagovat
PISTOLERO

Včera velká bída. Od základní sestavy, po nesmyslné střídání a prišlo mi že i fyzicky bylo Lazio lépe připravené. Kdyby Dumfries pár okamžiků po vyrovnávacím gólu uklidil tu hlavičku lépe (i tak skvělý zákrok Provedela), tak asi slavíme 3 body. Je to škoda, ale Lazio včera bohužel zaslouženě. Sarri to prostřídal jak pán.

Reagovat
M11

Prvni polocas jsem nas nepoznaval.. druhy polocas jsem nas poznal..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přesné

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Rvačka kriplů

Reagovat
To som ja

Ani nie,Juventus hral 1.polčas veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

nijak nechci shazovat vykon Juve, ale Řím nebyl v první půli velkej soupeř,

v druhý půli po změně rozestavení to byl z naší strany úplně jinej fotbal a o Juve se dá napsat to samý, co o Římu první půle

Reagovat
Lech

Jakoze jsme je v druhem drtili jak oni nas v prvnim?

Reagovat
smazaný uživatel

oni nás drtili?

Reagovat
Alberto Aquilani

V prvom polčase? Ale vooooooobec

Reagovat
Lech

Ano? Hru ovladali oni, my jsme sotva prelezli pres pul

Reagovat
To som ja

1.polčas hráči Juve boli v pohybe,stále napádali AS,zbierali väčšinu lôpt a hlavne chceli hrať.Keď nastúpil Celik,tak po gól sa to otočilo,kde Juve klasicky čakalo na gól a potom to bol priemer z obidvoch strán.Škoda toho Rabiota,lebo dnes do zranenia to v strede dobre držal,keby toto zahral pred týždňom tak United by s jeho premrštenými požiadavkami nemali žiadny problem

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já si třeba drcení představuju jinak, ale dobrá...

Reagovat
10

Same shit different day. Když tenhle tým povolí v aktivním pojetí a začne hrát "takticky" v hlubokým bloku, má obrovský problémy, nemá kvalitu na to, aby to prostě zavřel a uhrál. Platí to 3 roky, je to pořád dokola.

Roma se dostala víc do hry s odchodem Rabiota, kterej tam aspoň občas nějakej souboj trefil, Zakaria byl bohužel znovu úplně mimo.

Kromě Kostiće, kterej všechno narval buď do prvního bránícího hráče, nebo dozadu na Sandra, se mi nelíbil ani Vlahović. Tohle je prostě málo, Milik za pár minut na hřišti ukázal, jak má hrát útočník, když se k němu míče nedostávají. Asi to nebude populární názor, ale Vlahović je pro mě takovej pomalejší Matri.

Můžeme nadávat na trenéra, kterej zase předvedl úplný wtf střídání (McKennie RW?), realita je ale taková, že v tom týmu je tolik průměráků, až mi je z toho špatně.

Reagovat
Milan.B

Matri?? Nebol to Amauri donedavna?

Reagovat
10

zlepšil se

Reagovat
Milan.B

Reagovat
eLJay.91

Ten McKennie byla hrozná sračka. Má tam Soulého (kdy jindy má dostat čuchnout?) a narve na RW McKennieho. To je jak s tím Danilem. Místo toho, aby hrál Gatti, kterýho si mohl připravit už před týdnem proti Sampdorii, tam narve beka. Takhle zas všichni v zimě utečou. Gatti nejpozději příští léto do Atalanty na hostování s nějakou směšnou opcí. Rovella, Faglioli to samý…

Reagovat
10

Ty střídání zabili Juventus. Hlavně Zakaria a McKennie, s nima už jsme se moc nechytali.

Tahle Maxova obsese dávat hráče mimo jejich primární pozice je normální diagnóza, to nám prohrálo zápas už tolikrát, ale on to furt zkouší.

Reagovat
10

°zabily

Reagovat
Largo

Ta stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Zabila

Reagovat
10

díky hoši, to už mi přišlo moc

Reagovat
Largo

Reagovat
Il Architetto

Nemá koule postavit mladíky na jejich primární pozice, ale má koule na to, postavit lemply na pozice, kde nemají odehraný nic. To je logika, jak poď má mě z boku. Totální diletantství...

Reagovat
10

to jsou ty jeho prehistorický metody, na kterých tvrdohlavě lpí, resp. se v tom přímo vyžívá...

Reagovat
DelPiero137

Asi som snilek a priliz verim, ale mame velmi solidnych mladikov ktorym treba dat sancu a bolo by to dobre striedanie. Ale Max....

Reagovat
Pinturicchio

V prvním poločase si vytřel řiť Allegri Mourinhem, v druhém opačně. Ten tým kvalitu má, Conte by s tímhle týmem tu ligu podrtil, Allegri bohužel nemá cit pro rozpoznání na co ten tým má a na co ne.

!!! Fino Alla Fine !!!

Reagovat
Lech

V druhem se jen Mou prizpusobil Allegrimu. Ale lepsi jsme ani tak nebyli. Uz nedavam zadnou vahu vam juventusakum tady co furt knucite jak je vsechno v jj spatne, allegri out, a jeste ten vikend si s rimem vytre prdel a vy si zas stezujete

Reagovat
Pinturicchio

Však je skoro všechno špatně, vysoké nároky (a po těch 9 letech trochu rozežranost )!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Jééé, to jsem si ani nevšiml

Reagovat
pistacik11

Conte by vyhral ligu, ale v LM by sme nepostúpili ani zo skupiny

Reagovat
Pinturicchio

A s Maxem bude osmifinále.

Reagovat
pistacik11

Max má s nami 2x finále, to je niečo o čom môže Conte len snívať.

Reagovat
DelPiero137

Kolko rokov dozadu a s akym kadrom. Zasluhy mu neuberam ale Max stratil smer.

Reagovat
Ichbin Kobalt

co to ma AC za dresy,to podporuji ukrainu ,bo co to je za hnus

Reagovat
Nuno čomes

Úplná odpornost.

Reagovat
Ichbin Kobalt

Reagovat
Rothbard

Ukrajina nemůže za vaše pos*ané životy.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Reagovat
TopinB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lajka30

Měli by radši podporovat válečné zločince.

Reagovat
Raffaello

AC MILAN AND PUMA UNVEIL THE NEW 2022/23 THIRD KIT

The new shirt inspired by Milanese style and the flag of Milan is available

PUMA and AC Milan have today unveiled the stylish new Third kit for the 2022/23 season to be worn by the men's, women's and youth teams in their respective competitions.  

The new Third kit is made for those who stand out and never hold back. Inspired by the city of Milan, the Rossoneri blend brilliant football and effortless style together like no other team. The new olive-green jersey features a tonal graphic of the flag of Milan and features a unique monochromatic version of the AC Milan club crest. The jersey integrates subtle yellow accents and finishes to compliment the inherent Milanese style.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer of AC Milan, commented: "We are truly excited to release our Third kit today, which, thanks to the fantastic work of our partner PUMA, combines our heritage and our innovative spirit. By reinterpreting some of the city’s symbols in a modern style, we believe we have been able to create a unique product, which can be worn both on and off the football pitch."

"Milan is an immensely proud city steeped in culture and style. We wanted to do something very different and unique with the new Third jersey by utilizing a new trend driven color to match the forward-thinking fashion of Milan," commented Marco Mueller, PUMA Senior Head of Product Line Management Teamsport Apparel. "Another key aspect of the kit is the integration of the flag of Milan that has been placed in the center of the jersey as a tonal graphic to honor the passion and pride of the Milanese people."

The new Third kit embraces the strategic direction undertaken by AC Milan and PUMA, with the two brands utilizing the style, fashion and culture of Milan to develop performance and off-pitch fashionable products that tap into the unique Milanese style. A direction that transpires from the official photoshoot of the campaign, which features local Milanese talent, creatives and players from the AC Milan men’s and women’s teams as part of a stylish and elegant ensemble.

https://www.acmilan.com/en/news/articles/media/2022-08-23/ac-milan-and-puma-unveil-the-new-2022-23-third-kit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje AS? Jdu v uterý na Monzu, ale těším se hlavně na atmosféru, od fotbalu nemám velký očekávání

Reagovat
Ichbin Kobalt

kuraa ,kde su všeci chytři ludi ,čo tu trepu ty mudrosti

Reagovat
GEGE

Tyhle pohodové výhry bez nervů mi chyběly

FORZA MILAN!

Reagovat
Morgue

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Morgue

Z toho střídání Pioliho jsem byl tak zmatený, že jsem raději ujišťoval, jestli to není přátelák.

Reagovat
1899-1995

Tak Bologna byla totálně bezzubá, minuty pro hráče typu Balo-Toure se v takovým zápase nabízí.

Reagovat
Kaka14

Šetríme sily na postoch kde nie sú ideálni náhradníci , keďže už v utorok je Sassuolo a v sobotu Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes má asi po 85-krát za posledné 3 týždne prísť Belotti (niektoré zdroje uvádzajú, že už je v Trigorii, ale žiadna fotka ani nič). Z toho by som sa hodne tešil. Zároveň ako snáď jediné meno do stredu poľa sa píše o Madym Camarovi z Olympiakosu. To je asi prvý a hádam aj posledný hráč, ktorý vyzeral napiču už aj z Welcome to AS ROMA videa

Romanticky som chcel Radju, dokonca si myslím, že aj s pivným pupkom a lajnou pod nosom by bol na rok posila.

Reagovat
10

trénuje Belotti někde? pro mě je naprosto nepochopitelný, že ještě ve 4. kole ligy na konci srpna nemá tým...a takových je víc https://www.transfermarkt.com/statistik/vertragslosespieler

Reagovat
Pipo123

Tiež to nechápem, pred rokom sa písalo o záujme AC, Interu, padali tam ceny 50+. Buď má prehnané nároky, alebo tie kluby v ňom nevidia dobrú investíciu, inak si to neviem vysvetliť

Reagovat
10

má mít v AS 3m čistýho...já bych třeba doufal, že po něm půjde Juve místo Milika, pokud by měl zájem, nebo AC, který se přímo nabízelo

to je prostě ta debilita decreto crescita, kdy Milik s platem 3.5m (4.59m hrubého) je pro klub levnější, než domácí hráč, kterej bere 3m (5.55m hrubého)

Reagovat
pistacik11

Grillitsch, Marcelo, Aurier by pritom nemuseli byť marny, najmä prvý menovaný, namiesto Zakariu. Poprípade Willian, kým sa neuzdravi Chiesa. Aj by som napísal Cavaniho ako zaskok za Dušana keby sa nepodpísal Milik.

Reagovat
Pipo123

Talianske kluby by sa mali týmto podpisom starých hráčov vyhýbať, ja som chcel Marcela do Lazia, ale špekulovalo sa o zmluve na 3-4 roky čo je extrém. Talianske kluby by mali omladzovať a nie brať "odpad" ako minulé roky.

Reagovat
pistacik11

Možno máš pravdu. Ale juventusu treba riešiť kraje, nie sú peniaze. Tak ako chceš kúpiť niekoho mladého a zároveň kvalitného? Na ľavú stranu není kto. Tam by Marcelo rok svoje odohral.

Tak isto Willian by ako zaskok na jednú sezónu, kým sa nedá Chiesa do poriadku nebol tiež zlý.

Cavani síce ma 35 ale beha bojuje, toto presne chyba dnešnému Juve. A dnes ten vek už není problém ani u útočníka. Viď Benzin, Lewa...

A Grillitsch je určite lepší hráč ako Zakaria a hneď by som ho bral do zálohy. Lepší hráč je tam od neho momentálne asi len zranený Pogba.

Reagovat
Pipo123

Asi by herne na to mali, ale skôr som to myslel inak že treba hľadať mladších hráčov, investovať viac do budúcnosti ako sa o to snaží AC.

Včera Miretti ukázal potenciál, hral parádne, do toho tam je Rovella, Fagioli

Keby prišiel niekto ako Grillitsch tak to zase odnesú mladší hráči a o to menej šancí dostanú

Reagovat
pistacik11

Veď hovorím, že namiesto Zakariu, plus na tie kraje nikoho fakt nemáme. Ináč súhlasím, že proti tymom kolo stredu nech je tam vždy jeden z tebou menovaných mladíkov.

A na tie kraje fakt treba niekoho.

Reagovat
Melchior

Tak herně se dřív třeba Pirlo, Evra nebo Alves Juventusu vyplatili, ale souhlas, že smlouva na 2 roky max.

Reagovat
Raffaello

Nebál bych se, brzy to dopadne, věřím, že už dnes. Včera se na IG oficiálně rozloučil s fanoušky Tora.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bernardeschi zase v USA 1+1

Tak mi řekněte, je ta liga o tolik horší nebo on zas není tak špatný, jen ho ušlapával Allegri?

Reagovat
10

oboje...Berna v repre dokázal zahrát dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri mě nebetyčně sere, pod ním by nedával góly ani Lewandowski s Benzemou. Hrobnik fotbalu

Reagovat
10

zrovna Berna dostal šancí dostatek, nejen pod Allegrim...ale jinak souhlasím, teď pracuje na Vlahovićovi

Reagovat
Selänne

Viděl si někdy MLS? Ta liga je fakt příšerná. Taktická stránka nula, obrany zase na úrovni naší divize. Je tam hodně skvělých hráčů po individuální stránce, ale celkově ta liga stojí za vyližprdel.

Reagovat
Nuno čomes

Přímo. Tam i kopyta dělají běžně ob zapas 1+1.

Reagovat
Eldarion

Malick Thiaw do AC done deal.

Vysokého silového stopéra nám treba. Síce ho vôbec nepoznám, ale ten výber stopérov Maldinimu a Massarovi ide (Kjaer, Kalulu, Tomori). Snáď aj toto bude ten prípad.

Reagovat
GEGE

Ten je v hledáčku už delší dobu tak sem zvědavý...jen škoda , že odejde Gabbia...jemu sem dost věřil...před příchodem Tomoriho hrál dobře, pak to nějak upadlo...snad mu to hostování pomůže jako Pobegovi

Reagovat
Eldarion

škoda toho Gabbiu, tiež som mu držal palce. Ale často chyboval a bol príšerne pomalý, čo pri súčasnej obrane je nehrateľné, tak isto ako Romagnoli.

Reagovat
Kaka14

Gabbia už podľa mna na AC nemal…. Radšej sme si mohli nechať este Romagnoliho, lebo podla mna ešte bude hrat za repre …. Ale asi nechcel robiť 3-4 stopéra v AC …. ale toto riesenie ako poznám M&M bude najlepšie

Reagovat
1899-1995

Dle WhoScored 6. nejlepší hráč Schalke za loňský rok, ale přece jen 2. liga.

Reagovat
LesyJePan

Ale to je hráč u ktorého sa očakáva, že bude ešte len rásť.

Reagovat
1899-1995

To je jasné, ale už teď vypadá celkem slušně.

Reagovat
pistacik11

No mňa drbne, s juve remíza a s klubom, kde hrá základ Gyomber fasnu 4

Reagovat
Furia Ceca

Tak stačily jenom 3 kola na to, aby žádný tým už nebyl 100% Pro nás jedině dobře. Se Spezií se už (snad) chytneme.

Reagovat
Pinturicchio

Viola

Reagovat
Salfovic

Já nechápu toho Baráka. Ještě si ani nestačil vybalit kufr a už je v základu. Při nulovém poznání spoluhráčů a taktiky.

Reagovat
Pinturicchio

Též mě to překvapilo, sou v podstatě bez absenci a takový křest ohněm.

Reagovat
Furia Ceca

A s ohledem na okolnosti nebyl ani špatný... málem dal gól – byť on by asi kvůli ofsajdu neplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Monza, Udinese, Empoli - chce to plný zisk, klidně hubenými výsledky. Po Udinese se jede do Bulharska, hlavně přežít bez zranění, dát čuchnout mladým a spočnout oporám a třeba vyhrát. Po Empoli doma HJK a pak hned doma Atalanta, snad už bude Nico zpět a v záloze se nebude motat Bryanek, na Monzu by to mohlo stačit.

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Vzhladom na to, co sa dialo v prvom polcase je bod zazrak. Cosi to svedci o odlisnej mentalite oproti uplynulym sezonam. Predvlani by sme tam s takouto dostali v druhom dalsie styri.

Stred pola ma Rim stale neadekvatny. Co je Cristante za hovado podtrhuje fakt, ze vedla neho storocny Matic vyzeral ako Speedy Gonzalez. Chlap na mna posobi dojmom, ze kazdy vecer zaspava s vedomim, ze je to naposledy. V tejto situacii by som do zalohy bral kohokolvek, kto ma nohy, ale aj tak si pri hentom Camarovi hovorim, ze mat namiesto jedneho 25-rocneho guinejskeho typka dvoch 25-rocnych guinejskych typkov je mozno zbytocny luxus. Bohvie, co Diawara Mourinhovi vyviedol.

Dybala je inde, nez vsetci ostatni. Hra zapas pod velkym tlakom, nic mu nelepi, ludia okolo neho hraju ako zombici po zaruke a chlap si z nicoho vystrihne hentake acko. Tammyho gesto hovori za vsetko.

Tammyho snad tento haluzgol a fakt, ze bude mat za chrbtom Belotaka (uz zas mi tvrdne) pomoze najst podu pod nohami. Zatial chvilami vyzera, ze nema ziadnu silu. Odpadava v subojoch, ponuka sa v miestach, kde deviatka nema co robit a na lopte je o sekundu pomalsi, nez vlani. Suvisi to ale aj s neexistujucimi ofenzivnymi systemami. Nedokazem pochopit, ako mohol clovek, ktory hra fotbal "my siedmi vzadu sa pokusime zavrazdit chlapa s loptou, hodime ju dopredu vam trom sikovnym vpredu a vy to uz nejak to" vyhrat asi miliardu trofeji. Ved toto nebolo moderne uz v roku 2000, ked cela Europa nenavidela Dina Zoffa.

Pozitivne som prekvapeny zo stoperov. Zatial sa javia celkom kompaktne. Snad vydrzi Smaldak zdravy. Ten sa vypracoval v paradneho lidra. Takto zlozeny zadny rad by nemusel dostavat moc zbytocnych golov od slabsich superov. Dobry bol aj Zeki. Smerom dozadu to bola po Rickym istotka. Spina to ma po zraneni asi definitivne zratane. Ten vyzera presne jak Flore po lapaliach s kolenami.

Uvidime, ci ta ofenzivna vozba zostane do konca mercata pokope. V tomto nam asi paradoxne pomohlo Nicoloneho zranenie. Dybala, Tammy, Nicolone, Belotak Stefan a asi aj Somu, to uz je skladba, ktora by mohla doniest dost bodov aj pri nejakych zraneniach a vypadkoch formy.

Tuto sezonu uvidime asi zasa vela otrasneho fotbalu, ale sanca dostat sa do CL tu, imho, je.

Reagovat
Nuno čomes

Dáme vám Gagliardiniho.

Reagovat
danko10

Vdaka. Jeden taliansky Declan Rice staci bohato.

Reagovat
10

Rice Rice Baby aka "hráč prakticky bez slabiny" se hodí vždycky, čím víc, tím líp

Reagovat
danko10

Presne toto som sa dozvedel, ked som sa pytal, v com spocivaju tie jeho miliardove silne stranky. Plus este to, ze viem picu o fotbale (coz som nikdy nerozporoval).

Ono to dava zmysel. Ked len stojis v strede ihriska, zasadne mimo tazisko hry, a mavas rukami na vsetkych okolo, moc toho pokazit nemozes. Sem tam ti trochu ustreli prihravocka na tri metre, ale to ozaj len vynimocne.

Reagovat
10

já vím, to v uvozovkách je citace fanoušků PL, slyšel jsem to v tomhle znění tak od dvaceti...

dost bodů mu dodává i to, že vedle něj hraje Souček, vedle něj bych jako fotbalista vypadal asi i já

Reagovat
Pipo123

Pozor toto je citlivé téma, očakávam nájazd PL fans a ich prednášku o tom ako je 150 mega za Rica ešte dobrá cena

Reagovat
Pinturicchio

BARGAIN, PYČO!

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=-w7PJtNtC5Y 1:00

Kukaj akú dal včera parádnu asistenciu. Po tomto tých 150 bude naozaj málo!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě klíčové faktory:

1. zdraví - to je jasné. Chris, Paulo, Nico, Pelle, všichni mají historii častějších zranění. Klepu na dřevo.

2. rotace na šech frontách

3. Ibanez stejný v září i v březnu - nám může dát sebevědomí do hry na 4 beky. Pokud bude po MS vypnutý jak loni po Vánocích, budeme dostávat příliš mnoho gólů. Pokud vydrží soustředěný, v létě po něm půjdou z EPL za moc peněz.

4. léta omílané proměňování šancí. Stačí jen o trochu a budeme v klidu ve čtyřce.

Mady Camara bude dobrá posila.

Reagovat
Pipo123

3 kola ma utvrdili v tom že musíme získať Scudetto

AS futbal bez zálohy, také niečo hrajú v druhej anglickej

Neapol chodiaci futbal bez záujmu

Atalanta si naťahala plno černochov, to fungovať nebude

Inter nemá trénera a prachy

AC nezvládne hrať ligu aj LM

Juve... tam sa trošku bojím, ani nie tak kvality kádru, ale zákulisných hier, Lotito je mrdák, ten si to ošefuje.

SCUDETTO

Reagovat
Savi

uvidíme po 4 kole. To je rozhodující

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Savi

Toš co Pipo? jak to vypadá?

Reagovat
Pipo123

4 kolo nie je rozhodujúce

Reagovat
Savi

Reagovat
Savi

Pipo? Ale fandil jsem vám včera

Reagovat
Eldarion

Už v stredu remizujete so Sampou, calma

Reagovat
Pipo123

Negatívne vibrácie nestrpím

Reagovat
Zark

Reagovat
danko10

Sampa je prave tohtorocny dambuster team. Sekli Juventus a teraz s hrmotom spadnu. Dost s tu napisalo o tristnej praci vo Verone, ale Sampa vyzera, imho, este horsie. Tam nie je nic.

Reagovat
10

navíc oni si s tím padákem zahrávali za poslední 3 sezony už dvakrát, jako kdyby se v tom vyžívali...Genoa si hrála se sirkama podobně

Reagovat
cresposuper

Ale Sabiri sa mi paci, to bude dobry hrac

Reagovat
Dejwa

Reagovat
danko10

Tu neni o com. Tuto sezonu ste divni, jak Leicester.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

Leicester vyhral titul s Drinkwaterom v základe. Lazio to dá s Vecinom. Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
stuff

Reagovat
Fridgiee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele